Natjecateljski program

Prilika za sudjelovanje na „Dubrovnik Film Festivalu" za mlađe od 20

http://duff.kinematografi.org/2017/11/02/duff-2017/

Još se uvijek stignete prijaviti za ovogodišnji „Dubrovnik Film festival" koji traje od 18. do 21. listopada 2018. Svoje uratke i prijavnice možete poslati do 15. srpnja 2018.

Prijavite svoje filmove za sudjelovanje na Dubrovnik Film Festivalu (DUFF). Filmski festival djece i mladih do 20 godina iz zemalja Mediterana ove se godine održava po sedmi put i to od 18. do 21. listopada. Natjecateljski program podijeljen je u dvije dobne skupine za animirani, igrani i dokumentarni film, dok je otvorena kategorija jedinstvena.

Sudjelovanje na festivalu ne naplaćuje se, a može se prijaviti neograničen broj filmova. Filmovi moraju maksimalno trajati 15 minuta i moraju biti titlovani na engleskom jeziku. Kako bi se uspješno obavila prijava, potrebno je ispuniti online prijavnicu, a radovi se šalju na besplatni server u formatima MOV/MP4/MPG/AVI. 

Svoje filmove i prijavnice za sudjelovanje na Festivalu djeca i mladi, klubovi i škole mogu prijaviti do 15. srpnja. Odabranima će se omogućiti besplatan smještaj i hrana, ali ne i putni troškovi. Za više informacija posjetite službenu stranicu Festivala.

Komentari na članak

Vezani članci

Dijete puše balončiće

Poziv udruge 3L

„Slatki servis”: Traže se volonteri za podršku djeci s dijabetesom

Do 13. listopada zaprimaju se prijave zainteresiranih za volontiranje na projektu „Slatki servis”. Njihov će zadatak biti 20 sati mjesečno provoditi s djecom.

Razgovor; izvor: https://unsplash.com/photos/-Xv7k95vOFA

Projekt „World in the City”

Petotjedni tečaj čak 11 stranih jezika za 120 kuna

Nemojte propustiti priliku poboljšati znanje nekog stranog jezika ili naučiti osnove novog stranog jezika tijekom pet tjedana radionica u sklopu projekta „World in the City” u Zagrebu.

Motovun FF

Filmski početak tjedna

Motovun Film Festival predstavlja dva filma o buđenju nacizma

Motovun Film Festival poziva vas u Laubu na projekcije dva vrlo različita filma o buđenju nacizma, nastala u dva vrlo različita razdoblja. Na vama je da uočite sličnosti i pronađete razlike.

Suočavanje s prošlošću – prijave

Inicijativa mladih za ljudska prava – Hrvatska

Mladi iz regije u Vukovaru će raspravljati o suočavanju s prošlošću

Traju prijave za sudjelovanje u programu „Suočavanje s prošlošću – perspektiva druge generacije“ koji će se održati u Vukovaru. Tijekom trajanja programa svim sudionicima osigurani su hrana, smještaj i prijevoz.

Otvaranje Studentskog Poduzetničkog Inkubatora u Splitu

Sveučilište u Splitu

Otvaranje Studentskog Poduzetničkog Inkubatora u Splitu

Mladi će na Ekonomskom fakultetu imati tehnički opremljen prostor za rad u kojemu će moći razvijati svoje inovacije te dijeliti ideje s drugim poduzetnim kolegama u Inkubatoru.