LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NATJEČAJ: Youth Citizen Entrepreneurship

Predstavite svoje ideje i projekte u Berlinu

Ova globalna inicijativa služi podupiranju i osnaživanju mladih poduzetnika i inovatora.

Ova globalna inicijativa služi podupiranju i osnaživanju mladih poduzetnika i inovatora.

Svi u dobi od 15 do 30 godina imate priliku sudjelovati i predstaviti svoje ideje i projekte na natjecanju u organizaciji GOI Zaklade za mir, Stiftung poduzetništva i UNESCO-a. Natjecanje Youth Citizen Enterpreneurship pruža globalne platforme mladim poduzetnicima i inovatorima koji žele napraviti neku promjenu, a svi znamo kako nam je itekako potrebna.

Rok za prijave je 30. lipnja, a svoje ideje i projekte možete prijaviti na njihovoj službenoj stranici na kojoj možete proučiti sve što vas zanima, pa čak i kako napraviti svoj projekt. Prema informacijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, prijave su podložne javnom glasovanju i razmatranju. Kao prijavljeni natjecatelji, ujedno možete iskoristiti online slobodni trening na Enterpreneurship Campusu i uključiti se u glasovanje i komentiranje svojih kolega ili prijatelja!

Svečana dodjela nagrada održat će se u listopadu u Berlinu gdje će pobjednici predstaviti svoje projekte i ideje međunarodnoj publici.

Zašto je ovo izvrsna prilika za iznijeti svoje ideje? Prvenstveno jer nam je već u krvi kukati i žaliti se kako se ne nudi ništa optimistično za naše obrazovanje i posao, a puni smo ideja kako nešto poboljšati, promijeniti i/ili unaprijediti. Vaše ideje mogu biti nečije bolje sutra, a ako još uz to putujete, dijelite znanje i naučeno, ideje i projekte s ljudima diljem svijeta - što vas sprječava? 

FOTO: YOUTH-COMPETITION.ORG