Studentski dom Cvjetno naselje

Prenamjenom konferencijske dvorane stanari Cvjetnog dobili novi prostor za učenje

Cvjetno naselje/učionica

Studentima Cvjetnog naselja od 6. je travnja dostupna još jedna učionica koja se nalazi u 4. paviljonu. Za njezino korištenje vrijede pravila donesena prošloga mjeseca.

Budući da su stanari Studentskog doma Cvjetno naselje muku mučili s nedostatkom prostora za učenje, djelovanjem Domskog odbora Cvjetno naselje konferencijska dvorana prenamijenjena je u učionicu. Kako su u tijeku kolokviji i izvanredni ispitni rokovi, vjerujemo da su stanari vijest da novi prostor mogu koristiti već od danas, 6. travnja, od 8 sati ujutro do ponoći dočekali s oduševljenjem.

Ulaz je u učionicu u 4. paviljonu, gdje je dosad bio ulaz u konferencijsku dvoranu, a osigurani su i sanitarni čvor te garderoba. Iz Domskog odbora poručuju kako navedeno radno vrijeme nije fiksno te da će se potruditi produžiti radno vrijeme učionice kroz noć.

U učionici vrijede pravila ponašanja koja su na snagu stupila prošloga mjeseca. To za studente znači, podsjećamo, da smiju koristiti pauze od učenja u najduljem trajanju od sat i pol te da trebaju poštivati radnu atmosferu radeći u miru i tišini te ostaviti prostoriju urednom i čistom. Također, učionica je namijenjena isključivo stanarima SD-a Cvjetno naselje.

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.flickr.com/photos/30478819@N08/31638582878/in/photolist-95oXrA-d2SwE1-aaCd9r-dSTQ3C-95oY11-QcN1qf-aaF3jG-mjG3bj-DfJXB-76nQAs-d48mNs-8LaTSZ-7PsUYF-TeakqK-aaCdbe-6zKKSq-dekYu5-6PaQw6-aaF3e9-aaCdbB-aaF3f1-bQTQ8Z-7ZY1VS-krzysG-FDaNGZ-t36JSw-21tJRFQ-23zCU1P-7arKG6-EQ3K3E-aSSEgx-8rH5eZ-ef5H6V-7pYjBc-7q3eno-9boVMJ-25qTEZo-NSGdZS-P3XjC8-79nSHk

FERedu Talks

Štedopis približava studentima stvari koje moraju znati o novcu

Osobni proračun, štednja, platne kartice, rad na određeno vrijeme i marketinški trikovi –  teme su koje će studentima približiti prof. dr. sc. Maja Vehovec na predavanju koje će se održati na FER-u.

Linija u menzi

Studentski centar u Zagrebu

Zagrebačke menze krajem tjedna zatvaraju svoja vrata

Restorani Studentskog centra u Zagrebu radit će zaključno s 22. 12. 2017. Nakon tog datuma radit će dežurni restorani, osim 24, 25, i 26. prosinca te 1. siječnja 2018.

Kampus Motovun

Ljetna radionica

Kampus Motovun: Upisi studenata u filmsku školu

Do 30. lipnja traju prijave za sudjelovanje u Kampusu Motovun. Pošaljite svoje motivacijsko pismo i životopis, a onda edukacija, zabava i druženje s filmašima mogu početi.

Ljuto dijete

Sorbus Aucuparia

Dragi političari: Prestanite prozivati mlade koji odlaze raditi u inozemstvu!

Dragi političari, prestanite prozivati mlade koji odlaze raditi u inozemstvo!

Profesor ispred ploče

Iz fakultetskih klupa

10 stvari koje vam mladi profesori neće reći

Donosimo ti 10 zanimljivih stvari iz fakultetskih klupa – one koje profesori zapravo primijete ili misle, ali koje odlučuju prešutjeti.