Sveučilište u Zagrebu

Produžen Natječaj za sufinanciranje studentskih programa

Novac naslovna

Sredstva za najbolje studentske projekte dodjeljuju se u šest kategorija, a novi rok za prijavu produžen je tjedan dana.

Rok za prijavu na Natječaj za sufinanciranje studentskih programa Sveučilišta u Zagrebu za 2019. godinu produžen je do srijede, 24. travnja, u 12:00, odlučeno je na Skupštini Studentskog zbora.

Na Natječaj se mogu prijaviti studentski zborovi sastavnica, registrirane udruge i organizacije koje djeluju pri Sveučilištu u Zagrebu, kao i svi pojedinačni studenti te ustanove. Sredstva će se dijeliti u šest kategorija: znanstvene i sportske studentske manifestacije, znanstveni i stručni skupovi i događanja, kulturna zbivanja i projekti, studentski mediji, športske aktivnosti te studentski znanstveni projekti. 

Kriteriji su vrednovanja izvedivost, vidljivost u medijima, značaj za zajednicu, posebnost i subjektivna ocjena povjerenstva.

Prošle godine dodijeljeno je preko milijun kuna.

Prijave se vrše elektronički, a rezultati će se objaviti na službenim stranicama Sveučilišta. Više je informacija možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Hrvatski studiji

Hrvatski studiji

Nakon odobrenja dvopredmetnog diplomskog studija kroatologije, procedura se ponavlja s filozofijom

Na sjednici Vijeća društveno-humanističkog područja održanoj 5. prosinca 2018, najavljeno je da bi dvopredmetni studij filozofije na diplomskom studiju na Hrvatskim studijima mogao biti omogućen u bližoj budućnosti, jednako kao što je to već bio slučaj sa studijem kroatologije.

SCZG izvana

Smještaj u studentskim domovima

Studenti ne mogu rezervirati „stare” sobe, drama na društvenim mrežama

Premda su objavljeni termini rezervacija „starih” soba i svih ostalih u zagrebačkim studentskim domovima, „online” sustav ih mnogim studentima ne omogućava. Gdje je nastao problem, još nije otkriveno.

Pisanje projekta

Studentski zbor Osijek

Otvoren Natječaj za studentske programe u Osijeku

Studentski zbor u Osijeku objavio je natječaj za ovu godinu, fond iznosi 450 000 kuna, a prijave traju do 12. lipnja 2018.

Parkirno mjesto za invalide

Vršnjačka podrška

Traže se asistenti studentima s invaliditetom

Traže se redovni studenti koji će pomagati studentima s invaliditetom prilikom kretanja, nabavljanja literature, obavljanja administrativnih procedura i slično. Prijave na natječaj zaprimaju se do 23. rujna.

HNS, natpis

Natječaj za dizajnere i akademske umjetnike

Za dizajn novog grba HNS-a nagrada od 35 000 kuna

Profesionalni dizajneri, studenti dizajna, diplomirani akademski umjetnici te studenti ALU i APU imaju priliku sudjelovati u natječaju Hrvatskog nogometnog saveza za osmišljavanje njegova grba. Natječaj traje do 5. studenog 2018. te nudi novčane nagrade od 35 000, 15 000 i 10 000 kuna.