Sveučilište u Zagrebu

Produljen rok prijave za suradnike studentske pravobraniteljice

Sveučilište u Zagrebu

Rok prijave za mjesto suradnika u uredu pravobraniteljice te voditelja mrežnih stranica studentske pravobraniteljice produljen je do 5. studenoga 2017.

Oni koji se nisu stigli prijaviti na mjesto suradnika u Uredu studentske pravobraniteljice ipak to mogu učiniti. Naime, rok za prijavu produljen je do 5. studenoga 2017.

Podsjećamo, otvoreno je jedno mjesto za suradnika pravobraniteljice Sveučilišta u Zagrebu te jedno mjesto koje podrazumijeva vođenje mrežnih stranica studentske pravobraniteljice. Kao što je bio slučaj i prije produženja roka prijave, studenti trebaju dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  • potvrdu o statusu studenta
  • motivacijsko pismo
  • životopis

Dokumentacija se dostavlja na e-mail adresu pravobranitelj.unizg@gmail.com. Kandidati će biti pozvani na razgovor sa studentskom pravobraniteljicom. Svi zainteresirani moraju poštivati rok prijave jer se prijave poslane nakon navedenog roka neće uzimati u obzir. 

Sve obavijesti možete pratiti na Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Coca Cola

Poziv blogerima iz istočne Europe

Coca-Cola traži mlade blogere

Natječaj je otvoren do 15. ožujka 2016., a rezultati će biti poznati krajem mjeseca. Ovogodišnji natječaj posebno ohrabruje blogere koji rade vlastiti video sadržaj, pogotovo one blogere koji imaju otvoren YouTube kanal.

Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola

Prilika za studente

Trodnevni Forum struke u Zagrebu

Studenti će dobiti priliku da kroz kontakt s poslodavcima i dogovaranje stručnih praksi unaprijede konkurentnost na tržištu rada.

ICEB 2015

ICEB 2015

Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu održava se Druga međunarodna konferencija o evoluciji i ponašanju

Putem ICEB konferencije želi se promicati interdisciplinaran i komparativan pristup proučavanju ponašanja s naglaskom na evolucijskim perspektivama.

 Festival 25 FPS

Internacionalni festival

Uranjanje u budućnost filma na predfestivalskom druženju 25 FPS-a

Ususret novom izdanju festivala 25 FPS, održat će se zagrijavanje s dokumentarcem „Budućnosti filma“ u zagrebačkom MM centru.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Studentska pravobraniteljica traži suradnike

Javni poziv za mjesta suradnika u uredu pravobraniteljice te voditelja mrežnih stranica studentske pravobraniteljice otvoren je do 25. listopada 2017. godine.