Studentsko natjecanje

Predstavljanje ovogodišnjih slučajeva na otvorenju Vizionara

Studenti

– Vizionar je jedan od rijetkih primjera gdje možeš izraziti svoju kreativnost i poduzeti korak prema drugačijem razmišljanju. – istaknuo je Igor Mladinović.

Vizionar, najveće studentsko natjecanje u području dizajna, započet će službenim otvorenjem 7. ožujka 2018. godine u 17:00 na Arhitektonskom fakultetu u dvorani 422 (4. kat). Na otvorenju će se, osim partnera natjecanja marketinške agencije I to nije sve, agencije za izradu mobilnih aplikacija FIVE i najveće hrvatske game development tvrtke Nanobit, predstaviti ovogodišnji slučajevi i njihovi naručitelji, a to su 24 sata i Fakultet elektrotehnike i računarstva.

Riječ je o izvrsnoj prilici za studente budući da im ovo natjecanje omogućuje da iskoriste svoj kreativni potencijal, nauče mnogo o dizajnu, steknu iskustvo, upoznaju ljude sličnih interesa, stvore prilike za praksu te osvoje neku od novčanih nagrada. S tim se slaže Igor Mladinović, glavni kreativni direktor reklamne agencije Imago koji poručuje:

– Vizionar je odlična i super stvar. Ovo je natjecanje potrebno jer nema puno takvih projekata i prvi put kad sam se susreo s njim, odmah sam vidio da je to dobro natjecanje i mislim da je svake godine sve bolje i bolje. Vizionar je jedan od rijetkih primjera gdje možeš izraziti svoju kreativnost i poduzeti korak prema drugačijem razmišljanju. –

Prijave na Vizionar već su započele te traju do 16. ožujka, a prijaviti se mogu studenti svih fakulteta pojedinačno ili u paru. Više informacija o natjecanju možete pronaći na službenoj i Facebook stranici, dok o samom otvorenju više možete doznati na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

foto

Kongres studenata i znanstvenika biomedicinskog područja

U tijeku su prijave za 13. izdanje uspješnog CROSS-a

Croatian Student Summit međunarodni je znanstveni kongres studenata i mladih znanstvenika biomedicinskog područja. Ove će se godine održati od 18. do 21. travnja na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

INA poziva srednjoškolce da se prijave na Junior Freshhh 2016

"Online" natjecanje

INA poziva srednjoškolce da se prijave na Junior Freshhh

Popularno Inino "online" natjecanje održava se treću godinu zaredom. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 18. studenog.

Tečaj plesa

Studentska zabava

Posljednji trenuci za prijavu na besplatan tečaj plesa za osječke studente

Tečaj je besplatan za sve osječke studente koji žele usavršiti svoje plesne korake i okušati se u plesanju valcera, tanga, sambe, salse, kao i mnogih drugih plesova iz svih krajeva svijeta.

Krka

Novi programi kreativnog volontiranja

Istražite veličanstvene prirodne ljepote volontiranjem u Parkovima prirode diljem Hrvatske

Krka, Mljet, Papuk, Velebit, Plitvička jezera samo su neki od predivnih parkova koji kriju neizmjerne ljepote Lijepe Naše. Osim što ih možete turistički istražiti, od sada imate priliku koja se ne propušta – prijaviti se na jedan od programa volontiranja u svakom od postojećih parkova.

Postani dio tima

Prijavi se i stekni vrijedna znanja i iskustva!

Start-Up udruga prima nove članove

Jedna od najaktivnijih udruga za mlade regrutira nove članove. Za članstvo u udruzi mogu se prijaviti studenti svih fakulteta u RH, koji će tako imati priliku sudjelovati u realizacijih postojećih i osmišljavanju novih projekata.