Studentski dom Cvjetno naselje

Prenamjenom konferencijske dvorane stanari Cvjetnog dobili novi prostor za učenje

Cvjetno naselje/učionica

Studentima Cvjetnog naselja od 6. je travnja dostupna još jedna učionica koja se nalazi u 4. paviljonu. Za njezino korištenje vrijede pravila donesena prošloga mjeseca.

Budući da su stanari Studentskog doma Cvjetno naselje muku mučili s nedostatkom prostora za učenje, djelovanjem Domskog odbora Cvjetno naselje konferencijska dvorana prenamijenjena je u učionicu. Kako su u tijeku kolokviji i izvanredni ispitni rokovi, vjerujemo da su stanari vijest da novi prostor mogu koristiti već od danas, 6. travnja, od 8 sati ujutro do ponoći dočekali s oduševljenjem.

Ulaz je u učionicu u 4. paviljonu, gdje je dosad bio ulaz u konferencijsku dvoranu, a osigurani su i sanitarni čvor te garderoba. Iz Domskog odbora poručuju kako navedeno radno vrijeme nije fiksno te da će se potruditi produžiti radno vrijeme učionice kroz noć.

U učionici vrijede pravila ponašanja koja su na snagu stupila prošloga mjeseca. To za studente znači, podsjećamo, da smiju koristiti pauze od učenja u najduljem trajanju od sat i pol te da trebaju poštivati radnu atmosferu radeći u miru i tišini te ostaviti prostoriju urednom i čistom. Također, učionica je namijenjena isključivo stanarima SD-a Cvjetno naselje.

Komentari na članak

Vezani članci

Jezik

Lakše učenje jezika

Savjeti za lakše učenje stranih jezika!

10 savjeta koji će ti olakšati težak početak svladavanja novog jezika!

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

Studij u Južnoj Koreji uz bogatu stipendiju

Studentima se nudi iznimna prilika za stjecanje novih znanja i vještina u internacionalnom okružju nedaleko od Seoula.

facebook

Facebook grupe

Studentski život na društvenim mrežama zagrebačkih studentskih domova

Društvena mreža Facebook vrlo je korisna. Navedeno dokazuju i Facebook grupe zagrebačkih studentskih domova u kojima si mladi međusobno pomažu, zabavljaju se, komuniciraju i dijele korisne informacije.

Pula arena

Novčana pomoć

Jednokratna potpora za studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli nudi novčanu pomoć svojim studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa. Rok prijave je 17. veljače 2017.

Zdravstvena iskaznica osobe

Izmjena Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju za studente starije od 26 godina

Dok se priče usklađuju studenti plaćaju

Potrebna je hitna koordinacija svih mjerodavnih institucija kako bi se riješilo ovo goruće pitanje za 8000 redovitih studenata koji po zakonu nemaju praavo na zaposlenje niti prijavu na biro