Razvitak energetike

Prijave za nagradu „Hrvoje Požar“ u tijeku; studente očekuju povelja i novčani iznos

ništa

Za doprinos na području energetike HED dodjeljuje nagrade i studentima. Rok za prijavu je 30. travnja.

Otvoren je natječaj za godišnju nagradu u energetici Hrvoje Požar Hrvatskog energetskog društva za značajnu stručnu i znanstvenu djelatnost u razvitku energetike, izniman uspjeh u studiranju energetike ili izniman diplomski rad, inovacije u području energetike, realizirani projekt racionalnog gospodarenja energijom i za popularizaciju energetike. Znanstvenim i stručnim djelatnicima dodjeljuju se nagrade u obliku plakete i povelje, a studentima u obliku povelje i novčanog iznosa.

Hrvatsko energetsko društvo (HED) strukovna je udruga koja na dobrovoljnom utemeljenju okuplja stručnjake i znanstvenike iz djelatnosti energetike. Od rujna 1992. godine član je Svjetskog energetskog savjeta sa svim članskim pravima i obvezama. Također je nevladina i neprofitabilna udruga i ne može se povezivati s državnim, privatnim ili stranačkim organizacijama u Hrvatskoj. Temelj povezivanja HED-a staleško je djelovanje s društvima i udrugama u zemlji i inozemstvu koje imaju slične ciljeve. Njegov glavni cilj jest promicanje stručnog i znanstvenog rada u području energetike te okupljanje znanstvenog i stručnog potencijala.

Prijaviti se mogu studenti prirodnih, tehničkih ili biotehničkih znanosti, ali razina studija nije naznačena. Traže se kandidati iz Hrvatske. Natječaj je otvoren do 30. travnja 2018. godine, a prijave se šalju na upitnik. 

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovna

Nagradite se najboljim vikend provodom kako biste proslavili kraj semestra

Studentsko putovanje u Sarajevo

Najbolje ćevape i burek uz odličan provod s dobrom ekipom naći ćete samo na jednom mjestu - u Sarajevu! Nema boljeg načina za proslaviti kraj ispitnih rokova!

Kizo

Poruka premijera Milanovića studentima

„Idite tamo gdje su oni koji su bolji od vas!“

Premijer Zoran Milanović je u Splitu jasno poručio studentima: „Učite vani u zapadnoj Europi!“ Izjave premijera i reakcije donosimo u tekstu.

Growww 2016

GROWWW 2016.

Započele prijave za jednogodišnji staž u Ini

Nakon sedam uspješnih godina programa Growww u Hrvatskoj i više od 450 zaposlenih pripravnika, ponovno su otvorene prijave za jednogodišnji staž u INA Grupi. Natječaj traje do 8. travnja 2016.

Potpora Venezueli

Video podrške

Potpora venezuelanskim studentima iz svih krajeva svijeta

Prosvjedi koje su prije gotovo mjesec dana započeli upravo studenti izrasli su u revoluciju na ulicama Venezuele.

Dan D/poziv za volontere

Međunarodni festival dizajna

Volontirajte za Dan D

Ovogodišnje izdanje Dana D održat će se od 10. do 12. lipnja. Ako želite produktivno iskoristiti svoje slobodno vrijeme, prijavite se za volontiranje do 3. lipnja.