Sveučilište u Zagrebu

Produžen Natječaj za sufinanciranje studentskih programa

Novac naslovna

Sredstva za najbolje studentske projekte dodjeljuju se u šest kategorija, a novi rok za prijavu produžen je tjedan dana.

Rok za prijavu na Natječaj za sufinanciranje studentskih programa Sveučilišta u Zagrebu za 2019. godinu produžen je do srijede, 24. travnja, u 12:00, odlučeno je na Skupštini Studentskog zbora.

Na Natječaj se mogu prijaviti studentski zborovi sastavnica, registrirane udruge i organizacije koje djeluju pri Sveučilištu u Zagrebu, kao i svi pojedinačni studenti te ustanove. Sredstva će se dijeliti u šest kategorija: znanstvene i sportske studentske manifestacije, znanstveni i stručni skupovi i događanja, kulturna zbivanja i projekti, studentski mediji, športske aktivnosti te studentski znanstveni projekti. 

Kriteriji su vrednovanja izvedivost, vidljivost u medijima, značaj za zajednicu, posebnost i subjektivna ocjena povjerenstva.

Prošle godine dodijeljeno je preko milijun kuna.

Prijave se vrše elektronički, a rezultati će se objaviti na službenim stranicama Sveučilišta. Više je informacija možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Glavni kolodvor, vlak u pokretu

Nagradna igra za studente

Osmisli HŽ-ov slogan i osvoji nagrade!

HŽ Putnički prijevoz poziva sve studente da osmisle najkreativniji slogan vezan uz željeznički promet koji će biti korišten u promotivne svrhe.

Kosti

Sveučilište u Rijeci

Natječaj za upis Kriminalističkog istraživanja otvoren do kraja listopada

Kandidati zainteresirani za kriminalističko istraživanje, a koji odgovaraju uvjetima upisa, mogu se prijaviti na natječaj za upis na poslijediplomski specijalistički studij u Rijeci. Prijave traju do 29. listopada.

PRpitch

„PRičom do uspjeha”

PRpitch uskoro u Zagrebu; u sklopu konferencije najbolja studentska PR-kampanja nagrađuje se s 2000 kn

Studenti odnosa s javnošću i srodnih studija u sklopu PRpitcha otkrivaju kako njihova generacija komunicira i kako se s njom treba komunicirati. Osmisli i prezentiraj PR-kampanju za brend ili tvrtku i osvoji 2000 kn!

fragmenti, erste

Potpora studentima likovne akademije

Projekt Erste fragmenti 13 nagrađuje najbolje mlade umjetnike

Kroz projekt pruža se potpora mladim i neafirmiranim likovnim umjetnicima do 30 godina i studentima akademija likovnih umjetnosti otkupom njihovih umjetničkih djela (slika, grafika, skulptura i instalacija).

Žene u znanosti 1

Stipendija u vrijednosti 5000 €

Deset dana do kraja natječaja za dodjelu stipendija „Za žene u znanosti“

Najuspješnije znanstvenice u fazi izrade doktorske disertacije do 6. studenog mogu se prijaviti za stipendiju "Za žene u znanosti".