Šesta škola održivog razvoja

Prijavite se na besplatnu edukaciju o održivom razvoju

Škola održivog razvoja

Udruga za promicanje projektne kulture EU klub raspisala je natječaj za besplatnu edukaciju koja će se održati u Rijeci i Zagrebu. Na natječaj se mogu prijaviti studenti i mladi koji žele doprinijeti održivom razvoju zajednice.

Natječaj za Šestu školu održivog razvoja raspisan je s ciljem odabira 25 studenata i mladih za besplatno učenje o toj tematici. Edukacija će se održati 24. i 25. rujna te će se sastojati od interaktivnih radionica i terenske nastave. Radionice će se održavati u urbanom vrtu u Rijeci, a terenska nastava na reciklarnom imanju Vukomerić blizu Zagreba.

Polaznici Škole steći će nova znanja i iskustva o važnosti promjena u zajednici i njezinom održivom razvoju. U program su uključeni ekološki, ekonomski i društveni aspekti održivog razvoja. Mladi će na edukaciji moći raspravljati, iznositi ideje te razvijati projekte koji se odnose na manje probleme lokalne zajednice.

Na natječaj se mogu prijaviti redovni i izvanredni studenti preddiplomskih, diplomskih, dodiplomskih i integriranih studija te mlade osobe. Za sudjelovanje nije potrebno predznanje, prethodna priprema ni oprema, već je, prije svega, važna motivacija kandidata. Prijave se šalju elektronski pomoću obrasca za prijavu do 15. rujna u 23:59 sati. Konačni će rezultati biti objavljeni na stranicama EU kluba najkasnije 19. rujna.

Edukaciju financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva. Dodatne informacije možete pronaći na mrežnim i Facebook stranicama EU kluba. Ako imate pitanja, možete se obratiti udruzi na adresu skolaodrzivograzvoja@gmail.com

Komentari na članak

Vezani članci

Ljudi u busu

Sandy Milinković

Vodič za vožnju riječkim busevima

Kad me mama prvi put poslala na bus, odmah mi je savjetovala da ne sjednem nigdje blizu gume. Kad sam se vratila kući s jetrom na čelu, shvatila sam zašto.

Toni Milun

Radionica financijske pismenosti

Toni Milun, najsimpatičniji matematičar u Hrvatskoj, ponovno u Klubu Zona

Razlike i izbor mirovinskih stupova, zamke kredita, gotovina, ulaganje i štednja, odgovorno vođenje kućnih financija i povrat poreza tek su neke od tema o kojima će Toni Milun govoriti u Klubu Zona.

Svjetski dan znanosti

Na današnji dan

„Your Discovery Science” eksperimentima i natječajem obilježava Svjetski dan znanosti

Ako se i vi bavite znanstvenim eksperimentima, svakako se prijavite na „Your Discovery Science” natječaj jer pobjednik osvaja lebdeću dasku, „hoverboard”!

želje

Jesu li ovo i vaše želje?

10 stvari koje studenti žele za Božić

Skromni studenti imaju samo par želja.

Šaljivi turnir u graničaru

Studio Smijeha

Šaljivi turnir u graničaru na Zrinjevcu

Živciraju vas profesori na faksu? Dosta vam je šefa na poslu? Tlak vam diže osoba s kojom ste u vezi? Svega vam je kolektivno dosta? Nemojte prolupati i napraviti nešto zbog čega ćete završiti u crnoj kronici, ispucajte sve to iz sebe u najstarijoj hrvatskoj timskoj igri.