Studentsko natjecanje

Predstavljanje ovogodišnjih slučajeva na otvorenju Vizionara

Studenti

– Vizionar je jedan od rijetkih primjera gdje možeš izraziti svoju kreativnost i poduzeti korak prema drugačijem razmišljanju. – istaknuo je Igor Mladinović.

Vizionar, najveće studentsko natjecanje u području dizajna, započet će službenim otvorenjem 7. ožujka 2018. godine u 17:00 na Arhitektonskom fakultetu u dvorani 422 (4. kat). Na otvorenju će se, osim partnera natjecanja marketinške agencije I to nije sve, agencije za izradu mobilnih aplikacija FIVE i najveće hrvatske game development tvrtke Nanobit, predstaviti ovogodišnji slučajevi i njihovi naručitelji, a to su 24 sata i Fakultet elektrotehnike i računarstva.

Riječ je o izvrsnoj prilici za studente budući da im ovo natjecanje omogućuje da iskoriste svoj kreativni potencijal, nauče mnogo o dizajnu, steknu iskustvo, upoznaju ljude sličnih interesa, stvore prilike za praksu te osvoje neku od novčanih nagrada. S tim se slaže Igor Mladinović, glavni kreativni direktor reklamne agencije Imago koji poručuje:

– Vizionar je odlična i super stvar. Ovo je natjecanje potrebno jer nema puno takvih projekata i prvi put kad sam se susreo s njim, odmah sam vidio da je to dobro natjecanje i mislim da je svake godine sve bolje i bolje. Vizionar je jedan od rijetkih primjera gdje možeš izraziti svoju kreativnost i poduzeti korak prema drugačijem razmišljanju. –

Prijave na Vizionar već su započele te traju do 16. ožujka, a prijaviti se mogu studenti svih fakulteta pojedinačno ili u paru. Više informacija o natjecanju možete pronaći na službenoj i Facebook stranici, dok o samom otvorenju više možete doznati na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

HAZU

Natječaj Zaklade HAZU-a 2017.

HAZU nagrađuje studente, gimnazijalce, mlade izdavače i književnike

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti pripremila je više od milijun i petsto tisuća kuna sredstava kojima će potpomoći najbolje mlade izdavače, književnike, studente i gimnazijalce u 2017. godini. Natječaj je otvoren do 15. veljače.

Alumnus - Kijevo Jako Sport

MNK Kijevo bio je laka zadaća

Novi bodovi za Alumnus

U 15. kolu 'Studenti' su uspjeli upisati još jednu pobjedu, a žrtva je bio MNK Kijevo Jako Sport. Utakmica je riješena u prvom poluvremenu.

https://www.pexels.com/photo/ask-blackboard-chalk-board-chalkboard-356079/

Studentsko natjecanje

BLACKBOX: Stipendija u vrijednosti od 8000 kn za najbolje u rješavanju zagonetki

– Želimo novoj generaciji studenata omogućiti da testiraju svoje znanje i vještine na zagonetkama koje nisu klasični zadaci, testovi ili projekti. Zagonetkama koje će ih poticati da kopaju, traže puteve, da koriste različite pristupe i da se zabavljaju dok to rade. – rekao je jedan od pokretača BLACKBOX natjecanja.

Promocija

Raspisan natječaj

Dodjeljuje se čak 10 000 državnih stipendija za ovu akademsku godinu

Prijave za državnu stipendiju u mjesečnom iznosu od 1 200 kuna podnose se od 12. listopada do 6. studenog 2017. godine.

Zgrada rektorata Sveučilišta u Puli

Stipendije za izvrsne redovne studente

Raspisan Natječaj za dodjelu stipendija studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Izvrsnim redovnim studentima sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli bit će dodijeljeno 10 stipendija u iznosu od 500 kuna mjesečno. Prijave traju do 3. lipnja 2016. godine.