Veliko studentsko darivanje krvi

Pridonesite humanitarnom činu Udruge studenata grada Splita i spasite nekome život

Doniranje krvi

Humanitarno srce Udruge studenata grada Splita, nakon uspješno provedene akcije upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina, nastavlja sa svojom plemenitom misijom.

Već tradicionalno studentsko darivanje krvi  u organizaciji Udruge studenata grada Splita održat će se u ponedjeljak, 11. prosinca, u prostorijama zagrebačkoga Studentskog centra na 1. katu od 10 do 18 sati. Za vas će se pobrinuti 2 stručna i iskusna tima iz Petrove 3.

Krv nije moguće proizvesti na umjetan način i zbog toga su darivatelji krvi jedini izvor toga lijeka. Svi oni kojima zatreba doza krvi kao lijek, pomoći im može samo humanost darivatelja. Svaka osoba daruje 450 ml pune krvi, a cjelokupni postupak darivanja traje oko pola sata.

Udruga studenta grada Splita poziva vas da im se pridružite u obaranju prošlogodišnjeg rekorda od 168 donacija. Za vas su nakon darivanja krvi osigurali besplatan obrok u restoranu SC-a, a više informacija saznajte na Facebook događaju. Dođite i spasite nekome život!

Komentari na članak

Vezani članci

Mali piknik, događaj

Mali piknik

Piknik u centru grada ili skrivenim kutcima Zagreba uz lokalno gastro-iskustvo oživjet će kolovoz i napuniti ulice

Ne propustite ljetno uživanje u najljepšoj piknik-oazi u centru grada koje će se odvijati u sklopu Malog piknika od 22. do 30. kolovoza.

Mali piknik 2016

Mali piknik na Gornjem gradu

Šarmantni gastronomski predah skriven od zagrebačke gradske vreve

Ljetnu večer završite na dekici u opuštenom piknik-druženju u starogradskom ambijentu i šarmantnoj atmosferi s najljepšim pogledom na grad.

Ana Rukavina

U Zagrebu

Dan otvorenih srca u Zakladi Ana Rukavina

Tijekom osam godina postojanja registra, broj darivatelja i donatora se povisio s početnik 150 na čak 45.822 potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Kuća, požar

Humanitarna pomoć

Donirajte odjeću, obuću ili novac studentici KIF-a čija je kuća izgorjela u požaru

Na adventskom štandu Studentskog zbora Kinezološkog fakulteta možete donirati odjeću, obuću i novac za obitelj studentice čije su stvari stradale u požaru kuće.

Pomoć starici

Humanitarna akcija

Student s Cvjetnog prikupio oko 6500 kn za pomoć starici; akcija se nastavlja

Objava na domskoj grupi studenata Cvjetnog naselja dirnula je mnoge te već u samo jednom danu osigurala oko 6500 kn za pomoć starici. Pokretač humanitarne akcije, student Rajan Zejnuni, posvetit će preostale dane do 21. lipnja kako bi prikupio što više novačnih sredstava za pomoć baki koja se, skupljajući boce, bori za sebe i svojeg sina.