Integralovi Edukacijski Programi

Proces upisa na inozemne studije nikada nije bio brži

Promocija studenata

Upis na preddiplomski studij u inozemstvu može se odraditi u 15 minuta na događaju Edukacijski Programi koji organizira tvrtka Integral, a koji će se održati u hotelu Westin u Zagrebu 26. srpnja.

Hrvatski studenti koji se prijavljuju za studij u inozemstvu u najvećem broju slučajeva dobiju mjesto na željenom sveučilištu. Međutim, postoje mnogi ljudi s velikim potencijalom koji iz raznih razloga nisu imali veoma dobre ocjene na državnoj maturi ili jednostavno nisu uspjeli na vrijeme predati dokumentaciju za upis na inozemnom fakultetu.

 Upravo zato Integral održava ovaj događaj – kako bi se i tim učenicima pružila prilika da ostvare svoje želje i studiraju nešto što u Hrvatskoj možda ne bi mogli. – rekla je Lea Ban, voditeljica odjela za visoko obrazovanje tvrtke Integral.

Britanska sveučilišta koja nude brze upise ove godine jesu: Sveučilište Coventry, Lancaster, Sveučilište Leicester, Cumbria, Sveučilište York Essex. Iz Nizozemske u Zagreb stiže predstavnik HZ University of Applied Sciences. Svi navedeni uzet će u obzir i studente koji ne ispunjavaju njihove službene kriterije.

Upis na preddiplomski studij u inozemstvu može se odraditi u 15 minuta na događaju Edukacijski Programi koji organizira tvrtka Integral, a koji će se održati u hotelu Westin u Zagrebu 26. srpnja. Prije dolaska na događaj potrebno je kontaktirati obrazovne savjetnice tvrtke kako bi upoznale sve kandidate s dokumentacijom koju je potrebno dostaviti u Westin prilikom upisa.

– Kandidati koji zbog bilo kojeg razloga ne mogu sudjelovati na događaju u Westinu mogu, uz prethodnu najavu, odraditi Skype poziv direktno s predstavnicima sveučilišta. Sve što trebaju učiniti jest nazvati nas u ured i zakazati svoj termin za 23. srpnja. – ističe Lea Ban.

Obrazovni su savjetnici najveći oslonac za sve koji žele povećati svoju šansu za upis na željeni studij u inozemstvu. Osim podrške prilikom prikupljanja i slanja dokumentacije te upisa na sam studij, savjetnik pomaže i prilikom odabira pravog sveučilišta, ovisno o profilu svakog pojedinačnog kandidata.

Komentari na članak

Vezani članci

http://www.unist.hr/Portals/0/EasyDNNNews/11728/1920900p2423EDNmainDE8A5161.jpg?w=880&mode=crop

Jesenski upisni rok

660 slobodnih mjesta za sveučilišne studije u Splitu, popunjene kvote za Medicinski fakultet

Na splitskim je fakultetima ostalo 1257 slobodnih mjesta od ukupne kvote 3721. Tako je njih 660 rezervirano za sveučilišne studije, a 597 za stručne. Najviše mjesta za upis redovnih studenata broji FESB, dok su kvote za Medicinski fakultet u potpunosti popunjene.

učenici

Istraživanje pokazalo

Učenici uče premalo i kampanjski, a svi bi na fakultete

U svim zagrebačkim javnim osnovnim školama provedeno je istraživanje o navikama učenja kod učenika četvrtih i osmih razreda. Rezultati su poražavajući i jasno je vidljivo da je hrvatsko učenje kampanjsko.

SAD

Intervju s "Fulbrightovkama" Tenom Dubček i Gabrielom Abramac

„Ideja je da Amerikancima donesete pregršt znanja, a da u Hrvatskoj rasprostranite stečena iskustva”

U razgovoru s "Fulbrightovkama" zanimljive savjete, iskustva i informacije mogu pronaći znanstvenici, ali i zaljubljenici u jezike te svi oni koji žele ozbiljno započeti karijeru i napredovati po završetku fakulteta.

Održan Dan otvorenih vrata na FOI-ju

Dan otvorenih vrata

Posjetitelji iz cijele Hrvatske upoznali FOI

Posjetitelji iz cijele Hrvatske saznali su kako izgleda uobičajeni dan studenta FOI-ja. Posjetili su zgradu fakulteta, studentski dom, studentski restoran i poslušali informacije o projektima i aktivnostima koje se tu odvijaju.

london

Odluka Ministarstva obrazovanja

Hrvatski studenti u Velikoj Britaniji izjednačeni s britanskim

– Školarine u Velikoj Britaniji mogu narasti do maksimalnih 9250 funti po godini, a uzimanjem zajma hrvatski studenti mogli su ostvariti san studiranja u jednom od najprestižnijih visokoobrazovnih sustava na svijetu. – naglašava Lea Ban