LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Inicijativa "eSkills for Jobs"

Produljen rok za prijavu na „Master Guru IT Challenge“

Cilj je ovog kreativnog natječaja privući, s jedne strane zainteresirane studente okupljene u multidisciplinarne timove, a s druge strane ICT tvrtke i poslodavce, koji će činiti ocjenjivački žiri te će ujedno kreirati zadatke i poslovne izazove.

Cilj je ovog kreativnog natječaja privući, s jedne strane zainteresirane studente okupljene u multidisciplinarne timove, a s druge strane ICT tvrtke i poslodavce, koji će činiti ocjenjivački žiri te će ujedno kreirati zadatke i poslovne izazove.

Inicijativa „eSkills for Jobs“ i njezini partneri, Visoko učilište Algebra kao nacionalni koordinator inicijative te Hrvatska udruga poslodavaca, obavještavaju sve studente da je rok za prijavu na natječaj „Master Guru IT Challenge“ produljen do 15. studenog i pozivaju sve zainteresirane da se prijave.

Podsjetimo, cilj je ovog kreativnog natječaja privući, s jedne strane zainteresirane studente (okupljene u multidisciplinarne timove), a s druge strane ICT tvrtke i poslodavce, koji će činiti ocjenjivački žiri te će ujedno kreirati zadatke i poslovne izazove.

Kroz dva natjecateljska kruga timovi će morati riješiti zanimljive zadatke i izazove s kojima se članovi žirija i njihove tvrtke susreću u svakodnevnom poslovanju. U posljednjem će krugu timovi svoje rješenje morati prezentirati na javnom događaju pred žirijem koji čine Davor Majetić (HUP), Adrian Ježina (VIPnet), Ante Mandić  (IN2) i Hrvoje Balen (Algebra), a koji će tim biti najbolji odlučit će ne samo rješenje, već i prezentacija.

- Zadovoljni smo kvalitetom dosadašnjih prijava studentskih timova koji su se ohrabrili sudjelovati u ovom zanimljivom natjecanju i pokazanim entuzijazmom, ali smo odlučili produžiti rok za prijave kako bismo ipak još većem broju studenata pružili priliku da sudjeluju i da posjete ovo iznimno zanimljivo događanje, naravno - budu li u konačnici najbolji i pokažu li najbolje poznavanje IT-a i digitalnih tehnologija. - izjavio je Hrvoje Balen, nacionalni koordinator inicijative “eSkills for Jobs” u Hrvatskoj.

Pobjednički tim natječaja bit će nagrađen studijskim putovanjem u Beč, na jednu od najatraktivnijih tehnoloških konferencija u svijetu - “Pioneers Festival”, dok su za drugoplasirani i trećeplasirani tim osigurane utješne nagrade.

- Nagrade su zanimljive - karte za Pioneers Festival, no prava stvar je prezentirati svoja znanja i usporediti se s drugima. Studenti, natječite se, poslodavci te stavke u CV-u posebno gledaju. - poručio je studentima ambasador inicijative "eSkills for Jobs" Saša Cvetojević.

Pozivaju se svi studenti hrvatskih sveučilišta da okupe svoje timove i ispune prijavnicu na službenoj „Master Guru IT Challenge“ stranici do 15. studenog 2015. u ponoć te pokažu svoju kreativnost i digitalne vještine.

FOTO: "ESKILLS FOR JOBS"