Interaktivna predavanja i rad na poslovnom projektu

Prijavite se na Styria: SCOOL akademiju i osvojite stipendiju ili priliku za rad

Styria Scool

Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje, a sudjelovanje je besplatno. 

Styria: SCOOL akademija četvrtu godinu zaredom otvara mogućnost studentima da osvoje stipendiju ili priliku za rad. Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje, a sudjelovanje je besplatno. 

Styria: SCOOL akademija pruža praktični uvid u poslovanje medijske grupacije kroz interaktivna predavanja Styrijinih stručnjaka i rad na konkretnom poslovnom projektu. Zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem kratkog online upitnika najkasnije do 12. lipnja. 

Najboljih 20 studenata koji prođu selekcijski proces dobit će pratkična znanja o poslovanju najveće hrvatske medijske kuće. Najbolji studenti po završetku akademije osvajaju novčanu stipendiju i priliku za rad unutar Styrijinih odjela. 

Akademija bi trebala započeti tijekom rujna ove godine, a cjelokupni program će završiti do početka listopada. Nastavni program će se odvijati vikendima dok se obveze preko tjedna dogovaraju s polaznicima. Prijavljeni će biti obaviješteni o svim detaljima programa već tijekom lipnja. Na poveznici pogledajte što o akademiji kažu bivši polaznici. 

Komentari na članak

Vezani članci

Studentica

Muke skoro svakog studenta

Kako (ponovno) zavoljeti svoj studij

Mnogi studenti preispituju odabir svog fakulteta. Donosimo vam nekoliko savjeta kako ostati fokusirani na studij i krajnji cilj.

Studenti

Adria Student Innovation contest

Međunarodni natječaj za studente

Ovogodišnja tema natječaja je " Inovativna hotelska aplikacija".

Obrazovanje u Njemačkoj

Mogućnosti za nezaposlene od 18 do 27 godina

Mogućnosti obrazovanja u Njemačkoj

Njemačka i ove godine nudi mogućnost dualnog obrazovanja za hotelskog tehničar/a/ku, konobar/a/icu i kuhar/a/icu u trajanju od 3 godine. Prijave su moguće još samo u veljači.

Ivana Ninčević-Lesandrić

Pravilnik o poreznim obvezama

Pohvale sportskom uspjehu, porez akademskom

Kada su u pitanju studenti i porezi nikako na zelenu granu, a oni čija je to dužnost nekako su se oglušili na to. Naime, ministar Marić još nije odgovorio na pitanje koje mu je uputila saborska zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić, kani li nagrade za znanstveni i obrazovni uspjeh izjednačiti sa sportskim nagradama.

Dječji autići

Student-roditelj

Povratak na fakultet i noćna buđenja

Kristina se teško priviknula na predavanja zbog neispavanosti.