LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku

Predstavljanje udruga za Međunarodni dan volontera

Sudionici će se moći upoznati s aktivnostima, projektima i mogućnostima uključenja u budući rad udruga.

Sudionici će se moći upoznati s aktivnostima, projektima i mogućnostima uključenja u budući rad udruga.

Povodom Međunarodnog dana volontera, a u suradnji s Centrom za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK), Studentski zbor VUŠ organizira prigodno događanje na Veleučilištu u Šibeniku.

U srijedu, 3. prosinca, u dvorani A u 12:30 sati bit će organizirano predstavljanje udruga Ardura ŠibenikIzvor ljubaviŠ.U.M.Mladi u EU te prikaz djelovanja Studentskog zbora te CISOK-a.

Zainteresirani će se moći upoznati s aktivnostima, projektima i mogućnostima uključenja u budući rad navedenih udruga. Također, u samom predvorju Veleučilišta bit će postavljeni štandovi koji će osigurati izravnu komunikaciju s predstavnicima udruga.

Međunarodni dan volontera - VUŠ/program
 
Izvor: Studentski informativni kutak
 

Ovom prilikom pozivamo sve da kvalitetno provedu slobodno vrijeme jer je volontiranje neprofitna aktivnost kojom se doprinosi osobnom razvoju i općem razvoju zajednice.

Nadamo se da ćete doći u što većem broju kako biste se iz prve ruke vidjeli različite vrste volontiranja na djelu, bez obzira pronalazite li se u aktivnostima za mlade, humanitarnom radu ili nekoj drugoj djelatnosti.

FOTO: STUDENTSKI INFORMATIVNI KUTAK