Interaktivna predavanja i rad na poslovnom projektu

Prijavite se na Styria: SCOOL akademiju i osvojite stipendiju ili priliku za rad

Styria Scool

Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje, a sudjelovanje je besplatno. 

Styria: SCOOL akademija četvrtu godinu zaredom otvara mogućnost studentima da osvoje stipendiju ili priliku za rad. Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje, a sudjelovanje je besplatno. 

Styria: SCOOL akademija pruža praktični uvid u poslovanje medijske grupacije kroz interaktivna predavanja Styrijinih stručnjaka i rad na konkretnom poslovnom projektu. Zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem kratkog online upitnika najkasnije do 12. lipnja. 

Najboljih 20 studenata koji prođu selekcijski proces dobit će pratkična znanja o poslovanju najveće hrvatske medijske kuće. Najbolji studenti po završetku akademije osvajaju novčanu stipendiju i priliku za rad unutar Styrijinih odjela. 

Akademija bi trebala započeti tijekom rujna ove godine, a cjelokupni program će završiti do početka listopada. Nastavni program će se odvijati vikendima dok se obveze preko tjedna dogovaraju s polaznicima. Prijavljeni će biti obaviješteni o svim detaljima programa već tijekom lipnja. Na poveznici pogledajte što o akademiji kažu bivši polaznici. 

Komentari na članak

Vezani članci

foto

Kastafsko kulturno ljeto

Pregršt iznenađenja povodom 20. rođendana Festivala gitare

Jubilarno izdanje Festivala gitare započinje 20. srpnja i trajat će do 15. kolovoza. Otkrivamo kakve nam sve glazbene poslastice donosi.

Grafit: how long could you..

Upute bivše studentice

Kako u Hrvatskoj osnovati uspješnu tvrtku nakon završetka studiranja

Neprospavane noći, strepnja i odricanje od mnogobrojnih društvenih aktivnosti sastavni su dijelovi studentskog života. Takve bi se situacije lakše prebrodile ako bi svi studenti znali da ih nakon završenog fakulteta čeka zasluženi posao.'

Tramvaj: vožnja

Zagrebački električni tramvaj

Vikendom besplatan javni prijevoz u Zagrebu, preporučeni i dijelovi grada za besplatno parkiranje

Od 1. prosinca javni gradski prijevoz bit će besplatan na području I. tarifne zone petkom od 12 sati do nedjelje u ponoć, a besplatno parkiranje automobila moguće je pokraj Velesajma i na Aveniji Gojka Šuška.

Svečani koncert u Zadru

Zadrani slave

Svečani koncert povodom Dana Sveučilišta u Zadru

Proslavite Dan Sveučilišta u Zadru.

Pisanje

Natjecanje za najbolju mikropriču

Napiši 100 riječi i osvoji 20 000 dolara

Fondacija César Egido Serrano otvorila je Peto međunarodno natjecanje za mikropriču. Prvo mjesto donosi čak 20 000 dolara.