Integralovi Edukacijski Programi

Proces upisa na inozemne studije nikada nije bio brži

Promocija studenata

Upis na preddiplomski studij u inozemstvu može se odraditi u 15 minuta na događaju Edukacijski Programi koji organizira tvrtka Integral, a koji će se održati u hotelu Westin u Zagrebu 26. srpnja.

Hrvatski studenti koji se prijavljuju za studij u inozemstvu u najvećem broju slučajeva dobiju mjesto na željenom sveučilištu. Međutim, postoje mnogi ljudi s velikim potencijalom koji iz raznih razloga nisu imali veoma dobre ocjene na državnoj maturi ili jednostavno nisu uspjeli na vrijeme predati dokumentaciju za upis na inozemnom fakultetu.

 Upravo zato Integral održava ovaj događaj – kako bi se i tim učenicima pružila prilika da ostvare svoje želje i studiraju nešto što u Hrvatskoj možda ne bi mogli. – rekla je Lea Ban, voditeljica odjela za visoko obrazovanje tvrtke Integral.

Britanska sveučilišta koja nude brze upise ove godine jesu: Sveučilište Coventry, Lancaster, Sveučilište Leicester, Cumbria, Sveučilište York Essex. Iz Nizozemske u Zagreb stiže predstavnik HZ University of Applied Sciences. Svi navedeni uzet će u obzir i studente koji ne ispunjavaju njihove službene kriterije.

Upis na preddiplomski studij u inozemstvu može se odraditi u 15 minuta na događaju Edukacijski Programi koji organizira tvrtka Integral, a koji će se održati u hotelu Westin u Zagrebu 26. srpnja. Prije dolaska na događaj potrebno je kontaktirati obrazovne savjetnice tvrtke kako bi upoznale sve kandidate s dokumentacijom koju je potrebno dostaviti u Westin prilikom upisa.

– Kandidati koji zbog bilo kojeg razloga ne mogu sudjelovati na događaju u Westinu mogu, uz prethodnu najavu, odraditi Skype poziv direktno s predstavnicima sveučilišta. Sve što trebaju učiniti jest nazvati nas u ured i zakazati svoj termin za 23. srpnja. – ističe Lea Ban.

Obrazovni su savjetnici najveći oslonac za sve koji žele povećati svoju šansu za upis na željeni studij u inozemstvu. Osim podrške prilikom prikupljanja i slanja dokumentacije te upisa na sam studij, savjetnik pomaže i prilikom odabira pravog sveučilišta, ovisno o profilu svakog pojedinačnog kandidata.

Komentari na članak

Vezani članci

Državni turnir mladih prirodoslovaca 2018, finale

Eksperimentalno učeničko natjecanje

Proglašeni pobjednici turnira mladih prirodoslovaca, studenti ih pripremaju za natjecanje u Bjelorusiji

Marita Machata, učenica zagrebačke Osnovne škole Tina Ujevića, pobjednica je 5. državnog turnira mladih prirodoslovaca. Zajedno s još pet učenika, a uz pomoć Istraživačkog centra mladih, predstavljat će Hrvatsku na međunarodnom natjecanju u Minsku.

Radionica "LEGO Mindstorms"

„LEGO Mindstorms” radionice u zagrebačkim osnovnim školama

Znanost, robotika i programiranje sve su popularnije teme među hrvatskim učenicima

U tri zagrebačke osnovne škole od 3. do 10. ožujka održavaju se radionice „LEGO Mindstorms” s ciljem popularizacije znanosti, robotike i programiranja među djecom i mladima.

TVZ Mc2 Demo

Studentsko natjecanje

TVZ Mc2 Demo: Studentska rješenja testirali osnovnoškolci

Prvo formalnosti i ocjenjivanje, a kasnije druženje i pokloni za goste – tako je izgledao TVZ Mc2 Demo koji je iznjedrio 10 finalista.

Projekt udruge Naš Hajduk

Poticanje društvenog razvoja

Akademski sektor uključen u „Hajdučku suradnju”

U projekt će bit uključeno šest profesora, minimalno 40 studenata i 52 volontera te će se na temelju društveno korisnog učenja nastojati poboljšati demokratska kultura i volonterski angažman, zaposlenost i tjelesna aktivnost mladih, kao i povećati broj stručnih volontera i edukacija u sportu.

Stipnedije grada Rijeke

Grad Rijeka

Raspisan natječaj za stipendiranje riječkih učenika i studenata

Prijavite se na natječaj za mjesečne stipendije Grada Rijeke koje će odabranim učenicima i studentima biti dodijeljene ovisno o kategoriji čije uvjete ispunjuju: darovitost, deficitarno zanimanje ili socijalni status. Požurite jer krajnji je rok za podnošenje prijava već 3. studenoga!