Studentski dom Cvjetno naselje

Prenamjenom konferencijske dvorane stanari Cvjetnog dobili novi prostor za učenje

Cvjetno naselje/učionica

Studentima Cvjetnog naselja od 6. je travnja dostupna još jedna učionica koja se nalazi u 4. paviljonu. Za njezino korištenje vrijede pravila donesena prošloga mjeseca.

Budući da su stanari Studentskog doma Cvjetno naselje muku mučili s nedostatkom prostora za učenje, djelovanjem Domskog odbora Cvjetno naselje konferencijska dvorana prenamijenjena je u učionicu. Kako su u tijeku kolokviji i izvanredni ispitni rokovi, vjerujemo da su stanari vijest da novi prostor mogu koristiti već od danas, 6. travnja, od 8 sati ujutro do ponoći dočekali s oduševljenjem.

Ulaz je u učionicu u 4. paviljonu, gdje je dosad bio ulaz u konferencijsku dvoranu, a osigurani su i sanitarni čvor te garderoba. Iz Domskog odbora poručuju kako navedeno radno vrijeme nije fiksno te da će se potruditi produžiti radno vrijeme učionice kroz noć.

U učionici vrijede pravila ponašanja koja su na snagu stupila prošloga mjeseca. To za studente znači, podsjećamo, da smiju koristiti pauze od učenja u najduljem trajanju od sat i pol te da trebaju poštivati radnu atmosferu radeći u miru i tišini te ostaviti prostoriju urednom i čistom. Također, učionica je namijenjena isključivo stanarima SD-a Cvjetno naselje.

Komentari na članak

Vezani članci

Tvorci šarenih stepenica

Poruka mira

Studenti obojali najduže stepenice u Siriji

Kako bi poslali poruku mira i ljubavi, ali i drugačiju sliku Sirije u svijet, studenti su obojali stepenice u živopisne boje.

Rektorat

Financijska potpora studentskim programima

Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku raspisao natječaj za studentske programe 2015.

SZ osječkog Sveučilišta raspisao je natječaj za dodjeljivanje financijske potpore studentskim programima u 2015. godini. Natječaj traje do 21. travnja, a mogu se prijaviti studentske udruge, studenti Sveučilišta i podružnice SZ-a Sveučilišta u Osijeku.

Konferencija "Inspire Me", Zadar

Poslovna i životna iskustva

Inspirativne priče inspirativnih govornika na konferenciji "Inspire Me" u Zadru

"Inspire Me konferencija" održava se 5. svibnja u Zadru. Okupit će poznate govornike koji će podijeliti svoje životne i poslovne priče, a posjetitelje očekuju i radionice uz bogat "networking" i zabavu.

Naslovna

Buđenje bez muke

Savjeti za bezbolan jutarnji rastanak s krevetom

Znamo da je rano ustajanje većini studenata trn u oku, stoga vam donosimo hrpu savjeta prakticiranjem kojih ćete si produljiti ostanak u toplom zagrljaju kreveta.

Putoholičari V

Putoholičari

FOTO: Započeli s putovanjima kao studenti, a do sada su obišli preko 40 zemalja: predstavljamo vam Putoholičare!

Iako smo ih mislili poštedjeti standardnog predstavljanja kada smo na njihovoj stranici vidjeli sva gostovanja u emisijama i priloge u novinama, ovim „sasvim običnim Međimurcima” to nije predstavljalo problem.