Veliko studentsko darivanje krvi

Pridonesite humanitarnom činu Udruge studenata grada Splita i spasite nekome život

Doniranje krvi

Humanitarno srce Udruge studenata grada Splita, nakon uspješno provedene akcije upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina, nastavlja sa svojom plemenitom misijom.

Već tradicionalno studentsko darivanje krvi  u organizaciji Udruge studenata grada Splita održat će se u ponedjeljak, 11. prosinca, u prostorijama zagrebačkoga Studentskog centra na 1. katu od 10 do 18 sati. Za vas će se pobrinuti 2 stručna i iskusna tima iz Petrove 3.

Krv nije moguće proizvesti na umjetan način i zbog toga su darivatelji krvi jedini izvor toga lijeka. Svi oni kojima zatreba doza krvi kao lijek, pomoći im može samo humanost darivatelja. Svaka osoba daruje 450 ml pune krvi, a cjelokupni postupak darivanja traje oko pola sata.

Udruga studenta grada Splita poziva vas da im se pridružite u obaranju prošlogodišnjeg rekorda od 168 donacija. Za vas su nakon darivanja krvi osigurali besplatan obrok u restoranu SC-a, a više informacija saznajte na Facebook događaju. Dođite i spasite nekome život!

Komentari na članak

Vezani članci

Katedrala (pogled sa Strossa)

Josip Maslov

Poremećeni teatar

Sjeo sam na bicikl i maksimalno se usredotočio. Pred očima sam imao jasan cilj. Zumirao sam ga pogledom i odredio koordinate. Upravo sam se spremao krenuti u juriš kad je između mene i moje nepokretne mete prošla zdepasta brineta.

Steve Jobs

Obnova studentskih domova

Novi nadzornik radova na Savi

Radove budnim okom "nadgleda" i čovjek koji toliko dugo živi u ovom domu da su ga odlučili po njemu i nazvati. Riječ je o Stjepanu Radiću, poznatom kao Steve Jobs, a u nekim krugovima i kao Legenda.

Regata na Murteru

Humanitarna manifestacija

Borba protiv droge započinje isplovljavanjem brodova iz marine na Murteru

Pedesetak brodova 20. i 21. travnja zajedno će isploviti iz murterske marine Hramina te plovidbom akvatorijem Kornata u svijet poslati najljepšu sliku sportskog druženja s porukom zajedništva, empatije i međusobnog pomaganja.

Dentist the world

Volonterski projekt

Riječke studentice dentalne medicine u zanzibarskoj humanitarnoj misiji

– U sklopu projekta posjetit ćemo tri bolnice, dvije škole i SOS dječje selo gdje ćemo pregledati i sanirati usnu šupljinu preko 2500 djece. – poručuju Andrea i Dora

Tvrtko, FOTO: Facebook

Intervju s Tvrtkom Pleićem

Student s Cvjetnog sa 125 tisuća kuna u džepu

Sa smiješkom i u jednom dahu rekao je da bi odustao i da su mu dali da kronološki poreda članove svoje obitelji jer je i sa 125 tisuća kuna i više nego zadovoljan i to je „12 i po puta više nego što je očekivao da može napravit'“ te se zahvalio na ponudi.