Sveučilište u Zagrebu

Produljen rok prijave za suradnike studentske pravobraniteljice

Sveučilište u Zagrebu

Rok prijave za mjesto suradnika u uredu pravobraniteljice te voditelja mrežnih stranica studentske pravobraniteljice produljen je do 5. studenoga 2017.

Oni koji se nisu stigli prijaviti na mjesto suradnika u Uredu studentske pravobraniteljice ipak to mogu učiniti. Naime, rok za prijavu produljen je do 5. studenoga 2017.

Podsjećamo, otvoreno je jedno mjesto za suradnika pravobraniteljice Sveučilišta u Zagrebu te jedno mjesto koje podrazumijeva vođenje mrežnih stranica studentske pravobraniteljice. Kao što je bio slučaj i prije produženja roka prijave, studenti trebaju dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  • potvrdu o statusu studenta
  • motivacijsko pismo
  • životopis

Dokumentacija se dostavlja na e-mail adresu pravobranitelj.unizg@gmail.com. Kandidati će biti pozvani na razgovor sa studentskom pravobraniteljicom. Svi zainteresirani moraju poštivati rok prijave jer se prijave poslane nakon navedenog roka neće uzimati u obzir. 

Sve obavijesti možete pratiti na Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Euro

Postdoktorske pozicije

Institut za neuroznanost u Španjolskoj nudi dvogodišnji posao; godišnja plaća do 35 tisuća eura

Španjolski institut sa sjedištem u Alicanteu nudi zaposlenje osobama koje imaju doktorat iz područja medicine. Ponuđena im je godišnja plaća od 29 do 35 tisuća eura, kao i potpuno zdravstveno osiguranje.

irska

Financijska podrška

Puna stipendija od 18 000 eura za poslijediplomski studij u Irskoj

Dodjeljuju se stipendije u iznosu od 18 000 eura na području tehničkih znanosti za poslijediplomski studij u Irskoj, a rok za prijavu je 30. svibnja 2018. godine.

Bloger živi život iz snova

Odlučio je napustiti posao koji ga nije ispunjavao, a sada živi u raju

Upoznajte blogera koji živi život iz snova

Upoznajte američkog blogera Johnnyja FD-a koji je odlučio napustiti posao koji ga nije ispunjavao, a sad živi život iz snova na prekrasnom Tajlandu.

ITC presica

"Istrian Tourism Competition"

Primijenite stečeno znanje na natjecanju u rješavanju turističkih poslovnih slučajeva

Najavljeno je 3. izdanje natjecanja u rješavaju poslovnih slučajeva na području turizma. Prijavite se do 22. travnja!

Univerzijada

UNIverzI-JA-DA 2016.

Nagradni fond od 90 000 kuna za najbolje studentske projekte

Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora produžila je rok za prijavu na natječaj "Imam ideju za UNIverzI-JA-DU!" do 31. listopada 2015. Traže se najbolja rješenja za mobilnu aplikaciju, turističku promociju i Urbani Zagreb.