Studentski dom Cvjetno naselje

Prenamjenom konferencijske dvorane stanari Cvjetnog dobili novi prostor za učenje

Cvjetno naselje/učionica

Studentima Cvjetnog naselja od 6. je travnja dostupna još jedna učionica koja se nalazi u 4. paviljonu. Za njezino korištenje vrijede pravila donesena prošloga mjeseca.

Budući da su stanari Studentskog doma Cvjetno naselje muku mučili s nedostatkom prostora za učenje, djelovanjem Domskog odbora Cvjetno naselje konferencijska dvorana prenamijenjena je u učionicu. Kako su u tijeku kolokviji i izvanredni ispitni rokovi, vjerujemo da su stanari vijest da novi prostor mogu koristiti već od danas, 6. travnja, od 8 sati ujutro do ponoći dočekali s oduševljenjem.

Ulaz je u učionicu u 4. paviljonu, gdje je dosad bio ulaz u konferencijsku dvoranu, a osigurani su i sanitarni čvor te garderoba. Iz Domskog odbora poručuju kako navedeno radno vrijeme nije fiksno te da će se potruditi produžiti radno vrijeme učionice kroz noć.

U učionici vrijede pravila ponašanja koja su na snagu stupila prošloga mjeseca. To za studente znači, podsjećamo, da smiju koristiti pauze od učenja u najduljem trajanju od sat i pol te da trebaju poštivati radnu atmosferu radeći u miru i tišini te ostaviti prostoriju urednom i čistom. Također, učionica je namijenjena isključivo stanarima SD-a Cvjetno naselje.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Dubrovniku

Sveučilište u Dubrovniku

Stručno osposobljavanje za IT koordinatora u Dubrovniku

Studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku mogu se prijaviti za stručnu praksu ili stručno osposobljavanje u Hilton Imperialu Dubrovnik za radno mjesto IT koordinatora.

Studenti

Što se nosi na KIF-u

Sportski đir na Kineziološkom fakultetu

Naša fotoreporterka otkriva kakav je modni izričaj studentata na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Rektorat

Sveučilište u Rijeci

Riječki studentski zbor organizira kamp za brucoše - a ove godine je i jeftiniji!

Projekt po treći puta organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, a cilj mu je olakšati prilagodbu novoupisanih studenata na novu sredinu.

Slavistička filologija 21. stoljeća

Udruga Ludens

Zadarski studenti pripremaju novo izdanje slavističke konferencije

Novo izdanje Slavističke filologije u 21. stoljeću nudi bogat izbor tema za mlade znanstvenike.

Internet

Prednosti interneta

Vještine koje možete steći na online tečajevima

Iako smo nekada za sve nove vještine i znanja upisivali tečajeve koji su uključivali odlaske na redovita predavanja, danas je puno bolji izbor učenje putem interneta.