Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Primaju se kandidature za članove riječkih domskih odbora

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Na javni poziv za člana domskog odbora možete se prijaviti kako biste pomogli svojem domu u poboljšanju uvjeta života studenata. Za svaki riječki dom odabrat će se po šest članova.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavio je javni poziv za dostavljanje kandidature za člana domskog odbora. Možete se prijaviti za studentsko naselje „Ivan Goran Kovačić“ ili „Trsat“ i tako pomoći svojem domu u poboljšanju uvjeta života.

Domski odbori pri studentskim domovima osnovani su radi savjetovanja u rješavanju pitanja koja se odnose na studentski smještaj, skrbi o specifičnim potrebama studenata smještenih u domove i njihove informiranosti, a navedeni odbori su savjetodavna tijela Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Za svaki odbor će se odabrati šest članova, a javni poziv za dostavljanje kandidature otvoren je do 27. ožujka 2017. godine u 12:00 sati. Kandidature možete poslati na e-adresu Ureda za studentski standard rh.irinu.zs@dradnats i koristeći opciju cc na e-adresu rh.irinu.zs@deru.

Dokumentacija potrebna za kandidaturu sastoji se od popunjenog obrasca, životopisa, motivacijskog pisma u kojem student mora obrazložiti svoju kandidaturu, dokaza o statusu studenta te dokaza o smještaju u studentskom domu (potpisani Ugovor o korištenju smještaja ili potvrda prijave boravišta).

Dodatne informacije potražite na mrežnim stranicama Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Komentari na članak

Vezani članci

CEO konferencija u Zagrebu 1

Ekonomski fakultet Zagreb

Velik interes studenata i sjajna atmosfera obilježili CEO konferenciju u Zagrebu

Konferencija je organizirana u suradnji s Ekonomskim fakultetom iz Sarajeva te je okupila više od 600 sudionika.

Prvi studentski regionalni simpozij Kritičko mišljenje

Filozofski fakultet u Splitu

Poziv na prijavu: prvi regionalni studentski simpozij »Kritičko mišljenje« u Splitu

Ovaj je projekt namijenjen svim studentima društvenih i humanističkih znanosti u regiji na preddiplomskoj i diplomskoj razini.

Spavanje

Studentski problemi

15 aktivnosti koje ne možemo napraviti iz udobnosti svog kreveta

Odugovlačenje i ljenčarenje nije produktivno, ali ipak postoje aktivnosti i zadaci koje bismo htjeli obaviti bez napuštanja svojih dragih dekica i mekih jastuka.

Portapak-perspektiva

Marin Karadžija

Portapak-perspektiva

Promijeniti cijenu stanarine ne znači nužno da će se ona povećati, ali koliki istinski optimist morate biti da povjerujete u scenarij u kojem će poglavice reći: „Dragi moji, niste potrošili puno struje i plina ovih mjeseci, snizit ćemo stanarinu za 100 kuna, neka vam to bude džeparac za osnovne ljudske potrebe kao što su kocka i alkohol.”

Fotograf

„Cijeli svijet je pozornica“

Prijavite se na fotografski natječaj

Ako imaš oko za dobar kadar, fotografiju i njezinu obradu, ovaj je natječaj raspisan baš za tebe.