LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
BHV Education predstavlja

Prezentacija studijskog preddiplomskog programa na Canterbury Christ Church Universityju

S obzirom na ulazak Hrvatske u Europsku uniju, inače skupo britansko obrazovanje postalo je dostupno i hrvatskim studentima.

S obzirom na ulazak Hrvatske u Europsku uniju, inače skupo britansko obrazovanje postalo je dostupno i hrvatskim studentima.

BHV Education u suradnji sa Canterbury Christ Church University organizira predstavljanje preddiplomskih studijskih programa u utorak, 25. ožujka 2014. u 17 sati u prostoriji Gradske knjižnice Zagreb.

S obzirom na ulazak Hrvatske u Europsku uniju, inače skupo britansko obrazovanje postalo je dostupno i hrvatskim studentima. Prezentaciju ovoga sveučilišta održat će predstavnica Chiara Mogliotti, kao i student iz Hrvatske koji je studirao u Caterburyju i koji će približiti studentima ovu cijenjenu ustanovu. 

Onim studentima koji odluče svoje obrazovanje nastaviti na ovom sveučilištu bit će osigurane stipendije uz potporu britanske vlade. Ulaz na prezentaciju je slobodan.

Canterbury Christ Church University prestižno je britansko sveučilište. Osnovano je 1962. godine sa ciljem obrazovanja budućih učitelja u sklopu engleske crkve, a s vremenom je preraslo u cijenjeno sveučilište. Trenutno ima preko 20,000 studenata, a 2012. godine proslavilo je pedeset godina postojanja. Sveučilište predavanja održava na četiri različite lokacije u gradu, a može se pohvaliti velikim kampusom na kojemu su zastupljenje različite studentske aktivnosti.

FOTO: CANTERBURY CHRIST CHURCH UNIVERSITY