Razvitak energetike

Prijave za nagradu „Hrvoje Požar“ u tijeku; studente očekuju povelja i novčani iznos

ništa

Za doprinos na području energetike HED dodjeljuje nagrade i studentima. Rok za prijavu je 30. travnja.

Otvoren je natječaj za godišnju nagradu u energetici Hrvoje Požar Hrvatskog energetskog društva za značajnu stručnu i znanstvenu djelatnost u razvitku energetike, izniman uspjeh u studiranju energetike ili izniman diplomski rad, inovacije u području energetike, realizirani projekt racionalnog gospodarenja energijom i za popularizaciju energetike. Znanstvenim i stručnim djelatnicima dodjeljuju se nagrade u obliku plakete i povelje, a studentima u obliku povelje i novčanog iznosa.

Hrvatsko energetsko društvo (HED) strukovna je udruga koja na dobrovoljnom utemeljenju okuplja stručnjake i znanstvenike iz djelatnosti energetike. Od rujna 1992. godine član je Svjetskog energetskog savjeta sa svim članskim pravima i obvezama. Također je nevladina i neprofitabilna udruga i ne može se povezivati s državnim, privatnim ili stranačkim organizacijama u Hrvatskoj. Temelj povezivanja HED-a staleško je djelovanje s društvima i udrugama u zemlji i inozemstvu koje imaju slične ciljeve. Njegov glavni cilj jest promicanje stručnog i znanstvenog rada u području energetike te okupljanje znanstvenog i stručnog potencijala.

Prijaviti se mogu studenti prirodnih, tehničkih ili biotehničkih znanosti, ali razina studija nije naznačena. Traže se kandidati iz Hrvatske. Natječaj je otvoren do 30. travnja 2018. godine, a prijave se šalju na upitnik. 

Komentari na članak

Vezani članci

Studentski ugovori, HSZ

Javno savjetovanje

Traže se vaši prijedlozi za poboljšanje Zakona o obavljanju studentskih poslova

U tijeku je javno savjetovanje novog prijedloga Zakona o obavljanju studentskih poslova. Svi su pozvani priključiti se raspravi.

moot court 2017 zlatni uteg

Moot Court Croatia

Otvorene su prijave za najveće natjecanje studenata prava u Hrvatskoj

Moot Court Croatia natjecanje je u obliku simuliranog suđenja nastalo po uzoru na "moot court" natjecanja koja su iznimno popularna među studentima prava diljem svijeta.

Prijava za posao

Administracija

Sve što je potrebno za prvu prijavu na Zavod za zapošljavanje

Kako bismo vam pomogli u administrativnim zavrzlamama koje su vas dočekale nakon završenog fakulteta, donosimo vam upute o prijavi na Zavod za zapošljavanje.

Inspire me traži članove

„Inspire Me” konferencija traži nove članove

Postani dio tima koji inspirira mlade diljem Hrvatske

„Inspire Me” predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja s mladima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Otvorenje Zagreb

eSTudent poziva

Moot Court Croatia: Dođite na polufinalno i finalno ročište

Dođite 11. svibnja na Županijski sud i prisustvujte polufinalnim i finalnom ročištu Moot Court Croatia, natjecanju u obliku simuliranog suđenja namijenjenom studentima pravnih fakulteta.