LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Predstavljene besplatne neformalne organizacije i usavršavanja

Pročitajte kako je bilo na još jednom u nizu „Informativnih ponedjeljaka” u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih”.

Pročitajte kako je bilo na još jednom u nizu „Informativnih ponedjeljaka” u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih”.

U ponedjeljak, 30. travnja 2018, održao se Informativni ponedjeljak na temu Ponuda besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja.

Svi su zainteresirani imali prilike informirati se o besplatnim usavršavanjima – predavanjima, radionicama, skupovima, konferencijama, ali i mjestima na kojima mogu volontirajući stjecati potrebna i tražena znanja i vještine. Zainteresirani su postavljali pitanja vezana uz usavršavanja u njihovoj struci te su se raspitivali i o korisnosti takvog načina educiranja i rada na vlastitom znanju i vještinama. Korisnici su iz prve ruke imali priliku saznati i sve informacije vezane uz studentsku praksu i volontiranje na portalu Studentski.hr, koji je najveći projekt udruge Studentski informativni kutak, raspitati se o regrutaciji i timovima kojima se mogu priključiti.

Sljedeći se Informativni ponedjeljak održava u svibnju, a temu i detaljnije informacije možete saznati na stranici projekta i Facebooku udruge.

Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO: STUDENTSKI.HR