Obavezne edukacije

Pripreme za izradu završnih i diplomskih radova na FOI-ju

FOI Varaždin

Od ove akademske godine Fakultet organizacije i informatike organizira pripremu/edukaciju studenata za izradu završnog/diplomskog rada studenata preddiplomskih i diplomskih studija.

Studenti Fakulteta organizacije i informatike imat će priliku prisustvovati pripremama odnosno edukaciji za izradu završnog ili diplomskog rada. Pripreme su organizirane u obliku radionica, a namijenjene su studentima treće godine preddiplomskog studija i druge godine diplomskog studija.

Prisustvovanje ovim pripremama obavezno je za sve studente koji ove akademske godine upisuju završni ili diplomski rad. Ako student ne odradi pripremu, ne može u sustavu E-radovi rezervirati odabranu temu rada!

Radionica će se održati u ponedjeljak, 12. veljače, s početkom u 16 sati u dvorani 10, FOI1. Maksimalan je broj sudionika 100, a registracije su moguće do 11. veljače. Prijave studenata moguće su na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Dunavska scenaristička radionica

Vukovar film festival

Otvorene prijave za Dunavsku scenarističku radionicu

Dunavska scenaristička radionica omogućit će sudionicima rad na tekstu u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi. Prijave su otvorene do 1. kolovoza.

Umorna lavica

Savjetovanje u CINAZ-u

Slasnom prehranom bez glutena protiv ispitnog umora

Radionice i savjetovanje o bezglutenskoj prehrani, isprobavanje slastica i priprema delicija očekuju vas ove srijede u prostoriji udruge CINAZ.

ETNOFILm Festival

6. ETNOFILm Festival

Prijavite se na fotografsku radionicu u Rovinju

U šestom izdanju festivala, fotografsku radionicu će voditi fotograf David Kendall, a rok za prijavu je 28. veljače. Stoga, požurite!

Volonteri na radionici

Mediatoolkit radionica

Media monitoring u malome prstu volontera portala Studentski.hr

Kada smo rekli da Mediatoolkit proširuje formalno obrazovanje iz studentskih klupa – bili smo ozbiljni. Volonterima portala Studentski.hr omogućeno je stjecanje novih znanja o media „monitoringu".

Klub mladih Split

Tjedni program

Buđenje sile, volontiranje, permakultura i Erasmus – spojivi samo u Klubu mladih

Ovoga tjedna Splićane i Splićanke očekuje radionica pod nazivom „Sila se budi”, predstavljanje volonterskih programa, predavanje o kultiviranju grada te info-dan o mogućnostima studiranja u okviru programa Erasmus+.