Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera

Poznate rang-liste stipendista osječkog Sveučilišta

FOTO

Senat osječkog Sveučilišta donio je Odluku o dodjeli 205 stipendija studentima Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Rang-liste donosimo u nastavku.

Senat osječkog Sveučilišta na 6. je sjednici donio Odluku o dodjeli studentskih stipendija i potpora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera za akademsku godinu 2017/2018. redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija.

Ukupno je dodijeljeno 205 stipendija, i to prema kategorijama:

  1. A kategorija – stipendije za izvrsnost
  1. B kategorija – stipendije studentima aktivnim sportašima – 10 stipendija
     
  2. C kategorija – stipendije studentima u stanju socijalne potrebe
  1. D kategorija – potpore studentima u stanju socijalne potrebe1 potpora

Studenti koji su ostvarili pravo na sveučilišnu stipendiju trebaju dostaviti podatke o žiro-računu, najkasnije do 13. travnja 2018. godine ispunjavanjem obrasca. Studenti koji su ostvarili pravo na sveučilišnu stipendiju, a ujedno su ostvarili pravo i na državnu ili drugu stipendiju te ju žele primati, trebaju dostaviti Izjavu o odricanju od sveučilišne stipendije isključivo poštom na adresu: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3, 31000 Osijek, najkasnije do 13. travnja 2018. godine.

Sva se pitanja i nedoumice mogu uputiti na adresu e-pošte: stipendije@unios.hr, a informacije o prijavama s nepotpunom dokumentacijom i onima koje ne zadovoljavaju uvjete možete potražiti na sveučilišnim stranicama.

 

Komentari na članak

Vezani članci

stipendije studenti

Financijska podrška

NZZPUSS dodjeljuje više od 400 stipendija za deficitarne studijske programe

Stipendije Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu namijenjene su deficitarnim studijima, a poseban je naglasak stavljen na nastavničke programe. Prijave na natječaj podnose se do 30. siječnja.

Sveučilište Sjever

Sveučilište Sjever

Dodijeljene Rektorove nagrade na Sveučilištu Sjever

Rektor Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marin Milković dodijelio je jedanaest Rektorovih nagrada za najbolji uspjeh u akademskoj godini 2014./2015. te četiri Rektorove nagrade za najbolji rad studenata u akademskoj godini 2014./2015., koje se sastoje od povelje i novčane nagrade.

Studenti "guštali" na Rivi tijekom sportskog dana

Sportska manifestacija

Studenti „guštali" na Rivi tijekom sportskog dana

Sportska natjecanja, potraga za "naj-fit" studentom, kviz, isprobavanje "pijanih naočala" i brojne druge aktivnosti obilježile su novo izdanje Studentskog dana sporta i aktivizma.

Start-Up udruga prima nove članove

Regrutacija članova

I tvoja karijera može započeti u Start-Up udruzi

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinci koji sudjeluju u realizaciji različitih projekata Start-Up udruge uspješno nastavljaju poslovne i poduzetničke karijere nakon završetka studija. Postani i ti njenim dijelom i pošalji svoju prijavu do 31. listopada.

Novac naslovna

Izračun troškova

Studenti će prilikom prvog useljenja u stan izdvojiti preko tisuću kuna

Cijena prilikom useljavanja u stan možete iznositi preko tisuću kuna ako useljavate prvi put, a nešto će bolje proći oni koji se sele iz jednog u drugi stan. Saznajte kako smo došli do tog iznosa.