Natjecateljski program

Prilika za sudjelovanje na „Dubrovnik Film Festivalu" za mlađe od 20

http://duff.kinematografi.org/2017/11/02/duff-2017/

Još se uvijek stignete prijaviti za ovogodišnji „Dubrovnik Film festival" koji traje od 18. do 21. listopada 2018. Svoje uratke i prijavnice možete poslati do 15. srpnja 2018.

Prijavite svoje filmove za sudjelovanje na Dubrovnik Film Festivalu (DUFF). Filmski festival djece i mladih do 20 godina iz zemalja Mediterana ove se godine održava po sedmi put i to od 18. do 21. listopada. Natjecateljski program podijeljen je u dvije dobne skupine za animirani, igrani i dokumentarni film, dok je otvorena kategorija jedinstvena.

Sudjelovanje na festivalu ne naplaćuje se, a može se prijaviti neograničen broj filmova. Filmovi moraju maksimalno trajati 15 minuta i moraju biti titlovani na engleskom jeziku. Kako bi se uspješno obavila prijava, potrebno je ispuniti online prijavnicu, a radovi se šalju na besplatni server u formatima MOV/MP4/MPG/AVI. 

Svoje filmove i prijavnice za sudjelovanje na Festivalu djeca i mladi, klubovi i škole mogu prijaviti do 15. srpnja. Odabranima će se omogućiti besplatan smještaj i hrana, ali ne i putni troškovi. Za više informacija posjetite službenu stranicu Festivala.

Komentari na članak

Vezani članci

1,5 milijuna djece sada prima Marijine obroke

Djelovanje Marijinih obroka

Objavljen nevjerojatan podatak o prehranjivanju gladne djece u školama

– Iako nam brojke nikada nisu bile najbitnija stvar, ovo je još jedna predivna prekretnica koja nam daje priliku da slavimo i zahvalimo svakoj pojedinačnoj osobi koja sudjeluje u ovoj misiji – od onih koji doniraju do volontera koji kuhaju i poslužuju hranu gladnoj djeci u svojim zajednicama. – rekao je Magnus MacFarlane-Barrow.

Studenti s fasciklima

Program „Dođi kući, mlada osobo”

Mađarska poziva mlade na povratak u domovinu

Hrvatska nije jedina zemlja koja muku muči s odlaskom velikog broja mladih ljudi, no Mađarska je odlučila svoje mlade privući natrag.

odijelo

Nedoumice SOR-ovaca

Godišnji odmor prema iskustvima sudionika stručnog osposobljavanja plaćen, HZZ tvrdi drugačije

Hrvatski zavod za zapošljavanje tvrdi da godišnji odmor korisnicima mjere stručnog osposobljavanja nije plaćen, dok sami SOR-ovci tvrde drugačije. Evo što HZZ kaže!

Foto: Wikipedija

Garancija za mlade

Stopa nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj pala s gotovo 50 na 21 posto

– Prošle dvije godine investicije su bile preko milijardu i 200 milijuna kuna, a u Planu za 2019. i 2020. imamo dodatnih 400 milijuna kuna. Većinom se to troši na mjere aktivne politike zapošljavanja koje je ova Vlada revidirala. – istaknuo je ministar Pavić.

Studenti

Put pod noge

15 najpoželjnijih gradova za mlade

Donosimo vam 15 gradova koji su mladima najpoželjniji, kako u pogledu obrazovanja, tako i u pogledu društvenog života. Krećemo s Finskom, a najpoželjnije studentske gradove provjerite na dnu!