Facebook zajednica

Prilike za posao i praksu studentima inženjerskih usmjerenja

http://www.picpedia.org/highway-signs/images/engineering.jpg

Na društvenim mrežama postoji velik broj grupa koje omogućuju interakciju između studenata i poslodavaca, a jedna od novijih namijenjena je studentima inženjerskih usmjerenja.

Relativno mlada Facebook grupa pod nazivom Tražim / nudim inženjerski posao / praksu napravljena je prije nešto više od tri mjeseca, a trenutačno se nalazi blizu broja od 2000 članova. Ona, naime, djeluje kao posrednik između onih koji traže posao ili praksu u inženjerskom usmjerenju te poslodavaca koji mogu pružiti radno mjesto upravo njima.

Brojni studenti žele iskoristiti svoje slobodno vrijeme koje imaju dok studiraju pa traže iskustvo rada upravo u području u kojem se obrazuju kako bi nadogradili formalno stečena znanja i vještine. Na društvenim mrežama postoji velik broj grupa koje omogućuju interakciju između studenata i poslodavaca, a jedna od njih je upravo spomenuta grupa za studente inženjerskog usmjerenja.

Ako ste student koji traži posao ili praksu kao inženjer ili ste pak poslodavac koji to može ponuditi studentima, svakako se učlanite.

Komentari na članak

Vezani članci

Erasmus+ Info dan

Dan otvorenih vrata

APIS IT studentima informatičkih i tehnoloških smjerova govorit će o stručnim praksama

Dan otvorenih vrata APIS IT-a održat će se 31. svibnja 2019. godine od 13 do 15 sati u prostorijama Agencije. Svi zainteresirani trebaju se prijaviti na adresu e-pošte.

izvor: https://unsplash.com/photos/C05KN4h8WKw

Panel-rasprava u KCM-u

Kako stvoriti malo carstvo iz hobija, saznajte na MeetUpu Ekonomske klinike

Na posljednjem ovogodišnjem MeetUpu Ekonomske klinike stručnjaci iz privatnog i javnog sektora nastojat će približiti mladima mogućnost stvaranja vlastitog malog carstva iz ljubavi i strasti prema nečemu što inače možda rade samo u slobodno vrijeme.

Stres2

„Opusti se i uživaj“

Šest načina za rješavanje stresa na poslu

Koliko je god posao koji radite koristan, ako je prestresan, prije ili kasnije utjecat će nepovoljno na vaše zdravlje. Donosimo vam savjete primjenom kojih ćete to spriječiti.

Wunderlist

Organizirajte svoje obaveze uz pomoć mobilne aplikacije

Wunderlist

Ograniziranje dnevnih obaveza i aktivnosti nikad lakše i jednostavnije!

Chat

Postoji način

Razmjena poruka na Facebooku bez instaliranja Messengera

Ako se još uvijek niste naviknuli na Messenger, postoji rješenje kako ga možete zaobići.