Integralovi Edukacijski Programi

Proces upisa na inozemne studije nikada nije bio brži

Promocija studenata

Upis na preddiplomski studij u inozemstvu može se odraditi u 15 minuta na događaju Edukacijski Programi koji organizira tvrtka Integral, a koji će se održati u hotelu Westin u Zagrebu 26. srpnja.

Hrvatski studenti koji se prijavljuju za studij u inozemstvu u najvećem broju slučajeva dobiju mjesto na željenom sveučilištu. Međutim, postoje mnogi ljudi s velikim potencijalom koji iz raznih razloga nisu imali veoma dobre ocjene na državnoj maturi ili jednostavno nisu uspjeli na vrijeme predati dokumentaciju za upis na inozemnom fakultetu.

 Upravo zato Integral održava ovaj događaj – kako bi se i tim učenicima pružila prilika da ostvare svoje želje i studiraju nešto što u Hrvatskoj možda ne bi mogli. – rekla je Lea Ban, voditeljica odjela za visoko obrazovanje tvrtke Integral.

Britanska sveučilišta koja nude brze upise ove godine jesu: Sveučilište Coventry, Lancaster, Sveučilište Leicester, Cumbria, Sveučilište York Essex. Iz Nizozemske u Zagreb stiže predstavnik HZ University of Applied Sciences. Svi navedeni uzet će u obzir i studente koji ne ispunjavaju njihove službene kriterije.

Upis na preddiplomski studij u inozemstvu može se odraditi u 15 minuta na događaju Edukacijski Programi koji organizira tvrtka Integral, a koji će se održati u hotelu Westin u Zagrebu 26. srpnja. Prije dolaska na događaj potrebno je kontaktirati obrazovne savjetnice tvrtke kako bi upoznale sve kandidate s dokumentacijom koju je potrebno dostaviti u Westin prilikom upisa.

– Kandidati koji zbog bilo kojeg razloga ne mogu sudjelovati na događaju u Westinu mogu, uz prethodnu najavu, odraditi Skype poziv direktno s predstavnicima sveučilišta. Sve što trebaju učiniti jest nazvati nas u ured i zakazati svoj termin za 23. srpnja. – ističe Lea Ban.

Obrazovni su savjetnici najveći oslonac za sve koji žele povećati svoju šansu za upis na željeni studij u inozemstvu. Osim podrške prilikom prikupljanja i slanja dokumentacije te upisa na sam studij, savjetnik pomaže i prilikom odabira pravog sveučilišta, ovisno o profilu svakog pojedinačnog kandidata.

Komentari na članak

Vezani članci

london

Odluka Ministarstva obrazovanja

Hrvatski studenti u Velikoj Britaniji izjednačeni s britanskim

– Školarine u Velikoj Britaniji mogu narasti do maksimalnih 9250 funti po godini, a uzimanjem zajma hrvatski studenti mogli su ostvariti san studiranja u jednom od najprestižnijih visokoobrazovnih sustava na svijetu. – naglašava Lea Ban

foto

Financijska potpora

Stipendije za učenike i studente s prebivalištem na dubrovačkom području

Državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Grada Dubrovnika mogu ostvariti stipendiju u iznosu od 320 do 1000 kuna. Prijave se zaprimaju do 14. studenoga 2017. godine.

Lajnap Comedy

Humanitarna „stand-up” večer

Lajnap Comedy nastupa u Lisinskom; prihodi od ulaznica odlaze u ruke učenika i studenata

Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec nastupit će u KD Vatroslava Lisinskog kako bi prikupili sredstva za stipendije namijenjene izvrsnim učenicima i studentima slabijeg socijalnog statusa, kao i onima deficitarnih zanimanja.

FOI - zgrada fakulteta

Festival znanosti u Varaždinu

FOI otvorio vrata budućim studentima

U sklopu Festivala znanosti na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike održao se Dan otvorenih vrata. Zanimljiv program privukao je 70-ak posjetitelja iz cijele Hrvatske.

Stipnedije grada Rijeke

Grad Rijeka

Raspisan natječaj za stipendiranje riječkih učenika i studenata

Prijavite se na natječaj za mjesečne stipendije Grada Rijeke koje će odabranim učenicima i studentima biti dodijeljene ovisno o kategoriji čije uvjete ispunjuju: darovitost, deficitarno zanimanje ili socijalni status. Požurite jer krajnji je rok za podnošenje prijava već 3. studenoga!