Interaktivna predavanja i rad na poslovnom projektu

Prijavite se na Styria: SCOOL akademiju i osvojite stipendiju ili priliku za rad

Styria Scool

Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje, a sudjelovanje je besplatno. 

Styria: SCOOL akademija četvrtu godinu zaredom otvara mogućnost studentima da osvoje stipendiju ili priliku za rad. Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje, a sudjelovanje je besplatno. 

Styria: SCOOL akademija pruža praktični uvid u poslovanje medijske grupacije kroz interaktivna predavanja Styrijinih stručnjaka i rad na konkretnom poslovnom projektu. Zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem kratkog online upitnika najkasnije do 12. lipnja. 

Najboljih 20 studenata koji prođu selekcijski proces dobit će pratkična znanja o poslovanju najveće hrvatske medijske kuće. Najbolji studenti po završetku akademije osvajaju novčanu stipendiju i priliku za rad unutar Styrijinih odjela. 

Akademija bi trebala započeti tijekom rujna ove godine, a cjelokupni program će završiti do početka listopada. Nastavni program će se odvijati vikendima dok se obveze preko tjedna dogovaraju s polaznicima. Prijavljeni će biti obaviješteni o svim detaljima programa već tijekom lipnja. Na poveznici pogledajte što o akademiji kažu bivši polaznici. 

Komentari na članak

Vezani članci

Turska - zastava

Studiranje u inozemstvu

Republika Turska nudi stipendije!

Prijave za stipendije Republike Turske otvorene su do 20. veljače 2019, a prijaviti se mogu svi izvrsni studenti koji nisu državljani Republike Turske ili trenutno upisani na neko od sveučilišta u Republici Turskoj, a žele studirati na nekom od najprestižnijih turskih sveučilišta, i to na preddiplomskoj, diplomskoj i postdiplomskoj razini obrazovanja.

Growww 2017

Pipravnički program

Posljednji dani za prijavu na Growww 2017.

Ostalo je još nekoliko dana za prijavu na Growww, strukturirani pripravnički program jedne od vodećih kompanija u Hrvatskoj.

ISIS

ISIL nekada i sada

Na Hrvatskim studijima priprema se tribina o razvoju Islamske države kroz povijest

Tribina je posvećena povijesnom razvoju Islamske države i sadašnjem stanju ovog samoproglašenog kalifata.

Djevojka s laptopom

Raspisan natječaj

20 000 kuna za dramski tekst o hrvatskom društvu

Objavljen je natječaj za novi dramski tekst gradskog kazališta – Scena "Gorica" i Kazališta Moruzgva. Otvoren je do 1. studenog 2016.

United Kingdom

TOP 10

Top deset sveučilišta u Velikoj Britaniji

Prema istraživanju Lloyds Bank Quality of Student Life o kvaliteti studentskog života u Ujedinjenom Kraljevstvu, Loughborough University zauzeo je prvo mjesto.