Studentsko natjecanje

Predstavljanje ovogodišnjih slučajeva na otvorenju Vizionara

Studenti

– Vizionar je jedan od rijetkih primjera gdje možeš izraziti svoju kreativnost i poduzeti korak prema drugačijem razmišljanju. – istaknuo je Igor Mladinović.

Vizionar, najveće studentsko natjecanje u području dizajna, započet će službenim otvorenjem 7. ožujka 2018. godine u 17:00 na Arhitektonskom fakultetu u dvorani 422 (4. kat). Na otvorenju će se, osim partnera natjecanja marketinške agencije I to nije sve, agencije za izradu mobilnih aplikacija FIVE i najveće hrvatske game development tvrtke Nanobit, predstaviti ovogodišnji slučajevi i njihovi naručitelji, a to su 24 sata i Fakultet elektrotehnike i računarstva.

Riječ je o izvrsnoj prilici za studente budući da im ovo natjecanje omogućuje da iskoriste svoj kreativni potencijal, nauče mnogo o dizajnu, steknu iskustvo, upoznaju ljude sličnih interesa, stvore prilike za praksu te osvoje neku od novčanih nagrada. S tim se slaže Igor Mladinović, glavni kreativni direktor reklamne agencije Imago koji poručuje:

– Vizionar je odlična i super stvar. Ovo je natjecanje potrebno jer nema puno takvih projekata i prvi put kad sam se susreo s njim, odmah sam vidio da je to dobro natjecanje i mislim da je svake godine sve bolje i bolje. Vizionar je jedan od rijetkih primjera gdje možeš izraziti svoju kreativnost i poduzeti korak prema drugačijem razmišljanju. –

Prijave na Vizionar već su započele te traju do 16. ožujka, a prijaviti se mogu studenti svih fakulteta pojedinačno ili u paru. Više informacija o natjecanju možete pronaći na službenoj i Facebook stranici, dok o samom otvorenju više možete doznati na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

University traiding tournament

University Trading Tournament

Otvorene prijave za studentsko natjecanje u trgovini vrijednosnih papira

Cilj je pružiti mogućnost studentima koje zanimaju financije da steknu znanja o trgovanju na tržištu kapitala te osjećaj primjene tog znanja u praksi.

Snimite svoj prvi kratkometražni film u Info zoni

Filmska radionica

Snimite svoj prvi kratkometražni film u Info zoni

Erik Lončar održat će nekoliko radionica iz područja filmske umjetnosti u splitskoj Info zoni. Prijavite se i napravite prvi korak prema nekom od filmskih festivala.

LEAP Summit

LEAP Summit

Preko 1000 mladih entuzijasta pokreće promjene u Zagrebu

Učinite važan korak za svoju budućnost. Sudjelujte na projektu LEAP Summit i spremno uđite u svijet poduzetništva.

Vizionar

Mladi profesionalci

Završnica eSTUDENTovog natjecanja za dizajn – „Vizionar“

Dobitnici su odabrani uz pomoć savjeta stručnog žirija: Nikola Žinić, Igor Mladinović i Hrvoje Škurla, stručnjaka iz akademske i gospodarske zajednice, a sudionici natječaja su u timu do dvije osobe.

Ekonomski fakultet III

Youth reshaping the future

Dvadeseti rođendan studentskog lista Manager uz korisnu konferenciju

Shvativši kako je najbolji način za stjecanje novih znanja učiti iz iskustva uspješnih osoba, na popis predavača uvrštena su neka od najistaknutijih stranih i hrvatskih imena iz sfere poduzetništva, marketinga, razvoja i obrazovanja.