LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Best of South-East

Pripravnički program za nadarene ekonomiste i pravnike u Grazu - saznaj kako!

Dobro se služite engleskim i njemačkim jezikom te ste vrlo dobar student prava ili ekonomije? Ovo je prilika koju ne smijete propustiti!

Dobro se služite engleskim i njemačkim jezikom te ste vrlo dobar student prava ili ekonomije? Ovo je prilika koju ne smijete propustiti!

Ako ste vrlo dobar student prava ili ekonomije, imate jedinstvenu priliku sudjelovati u programu koji je razvilo Sveučilište u Grazu u suradnji s Erste bankom. Naime, radi se o "Best of South-East" programu u kojemu mogu sudjelovati svi studenti prava ili ekonomije s područja bivše Jugoslavije. Cilj je programa razviti i steći međunarodno iskustvo uz trening te Vam pomoći pri izgradnji i ulasku u profesionalnu karijeru. Program je predviđen za sve one koji su u posljednjoj trećini studija ekonomije ili prava ili za već diplomirane pravnike i ekonomiste.

Mogućnost prakse u Berlinu - saznaj kako!

Ako želite sudjelovati u pripravničkom programu, imat ćete priliku završiti svoj studij tijekom jednogodišnjeg boravka u Beču.

Ako Vam je to preveliki zalogaj, možete se prijaviti i na dvomjesečni pripravnički program koji se odvija tijekom ljeta.

Uvjeti za prijavu su sljedeći:

 - dobro poznavanje engleskog i njemačkog jezika

 - dobre ocjene s prava ili ekonomije

 - posvećenost poslu

 - dobre komunikacijske vještine

 - fleksibilnost te analitčko i praktično ekonomsko razmišljanje.

Prijave traju do sedmog ožujka, zato nemojte propustiti ovakvu priliku!

Za više informacija o natječaju i prijavama kliknite ovdje.

FOTO: EDGAR BÜLTEMEYER