LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AIESEC poziva

Prijavi se za praksu ili posao u Turskoj

AIESEC Rijeka pruža Vam priliku upoznavanja turske kulture i rada u zemlji Orijenta.

AIESEC Rijeka pruža Vam priliku upoznavanja turske kulture i rada u zemlji Orijenta.

Republika Turska (Türkiye Cumhuriyeti) je euroazijska država smještena u jugoistočnoj Europi (Istočna Tracija) i jugozapadnom dijelu Azije (Mala Azija). Zbog položaja države na dva kontinenta, turska kultura je jedinstven spoj istočnjačkih i zapadnjačkih običaja i tradicija. Kultura današnje Turske spoj je mnogih kultura, od kojih su najviše utjecaja imale kulture središnje Azije i Sibira te kulture Osmanskog Carstva koja je bila pod utjecajem bizantske, perzijske, arapske, kavkaske i kurdske kulture. Od osnivanja Republike za vrijeme Atatürka, u tursku kulturu prodiru snažni europski utjecaji. Glavno kulturno središte države je Istanbul.

AIESEC nudi stručne prakse, odnosno zaposlenje u struci u nekoj od stranih država.

Praksa je namijenjena svim studentima, apsolventima te onima koji su stekli zadnju diplomu u posljednje dvije godine na području:
• Poslovne ekonomije
• Informacijske tehnologije
• Učiteljskih zanimanja/jezika

Odlazak na međunarodnu stručnu praksu prilika je koju nikako ne smijete propustiti jer dobivate mogućnost dodatnog unapređenja svoje vještine na području za koje se obrazujete. Također možete steći iskustvo rada u internacionalnom okruženju i rada u profesionalnom okružju te dobiti stavku koja u Vašem životopisu može biti presudna za zaposlenje u budućnosti.

AIESEC Rijeka pruža Vam priliku upoznavanja turske kulture i rada u zemlji Orijenta. Prilika koja se ne propušta proaktivnim mladim osobama voljnim i željnim internacionalnog profesionalnog rada.

Praksa traje godinu dana, a sam početak prakse je u rujnu! Plaća je 409$ i uloga praktikanta jest da podučava engleski jezik te kreira nastavu učenicima! Uvjeti za dobivanje ove prakse su odlično poznavanje engleskog jezika te predavačke i prezentacijske vještine!

Ako se pronalaziš u ovome, za sve informacije javi se na mail: aiesec.ri@gmail.com ili na Facebook stranicu.

FOTO: AIESEC RIJEKA