Sveučilište u Zagrebu

Produljen rok prijave za suradnike studentske pravobraniteljice

Sveučilište u Zagrebu

Rok prijave za mjesto suradnika u uredu pravobraniteljice te voditelja mrežnih stranica studentske pravobraniteljice produljen je do 5. studenoga 2017.

Oni koji se nisu stigli prijaviti na mjesto suradnika u Uredu studentske pravobraniteljice ipak to mogu učiniti. Naime, rok za prijavu produljen je do 5. studenoga 2017.

Podsjećamo, otvoreno je jedno mjesto za suradnika pravobraniteljice Sveučilišta u Zagrebu te jedno mjesto koje podrazumijeva vođenje mrežnih stranica studentske pravobraniteljice. Kao što je bio slučaj i prije produženja roka prijave, studenti trebaju dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  • potvrdu o statusu studenta
  • motivacijsko pismo
  • životopis

Dokumentacija se dostavlja na e-mail adresu pravobranitelj.unizg@gmail.com. Kandidati će biti pozvani na razgovor sa studentskom pravobraniteljicom. Svi zainteresirani moraju poštivati rok prijave jer se prijave poslane nakon navedenog roka neće uzimati u obzir. 

Sve obavijesti možete pratiti na Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Djevojka s laptopom

Stipendija za mlade kreativce

Više od 1000 eura mjesečno polaznicima Digital Solitude programa

Prijave na natječaj za Digital Solitude traju do 30. lipnja. Program će okupiti mlade profesionalce koji žele raditi na razvoju novih digitalnih sadržaja.

naslovna,

ŽIVOT NAKON ZAVRŠETKA FAKULTETA

Diplomirali ste, što sada?

Ako tijekom studiranja niste imali dovoljno vremena otići na dodatne edukacije, putovanja ili raditi nešto što vas zanima, pa biste to htjeli barem nekako nadoknaditi prije prvog stalnog posla s punim radnim vremenom, sada je pravo vrijeme za to.

Izvor: INA, Inicijativa za mlade

Privatni sektor

Osigurano preko 600 studentskih praksi u različitim tvrtkama i velikim kompanijama

Ne znaš kud bi sa sobom ovo ljeto? Uz mentore i vrhunske stručnjake INE ovo ljeto možeš odlično iskoristiti učeći i razvijajući nova znanja i vještine, a sve to u skladu s najboljim europskim standardima.

Filmovi - kamera

Za ljubitelje filma

Prijavite se na radionicu za kinooperatere

Zaljubljenici u kinematografiju od 23. do 25. rujna moći će naučiti nešto više o teoriji i praksi rada kao kinooperateri. Osim početničke, tu je i napredna radionica, a moguće je pohađati obje ili samo jednu.

Znanstveni kvart

Popularizacija znanosti

U tijeku prijave na Interliberov Znanstveni kvart

S obzirom na to da se edukativni sadržaji provode u suradnji s udrugama, studentskim sekcijama, znanstvenim institutima, knjižnicama, muzejima i dr., pozivaju se svi zainteresirani da prijave svoje programske aktivnosti do 8. listopada u ponoć.