Okrugli stol Menadžerske mudrosti i potrebe

Poznati menadžeri u sklopu kolegija otvorenog za javnost otkrivaju tajne velikih poduzeća

Okrugli stol 10

Na okruglom će stolu sudjelovati brojni utjecajni hrvatski menadžeri i vlasnici tvrtki koje, prema istraživanju, najbolje posluju te će svima zainteresiranima otkriti brojne tajne vlastitog poslovanja.

– Zadaća menadžmenta je osposobiti ljude da zajednički rade, njihove snage učiniti djelotvornima, a slabosti nevažnima. – rekao je Peter Drucker, a njegova je misao poslužila kao vodilja studentima PBF-a koji su odlučili svoje kolege upoznati s realnim stanjem poduzetničkog sektora u Hrvatskoj. Kako bi to postigli, studenti Prehrambeno-biološkog fakulteta koji pohađaju kolegij Menadžment organizirali su okrugli stol na kojem će neke od tema biti misija i vizija poduzeća, potreba za ljudskim resursima, nametanje nad konkurencijom. 

Gosti su istaknuti hrvatski menadžeri i vlasnici firmi:

  • Stjepan Kolednjak, direktor prodaje, Biovitalis
  • Marija Kovač, direktorica, Aromar d. o. o.
  • Marijo Martić, osnivač i direktor, Marjan voće d. o. o.
  • Zdenko Mihelić, komercijalni direktor i bivši član uprave, Zdenka d. o. o.
  • Ivan Parać, osnivač i direktor, Pan-pek d. o. o.
  • Zvonko Popović, vlasnik i direktor, Kanaan d. o. o.

Okrugli će se stol održati 4. lipnja u 15:45 u predavaonici P1 (podrum) na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu (Pierottijeva 6). Sve dodatne informacije možete pronaći na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Okrugli stol na temu modela financiranja studenata

Okrugli stol na Ekonomskom fakultetu

Dosadašnji model financiranja studenata će se svakako izmijeniti, no što učiniti s izvanrednim studentima?

Eurostudentovo istraživanje provedeno tijekom 2010. godine, a izdano u publikaciji 2011. godine, pokazalo je kako su troškovi studiranja u Hrvatskoj oko 31.500 kuna godišnje, ali ovi podatci variraju s obzirom na skupinu kojoj student pripada.

Održan okrugli stol "Volontiranjem do željenog posla"

Zaključci okruglog stola

„Volontiranje je doista dobar put do željenog posla“

Sudionici okruglog stola s publikom su podijelili svoja volonterska iskustva. Otkrili su da ih je volontiranje doista dovelo do određenih poslova te da su zahvaljujući istome usvojili brojna nova znanja i vještine koje nisu imali prilike stjecati unutar formalnih obrazovnih institucija.

Rasprava; izvor: https://unsplash.com/photos/5QgIuuBxKwM

Mladi za ravnopravno društvo

Ženska soba poziva studente na radionice rodne ravnopravnosti i debatiranja

U okviru projekta Mladi za ravnopravno društvo održat će se dvije radionice na temu rodne ravnopravnosti te radionica debatiranja. Studenti se za besplatno sudjelovanje mogu prijaviti do 22. ožujka.

Muzej realnosti 2016.

Otkrivanje stvarnosti pomoću iluzija

U Muzeju realnosti doživite interaktivno iskustvo koje mijenja pogled na svijet

Ulaskom u Muzej realnosti posjetitelji će se moći upoznati s UNICEF-ovim postignućima za djecu u zadnjih 70 godina, s Ewanom McGregorom posjetiti selo u Keniji, kročiti u rudnik zlata u kojem rade djeca te prelistati fotoalbum vjenčanja djevojčica mladenki.

Aplikacije

„Nova godina, novi ja“

Besplatne aplikacije koje će vam olakšati ostvarenje novogodišnjih odluka

Učenje novih jezika, pronalaženje jeftinih letova diljem svijeta, pomaganje onima u nevolji, sve je moguće u samo nekoliko klikova.