LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt MARATON

Povezivanje studenata, poduzetnika i istraživača? Saznajte sve u Rijeci na info danu!

Predstavljanju online burze pridružit će se studenti s izlaganjima projektnih zadataka razvijenih kroz radionice Znanost, inovacije, tržište Sveučilišta u Rijeci i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Predstavljanju online burze pridružit će se studenti s izlaganjima projektnih zadataka razvijenih kroz radionice Znanost, inovacije, tržište Sveučilišta u Rijeci i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Uoči skorog završetka projekta MARATON, Sveučilište u Zagrebu organizira info dan Studenti i razvoj inovacija o mogućnostima povezivanja studenata, poduzetnika i istraživača putem online burze istraživačkih zadataka.

Predstavljanju online burze pridružit će se studenti s izlaganjima projektnih zadataka razvijenih kroz radionice Znanost, inovacije, tržište  Sveučilišta u Rijeci i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Nakon prethodno održanih info dana na zagrebačkom RGN-u i PBF-u te Ekonomskom Fakultetu, novi info dan projekta MARATON održat će se 9. lipnja u Znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci STEP RI.

U okviru projekta MARATON uspostavljena je online burza istraživačkih radova kojom se stvorilo mjesto povezivanja inovativnih poduzeća, studenata, učenika i istraživača-mentora. Poduzeća na burzu prijavljuju projektne zadatke vezane za njihovo poslovanje, a studenti i učenici se prijavljuju za rad na navedenim zadacima, uz potporu istraživača.

Slijedom navedenog, info dan održat će se na Sveučilištu u Rijeci, a svi zainteresirani moći će posjetiti info pult od 10:00 do 13:00 sati u Studentskom centru Rijeka i saznati korisne informacije o online burzi.

S početkom u 13:00 sati, održat će se predstavljanje online burza istraživačkih zadataka o mogućnostima povezivanja s poduzećima. Program info dana završit će izlaganjem riječkih studenata koji su kroz ciklus radionica Znanost, inovacije, tržište razvijali kreativne projekte i inovativna poslovna rješenja.

Prijaviti se možete na poveznici, a poziv i program preuzmite ovdje.

FOTO: MARATON