LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Parlez vous francaise?

Prijavite se na sudjelovanje i volontiranje na festivalu frankofonih studenata

Oduvijek ste željeli poboljšati svoj francuski u međunarodnoj atmosferi? Sada imate idealnu priliku za to!

Oduvijek ste željeli poboljšati svoj francuski u međunarodnoj atmosferi? Sada imate idealnu priliku za to!

Od 15. do 19. svibnja ove godine u Zagrebu održava se Festival frankofonih studenata srednje i istočne Europe s temom Kreativna frankofonija. Festival organiziraju Sveučilište u Zagrebu i Regionalni ured za srednju i istočnu Europu Sveučilišne agencije za frankofoniju (Agence universitaire de la Francophonie, AUF).

Polaznici će, kroz druženje na francuskom jeziku, imati priliku sudjelovati na raznim znanstvenim i umjetničkim aktivnostima kao što su kreativne radionice plesa, teatra, šansone, fotografije i mnogih drugih. Osim navedenih aktivnosti, polaznici će se moći okušati i u kvizu znanja iz frankofonije te će na tematskim večerama imati priliku predstaviti zemlju iz koje dolaze. Ovo je šesta godina kako se ova manifestacija održava, a ujedno je i prvi put da se održava u Hrvatskoj.

Prijaviti se možete za sudjelovanje na festivalu, za što je rok prijave 17. ožujka te za volontiranje na festivalu, za što je rok 1. ožujka. Svi se studenti prijavljuju na natječaj online prijavama. Poziv je za podnošenje prijave za ovogodišnje sudjelovanje otvoren za sve frankofone studente koji su upisani na jedno od sveučilišta članova Sveučilišne agencije za frankofoniju.

Više informacija o detaljima natječaja i potrebnoj dokumentaciji za prijavu možete naći na stranicama Sveučilišne agencije za frankofoniju ili ovdje. Također, više informacija o festivalu možete naći i na stranicama Sveučilišta u Zagrebu.

FOTO: FACEBOOK