Sveučilište u Zagrebu

Povodom stote obljetnice djelovanja Agronomskog fakulteta održava se Dan doktorata

fa

U četvrtak, 9. svibnja, održat će se Dan doktorata na Agronomskom fakultetu u Zagrebu koji ujedno slavi i 100. obljetnicu djelovanja.

Povodom 100. obljetnice djelovanja Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u četvrtak, 9. svibnja, od 10 do 15 sati održat će se Dan doktorata u Velikoj vijećnici Fakulteta, u predvorju VI. paviljona. Od 14 do 15 sati održat će se i sastanak Udruge poslijediplomskih studenata Agronomskog fakulteta.

Svi zainteresirani moći će pogledati znanstvene postere doktoranada Poslijediplomskoga doktorskog studija Poljoprivredne znanosti, poslušati izlaganja o iskustvima bivših i sadašnjih doktoranda, kao i o metodologiji i znanstvenom doprinosu doktorata različitih grana agronomije. Također će biti predstavljeni rezultati istraživačkih doktorata i raznolikosti znanstvenoga rada u područjima poljoprivrednih znanosti.

Neki od gostiju bit će profesor emeritus Tomislav Treer, koji će održati predavanje pod nazivom Priča jedne karijere – od doktorata znanosti do profesora emeritusa, i prof. dr. sc. Ante Ivanković, predsjednik Odbora za Poslijediplomski doktorski studij i doktorate.

 

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/background-bokeh-light-circle-2709638/

Predavanje za studente

Vizionar: Savjeti za (buduće) dizajnere – iz prve ruke

Mlade hrvatske dizajnerice Klasja Habjan i Zita Nakić podijelit će svoja iskustva u području dizajna. Kreativni i zainteresirani za dizajn ne bi trebali propustiti njihovo predavanje niti prijave za natjecanje Vizionar.

Tina Fras

Gostujuće predavanje u Sveučilišnom centru Koprivnica

Tina Fras upoznat će vas s produkcijskim izazovima stvaranja reklama

U Sveučilišnom centru Koprivnica gostuje producentica Tina Fras. Održat će predavanje o svom radu i procesu nastanka reklama.

Zgrada

Znanstveni razgovori

Na PMF-u počinje ciklus predavanja nekih od najutjecajnijih znanstvenika današnjice

Igor Rudan znanstvenik je koji je citiran oko 90 tisuća puta, a njegovim predavanjem na PMF-u započinje ciklus znanstvenih razgovora najutjecajnijih znanstvenika današnjice.

Lemax

Put do uspjeha

„ICT Supergirls”: Ambiciozne poduzetnice dokazale da u ICT sektoru ima mjesta za žene

Talentirane žene podijelile su svoje putove pune uspona i padova te male tajne kako uspješno plivati u poduzetničkim vodama. Svoja iskustva prenijele su gošćama i uputile mnoge savjete kako preživjeti okrutan svijet „businessa”.

Isto

Dan kazališnog odgoja

Zadarske studente očekuje bogat program o kazališnoj umjetnosti

U četvrtak, 11. travnja, na Sveučilištu u Zadru održat će se studentski projekt naziva Dan kazališnog odgoja. Manifestacija će uključiti zanimljive radionice, predavanje i okrugli stol pod vodstvom kazališnih stručnjaka.