LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dukat dijeli stipendije

Prijavi se za stipendirani poslijediplomski studij u Francuskoj!

Raspisan je natječaj za stipendije na Visokoj poljoprivrednoj školi u francuskom Angersu.

Raspisan je natječaj za stipendije na Visokoj poljoprivrednoj školi u francuskom Angersu.

Dukat i njegova vlasnička firma Lactalis treću godinu zaredom nude stipendije za poslijediplomski studij iz područja prehrambene tehnologije i kontrole kvalitete te životinjske proizvodnje i uzgoja životinja u industrijskom sektoru. Studij se odvija na Visokoj poljoprivrednoj školi u francuskom Angersu i traje dvije godine Njegovim završetkom postajete vlasnik prestižne inženjerske magistarske diplome.

Da biste se prijavili na ovaj natječaj, morate imati završen preddiplomski ili diplomski studij na Prehrambeno-biotehnološkom, Veterinarskom, Prirodoslovno-matematičkom ili Agronomskom fakultetu, i to u trajanju od najmanje četiri godine Francuski jezik ne morate znati, ali trebate imati želju da ga naučite. Isto tako, nužno je napredno znanje engleskog jezika. Posljednji uvjet je da s 1. rujnom 2016. godine imate manje od 26 godina. Stipendija pokriva troškove studija i života u Francuskoj, kao i mjesečni džeparac.

Prijave za stipendije traju do 6. prosinca 2015. godine, a u ožujku 2016. godine počinje nastava. Za prijavu se potrebno registrirati na službenu stranicu i odabrati Master’s Degree Sandwich Course (Company-Sponsored Training Program).

Uz teorijska i praktična znanja, studenti stječu i menadžerske vještine. Pri povratku u Hrvatsku mogu započeti s radom u Lactalisovim (Dukatovim) pogonima u zemlji, i to za razdoblje od najmanje dvije naredne godine

FOTO: WIKIMEDIA.ORG