LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Razvitak energetike

Prijave za nagradu „Hrvoje Požar“ u tijeku; studente očekuju povelja i novčani iznos

Za doprinos na području energetike HED dodjeljuje nagrade i studentima. Rok za prijavu je 30. travnja.

Za doprinos na području energetike HED dodjeljuje nagrade i studentima. Rok za prijavu je 30. travnja.

Otvoren je natječaj za godišnju nagradu u energetici Hrvoje Požar Hrvatskog energetskog društva za značajnu stručnu i znanstvenu djelatnost u razvitku energetike, izniman uspjeh u studiranju energetike ili izniman diplomski rad, inovacije u području energetike, realizirani projekt racionalnog gospodarenja energijom i za popularizaciju energetike. Znanstvenim i stručnim djelatnicima dodjeljuju se nagrade u obliku plakete i povelje, a studentima u obliku povelje i novčanog iznosa.

Hrvatsko energetsko društvo (HED) strukovna je udruga koja na dobrovoljnom utemeljenju okuplja stručnjake i znanstvenike iz djelatnosti energetike. Od rujna 1992. godine član je Svjetskog energetskog savjeta sa svim članskim pravima i obvezama. Također je nevladina i neprofitabilna udruga i ne može se povezivati s državnim, privatnim ili stranačkim organizacijama u Hrvatskoj. Temelj povezivanja HED-a staleško je djelovanje s društvima i udrugama u zemlji i inozemstvu koje imaju slične ciljeve. Njegov glavni cilj jest promicanje stručnog i znanstvenog rada u području energetike te okupljanje znanstvenog i stručnog potencijala.

Prijaviti se mogu studenti prirodnih, tehničkih ili biotehničkih znanosti, ali razina studija nije naznačena. Traže se kandidati iz Hrvatske. Natječaj je otvoren do 30. travnja 2018. godine, a prijave se šalju na upitnik. 

FOTO: PINTEREST