LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poduzetništvo, edukacija i društvena odgovornost

Postanite dio globalnog pokreta mladih na Youth Speak Forumu

Predavanja, rasprave i radionice o poduzetništvu i samozapošljavanju odvijat će se na Youth Speak Forumu. Konferencija se održava 29. travnja u Zagrebu.

Predavanja, rasprave i radionice o poduzetništvu i samozapošljavanju odvijat će se na Youth Speak Forumu. Konferencija se održava 29. travnja u Zagrebu.

Croatia Youth Speak Forum projekt je u organizaciji AIESEC-a Hrvatske. Njime se pokušavaju spojiti tvrtke i poduzetnici sa studentskim svijetom. Konferencija se održava u zagrebačkom hotelu Sheraton 29. travnja. Cilj je pomoći mladima pri iskazivanju njihovih stavova i ideja. Istovremeno će im omogućiti stjecanje novih vještina potrebnih za snalaženje u suvremenom svijetu.

Tema ove konferencije ujedno je njena glavna ideja naslovljena kao Poduzetništvo i samozapošljavanje. Tražit će se odgovori na pitanja što Hrvatska može ponuditi mladim ljudima i poduzetnicima, ali i kako mladi mogu preuzeti inicijativu i učiniti nešto sami za sebe. Pritom je stavljen naglasak na poduzetništvo, edukaciju i društvenu odgovornost.

Youth Speak Forum odvija se kroz brojna predavanja, diskusije i interaktivne radionice. Uspješni poduzetnici i vodeći stručnjaci prenijet će svoja iskustva i poticati mlade na raspravu. Nekoliko poznatih tvrtki koje su partneri Foruma tražit će rješenja za unaprijeđenje poslovanja. Istovremeno će se predstaviti kao poslodavci i olakšati sudionicima ulazak u poslovni svijet kroz njihova vrata.

Organizatori vas pozivaju da se priključite ovom događaju te da postanete dio globalnog pokreta mladih. Participacija iznosi simboličnih 50 kuna, a prijaviti se možete putem obrasca. Također, sudjelujte u njihovu istraživanju i dajte svoje odgovore na zanimljiva anketna pitanja jer o njima ovisi kako će svijet biti oblikovan u budućnosti.

 

 

FOTO: FACEBOOK