Studentsko natjecanje

Predstavljanje ovogodišnjih slučajeva na otvorenju Vizionara

Studenti

– Vizionar je jedan od rijetkih primjera gdje možeš izraziti svoju kreativnost i poduzeti korak prema drugačijem razmišljanju. – istaknuo je Igor Mladinović.

Vizionar, najveće studentsko natjecanje u području dizajna, započet će službenim otvorenjem 7. ožujka 2018. godine u 17:00 na Arhitektonskom fakultetu u dvorani 422 (4. kat). Na otvorenju će se, osim partnera natjecanja marketinške agencije I to nije sve, agencije za izradu mobilnih aplikacija FIVE i najveće hrvatske game development tvrtke Nanobit, predstaviti ovogodišnji slučajevi i njihovi naručitelji, a to su 24 sata i Fakultet elektrotehnike i računarstva.

Riječ je o izvrsnoj prilici za studente budući da im ovo natjecanje omogućuje da iskoriste svoj kreativni potencijal, nauče mnogo o dizajnu, steknu iskustvo, upoznaju ljude sličnih interesa, stvore prilike za praksu te osvoje neku od novčanih nagrada. S tim se slaže Igor Mladinović, glavni kreativni direktor reklamne agencije Imago koji poručuje:

– Vizionar je odlična i super stvar. Ovo je natjecanje potrebno jer nema puno takvih projekata i prvi put kad sam se susreo s njim, odmah sam vidio da je to dobro natjecanje i mislim da je svake godine sve bolje i bolje. Vizionar je jedan od rijetkih primjera gdje možeš izraziti svoju kreativnost i poduzeti korak prema drugačijem razmišljanju. –

Prijave na Vizionar već su započele te traju do 16. ožujka, a prijaviti se mogu studenti svih fakulteta pojedinačno ili u paru. Više informacija o natjecanju možete pronaći na službenoj i Facebook stranici, dok o samom otvorenju više možete doznati na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Studentska "bauštela" na TVZ-u

Mobile Challenge Cup 2016

Studentska "bauštela" na TVZ-u

Tijekom sljedećih pet ponedjeljaka najbolji stručnjaci iz tvrtki Five, SPAN, Infinum, Nanobit i Mobendo dolaze kako bi kroz preostalih pet tema - Design, Development, Project Management, Marketing i Pitch - zainteresiranima podijelili dio svog bogatog iskustva. Ulaz je slobodan.

RSF prijave

Festival u MM centru

Kuha se kvalitetan filmski meni, otvorene prijave za Reviju studentskog filma

– Ovogodišnje izdanje Revije studentskog filma donosi slatke promjene. Naspram prijašnjih godina, festival će ove godine trajati tri dana zbog raznovrsnih aktivnosti koje smo pripremili. – najavljuju organizatori.

IdejaXica

Natječaj za studente

Prijave na IdejaXica

U sklopu festivala marketinških komunikacija „Dani komunikacija“ održat će se natjecanje za studente pod nazivom IdejaXica.

Pokretač, vizual

Studentsko natjecanje

Još nekoliko dana traju prijave na Pokretač

Za prijave na studentsko natjecanje Pokretač preostalo je još nekoliko dana. To je još uvijek dovoljno vremena da razradiš svoj poslovni model u jednoj od zadanih kategorija.

natjecanje Mozgalo

Natjecanje „Mozgalo"

Prijavi se za rudarenje podataka i osvoji vrijedne nagrade

Prijave za natjecanje traju do 13. ožujka, dok će na svečanom otvorenju zainteresirani studenti moći saznati temu ovogodišnjeg „Mozgala“ te partnere koji podržavaju projekt.