Poduzetništvo, edukacija i društvena odgovornost

Postanite dio globalnog pokreta mladih na Youth Speak Forumu

YouthSpeak Forum u Sheratonu

Predavanja, rasprave i radionice o poduzetništvu i samozapošljavanju odvijat će se na Youth Speak Forumu. Konferencija se održava 29. travnja u Zagrebu.

Croatia Youth Speak Forum projekt je u organizaciji AIESEC-a Hrvatske. Njime se pokušavaju spojiti tvrtke i poduzetnici sa studentskim svijetom. Konferencija se održava u zagrebačkom hotelu Sheraton 29. travnja. Cilj je pomoći mladima pri iskazivanju njihovih stavova i ideja. Istovremeno će im omogućiti stjecanje novih vještina potrebnih za snalaženje u suvremenom svijetu.

Tema ove konferencije ujedno je njena glavna ideja naslovljena kao Poduzetništvo i samozapošljavanje. Tražit će se odgovori na pitanja što Hrvatska može ponuditi mladim ljudima i poduzetnicima, ali i kako mladi mogu preuzeti inicijativu i učiniti nešto sami za sebe. Pritom je stavljen naglasak na poduzetništvo, edukaciju i društvenu odgovornost.

Youth Speak Forum odvija se kroz brojna predavanja, diskusije i interaktivne radionice. Uspješni poduzetnici i vodeći stručnjaci prenijet će svoja iskustva i poticati mlade na raspravu. Nekoliko poznatih tvrtki koje su partneri Foruma tražit će rješenja za unaprijeđenje poslovanja. Istovremeno će se predstaviti kao poslodavci i olakšati sudionicima ulazak u poslovni svijet kroz njihova vrata.

Organizatori vas pozivaju da se priključite ovom događaju te da postanete dio globalnog pokreta mladih. Participacija iznosi simboličnih 50 kuna, a prijaviti se možete putem obrasca. Također, sudjelujte u njihovu istraživanju i dajte svoje odgovore na zanimljiva anketna pitanja jer o njima ovisi kako će svijet biti oblikovan u budućnosti.

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Konferencija "Tvoja budućnost, tvoja odgovornost"

Rezultati istraživanja

Slavonci najnezadovoljniji mjerama zapošljavanja; na temelju ovakvih podataka kreiraju se smjernice za Nacionalnu strategiju

Svjetski savez mladih Hrvatska predstavio je rezultate istraživanja o stavovima mladih o zapošljavanju i samozapošljavanju. Na temelju tih rezultata izrađen je nacrt općih problema mladih koji će pak poslužiti za kreiranje smjernica za Nacionalnu strategiju za zapošljavanje i samozapošljavanje mladih u RH.

Francuski paviljon

AEGEE Zagreb

Konferencija European Planning Meeting u zagrebačkom studentskom centru

AEGEE je jedna od najvećih interdisciplinarnih studentskih organizacija u Europi koja promovira europsku svijest preko studentske mobilnosti, komunikacije i integracije između studenata Europe.

Sveučilišni kampus

DIEM 2015.

Konferencija o aktualnoj ekonomskoj problematici na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Cilj je ove konferencije okupiti znanstvenike iz cijelog svijeta da prikažu postignuća svojih empirijskih ekonomskih i društvenih istraživanja o aktualnoj ekonomskoj problematici.

Anglophilia naslovna slika

Filozofski fakultet u Zagrebu

Raznolik program na međunarodnoj konferenciji „Anglophilia“

Studenti anglistike Filozofskoga fakulteta u Zagrebu i ove su godine pripremili bogat program na konferenciji „Anglophilia“. Osim izlaganja studenata, posjetitelje očekuju i mnoge zanimljive radionice.

Konferencija o električnim automobilima

Brzi i električni u organizaciji Financijskog kluba

Konferencija o električnim automobilima

Konferencija "Brzi i električni" predstavit će potrošačima prednosti i pogodnosti električnih automobila.