Sveučilište u Zagrebu

Produžen Natječaj za sufinanciranje studentskih programa

Novac naslovna

Sredstva za najbolje studentske projekte dodjeljuju se u šest kategorija, a novi rok za prijavu produžen je tjedan dana.

Rok za prijavu na Natječaj za sufinanciranje studentskih programa Sveučilišta u Zagrebu za 2019. godinu produžen je do srijede, 24. travnja, u 12:00, odlučeno je na Skupštini Studentskog zbora.

Na Natječaj se mogu prijaviti studentski zborovi sastavnica, registrirane udruge i organizacije koje djeluju pri Sveučilištu u Zagrebu, kao i svi pojedinačni studenti te ustanove. Sredstva će se dijeliti u šest kategorija: znanstvene i sportske studentske manifestacije, znanstveni i stručni skupovi i događanja, kulturna zbivanja i projekti, studentski mediji, športske aktivnosti te studentski znanstveni projekti. 

Kriteriji su vrednovanja izvedivost, vidljivost u medijima, značaj za zajednicu, posebnost i subjektivna ocjena povjerenstva.

Prošle godine dodijeljeno je preko milijun kuna.

Prijave se vrše elektronički, a rezultati će se objaviti na službenim stranicama Sveučilišta. Više je informacija možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Volonteri Info zone

Natječaj za volontere

Info zona traži suradnike na medijskim projektima

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za volontiranje na medijskim projektima Info zone. Ona je razvila portal, kontinuirano realizira radijske emisije, ima tiskani magazin, a snimala je i brojne video priloge te televizijsku emisiju za mlade.

Ured

Raspisani natječaji

Otvorene pozicije u Uredima riječkog Studentskog zbora

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci traži studente koji će svojim idejama doprinijeti studentskom životu u Rijeci, a svi zainteresirani prijaviti se mogu do 11. prosinca.

Slika, koncert

Humanitarni koncert

Uz pomoć Jole i Dalmatina studenti pomažu studentici Elli

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Splitu u suradnji s klubom Zenta organizira veliki humanitarni koncert. Održat će se 14. ožujka.

RIK

Sveučilište u Rijeci

Prijavite svoj projekt na natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci

Tko je isplanirao najiše projekata za 2015. godinu, saznat će se po završetku natječaja koji je otvoren do 15. siječnja 2015. godine u 23:59 sati, a ostavljeno je dovoljno vremena da se svi koji imaju dobru ideju aktiviraju i pokušaju je ostvariti.

Stipendije

Prijave do 18. ožujka

Otvoren natječaj za stipendije mađarske vlade

Vlada Republike Mađarske raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2016/2017. Rok za prijave je 18. ožujka.