Poduzetništvo, edukacija i društvena odgovornost

Postanite dio globalnog pokreta mladih na Youth Speak Forumu

YouthSpeak Forum u Sheratonu

Predavanja, rasprave i radionice o poduzetništvu i samozapošljavanju odvijat će se na Youth Speak Forumu. Konferencija se održava 29. travnja u Zagrebu.

Croatia Youth Speak Forum projekt je u organizaciji AIESEC-a Hrvatske. Njime se pokušavaju spojiti tvrtke i poduzetnici sa studentskim svijetom. Konferencija se održava u zagrebačkom hotelu Sheraton 29. travnja. Cilj je pomoći mladima pri iskazivanju njihovih stavova i ideja. Istovremeno će im omogućiti stjecanje novih vještina potrebnih za snalaženje u suvremenom svijetu.

Tema ove konferencije ujedno je njena glavna ideja naslovljena kao Poduzetništvo i samozapošljavanje. Tražit će se odgovori na pitanja što Hrvatska može ponuditi mladim ljudima i poduzetnicima, ali i kako mladi mogu preuzeti inicijativu i učiniti nešto sami za sebe. Pritom je stavljen naglasak na poduzetništvo, edukaciju i društvenu odgovornost.

Youth Speak Forum odvija se kroz brojna predavanja, diskusije i interaktivne radionice. Uspješni poduzetnici i vodeći stručnjaci prenijet će svoja iskustva i poticati mlade na raspravu. Nekoliko poznatih tvrtki koje su partneri Foruma tražit će rješenja za unaprijeđenje poslovanja. Istovremeno će se predstaviti kao poslodavci i olakšati sudionicima ulazak u poslovni svijet kroz njihova vrata.

Organizatori vas pozivaju da se priključite ovom događaju te da postanete dio globalnog pokreta mladih. Participacija iznosi simboličnih 50 kuna, a prijaviti se možete putem obrasca. Također, sudjelujte u njihovu istraživanju i dajte svoje odgovore na zanimljiva anketna pitanja jer o njima ovisi kako će svijet biti oblikovan u budućnosti.

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Tjedan Svjetskog saveza mladih Hrvatska

Tjedan Svjetskog saveza mladih Hrvatska

Rasprava o mladima u Hrvatskoj uključit će 500-tinjak – mladih!

– Zajedno s preko 500 mladih raspravljat ćemo o ulozi žene u hrvatskom društvu, o zaradi i društvenoj koristi, o kulturi za mlade i o pojedincu kao nositelju društvenih promjena koje su zahvatile Europu. – poručuju iz Svjetskog saveza mladih.

Konferencija

Konferencija u Stubičkim Toplicama

Mladi, poZOR!: predstavlja se položaj mladih radnika u Hrvatskoj

Na završnoj konferenciji projekta Mladi, poZOR! predstavit će se njegovi rezultati, ali i analiza o položaju mladih radnika u Hrvatskoj. Prijave za sudjelovanje moguće su još 11. siječnja.

Poslovna konferencija, Facebook

Poslovna konferencija „Should I Stay or Should I Go"

Zapitaj se treba li #ostati ili #otići, 400 mladih je to već učinilo

Već 400 studenata i mladih zapitalo se treba li ostati u Hrvatskoj ili otići u potragu za boljim životom. Zajedno s deset najsretnijih, odgovor na to pitanje dobit će na poslovnoj konferenciji „Should I Stay or Should I Go".

Kongres poduzetnica 2017

Poslovni skup

O procvatu ženskog poduzetništva na Kongresu poduzetnica 2018.

Kongres poduzetnica još će jednom na Dan žena na jednom mjestu u iznimnom broju okupiti vlasnice tvrtki i obrta koje marljivo i neumorno potiču žensko poduzetništvo prema rastu i razvoju.

Riva

Veliki znanstveni događaj

Split domaćin ISABS konferenciji, gostuju Nobelovci

Prof. dr. Paul Modrich, prof. dr. Thomas Sudhoff, prof. dr. Avram Hershko i prof. dr. Robert Huber velika su imena, ali i tek dio ukupnih predavača jedanaestog izdanja ISABS konferencije koja će se ovog puta održati u Splitu.