Sveučilište u Zagrebu

Produljen rok prijave za suradnike studentske pravobraniteljice

Sveučilište u Zagrebu

Rok prijave za mjesto suradnika u uredu pravobraniteljice te voditelja mrežnih stranica studentske pravobraniteljice produljen je do 5. studenoga 2017.

Oni koji se nisu stigli prijaviti na mjesto suradnika u Uredu studentske pravobraniteljice ipak to mogu učiniti. Naime, rok za prijavu produljen je do 5. studenoga 2017.

Podsjećamo, otvoreno je jedno mjesto za suradnika pravobraniteljice Sveučilišta u Zagrebu te jedno mjesto koje podrazumijeva vođenje mrežnih stranica studentske pravobraniteljice. Kao što je bio slučaj i prije produženja roka prijave, studenti trebaju dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  • potvrdu o statusu studenta
  • motivacijsko pismo
  • životopis

Dokumentacija se dostavlja na e-mail adresu pravobranitelj.unizg@gmail.com. Kandidati će biti pozvani na razgovor sa studentskom pravobraniteljicom. Svi zainteresirani moraju poštivati rok prijave jer se prijave poslane nakon navedenog roka neće uzimati u obzir. 

Sve obavijesti možete pratiti na Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Razmjena mladih "Balkan identity of youth"

Projekt „Balkan identity of youth”

Sudjelujte u međunarodnoj razmjeni mladih u Rumunjskoj

Razmjena mladih je izvrsna prilika za stjecanje iskustva timskog rada u međunarodnom okruženju, upoznavanje mladih iz različitih kultura te usavršavanje engleskog jezika.

Find job

Trikovi za zapošljavanje

Pogreške koje radimo pri pronalaženju posla

Ove će vam jednostavne smjernice povećati šansu za pronalaskom posla. Vaše će se prijave isticati između ostalih i poslodavci će vas percipirati kao ozbiljnog i zrelog kandidata za radno mjesto.

ljeto

Josipa Miković

Dani kada se Zemlja i Sunce najviše vole

Čini mi se da je ovo ljeto brzo proletjelo, a možda je to samo zato što je meni kasno počelo. Imala sam točno dva mjeseca da odradim neke stvari, a sad su prošle 2/3 i nisam ništa napravila.

Radionice debatiranja u KMS-u

Radionice u KMS-u

Besplatno naučite kako dokazati da ste u pravu!

Klub mladih Split u suradnji sa Splitskom Debatnom Unijom organizira radionice debatiranja koje će se održati 24., 26. i 27. travnja.

Revija studentskog filma

Druga revija studentskog filma

Kuharska palica čeka hrabre i kreativne filmske gurmane

Studenti dramskih umjetnosti, studenti koji se bave multimedijom ili u sklopu novinarskih studija snimaju informativne materijale te studenti koji u slobodno vrijeme snimaju filmove i eksperimentiraju s medijima mogu „skuhati film“ i prijaviti ga na Reviju studentskog filma.