LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Inovacija Studentskog centra u Zagrebu

Prilika za mlade umjetnike

Studentski centar iz Zagreba usvaja kreativne studente.

Studentski centar iz Zagreba usvaja kreativne studente.

Studentski centar u Zagrebu odlučio se istaknuti mlade umjetnike koje bi kasnije i usvojili. Mladi umjetnici bi svojim izložbama ili dizajnerskim materijalima pratili kulturu 2015. godine zagrebačkog SC-a.

Neki od sudionika ovog događanja su mladi umjetnici Hrvoje Živčić i Dario Dević koji su 16. listopada u HDD galeriji otvorili svoju izložbu „Dizajniranje SC-a“. Riječ je o izložbi koja je spoj grafičkog dizajna i dizajna elektronskih medija, no ujedno ističe suradnju između dizajnera i klijenata iz kulturnih krugova.

Ovaj dvojac je u proteklih 5 godina bio kreator brojnih događanja u sklopu SC kulturnog uzdizanja, a sudjelovanje u ovim projektima im je svojevrsno testiranje vlastitih eksperimentalnih postupaka.

Kako bi se i u 2015. godini nastavio niz kulturnih promjena unutar Studentskog centra, pozivaju se svi mladi kreativci koji žele biti dio ovog projekta. Sve što trebaju učiniti jest poslati svoj portfolio i CV. Morate biti studenti i imati vlastitu opremu za rad. Najbolji umjetnici i kreatori bit će pozvani na realizaciju svojih zadataka već u prosincu ove godine

Svoje prijave zainteresirani studenti mogu poslati na: kultura@sczg.hr