Interaktivna predavanja i rad na poslovnom projektu

Prijavite se na Styria: SCOOL akademiju i osvojite stipendiju ili priliku za rad

Styria Scool

Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje, a sudjelovanje je besplatno. 

Styria: SCOOL akademija četvrtu godinu zaredom otvara mogućnost studentima da osvoje stipendiju ili priliku za rad. Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje, a sudjelovanje je besplatno. 

Styria: SCOOL akademija pruža praktični uvid u poslovanje medijske grupacije kroz interaktivna predavanja Styrijinih stručnjaka i rad na konkretnom poslovnom projektu. Zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem kratkog online upitnika najkasnije do 12. lipnja. 

Najboljih 20 studenata koji prođu selekcijski proces dobit će pratkična znanja o poslovanju najveće hrvatske medijske kuće. Najbolji studenti po završetku akademije osvajaju novčanu stipendiju i priliku za rad unutar Styrijinih odjela. 

Akademija bi trebala započeti tijekom rujna ove godine, a cjelokupni program će završiti do početka listopada. Nastavni program će se odvijati vikendima dok se obveze preko tjedna dogovaraju s polaznicima. Prijavljeni će biti obaviješteni o svim detaljima programa već tijekom lipnja. Na poveznici pogledajte što o akademiji kažu bivši polaznici. 

Komentari na članak

Vezani članci

Plural+ naslovna

PLURAL+ Youth Video Festival 2016.

Snimi video, osvoji 1000 dolara i put u New York

PLURAL+ poziva sve mlade osobe da pošalju svoje originalne i kreativne video uratke na temu migracije, raznolikosti i društvene uključenosti do 29. svibnja 2016.

Laptop

„Online” edukacija za volontere

#Skill me – besplatni trening pripreme edukativnih radionica

Kako bi mladi volonteri i „youth workeri“ naučili stvarati radionice neformalnog učenja, za njih 15 pripremljen je online trening koji se sastoji od 5 modula. Prijaviti se mogu do 15. siječnja.

ništa

Gabrijela Čuljak

Nevažeći nepravilnik života prosječnog studenta

Uhvatite svoje kolege za ruke i provedite ih zajedno kroz Nepravilnik kako bi vam studentski život bio što ležerniji, laganiji i bezbolniji. Ili barem da se utješite.

Isto

Financijska podrška

Jednokratna novčana pomoć u iznosu od 1000 kuna studentu ili srednjoškolcu

Na novčanu pomoć ima pravo redoviti srednjoškolac ili student, a rok za prijavu je 21. rujna.

EP

Model Eropean Union Strasbourg 2016

Erasmus+ omogućuje vam da iz prve ruke upoznate institucije EU-a

U tijeku su prijave na Erasmus+ projekt "Model Eropean Union Strasbourg 2016". Napišite izvrstan esej i preuzmite važne uloge u institucijama Europske unije, barem na tjedan dana.