Audicija za studente

Postani radijski voditelj ili tonac na radiju „X-ica"

Radijski eter

Zanimljiva prilika stiže studentima iz Pule! Studentski radio „X-ica“ u suradnji s HRT-om Pula 22. veljače organizira audiciju za voditelje, glazbene urednike i glazbene tehničare.

Ima studenata koji slušajući radio zamišljaju sebe u eteru ispred mikrofona. Ima i onih koji požele da svi ljudi u gradu slušaju glazbu koju oni odaberu. Studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli pruža se prilika da ostvare takve snove.

Studentski radio X-ica objavio je natječaj za voditelje, glazbene urednike i glazbene tehničare. Zainteresirani mogu pristupiti audiciji koja će se održati 22. veljače 2018. u 15 sati na HRT Radio Pula. Na audiciju je potrebno ponijeti prijavnicu koju je moguće preuzeti na stranici.

Sve što vam je potrebno za prijavu jest ugodan glas, kreativnost i volja za radijskim poslom. Još jedno iskustvo popunit će vaš životopis, a posao je i idealna prilika da rođacima pošaljete pozdrave.

Komentari na članak

Vezani članci

Akademski zbor IGK / Carmina

Audicija na FER-u

Akademski zbor IGK prima nove članove; glazbena naobrazba nije uvjet

Posljednjih 70 godina Goranovci donose izvedbe vrhunskog klasičnog repertoara, u suradnji s poznatim orkestrima, dirigentima i solistima, ali i važnim hrvatskim institucijama, a u ovom trentutku u potrazi su za svojim novim članovima koji ne moraju imati ni glazbenu naobrazbu ni glazbeno iskustvo.

tv

Traži se muški voditelj emisije za mlade

Audicija za voditelja emisije „Zajedno u mladosti”

Emisija „Zajedno u mladosti” ili „ZUM” brendirana je emisija Laudato televizije koja će se po zamišljenom programu emitirati jednom tjedno.

IGK u HAZU

Velika audicija za nove članove

Akademski zbor IGK nudi studentima dašak zvjezdanog glamura pod svjetlima pozornice

Nastupi sa svjetskim solistima, na humanitarnim spektaklima i na svečanoj inauguraciji predsjednice obilježili su djelovanje Akademskoh zbora IGK. Kroz instituciju su prošla imena poput Arsena Dedića i Vice Vukova, a sada baš vi možete biti dio nje.

Odbojkaški turnir PU

Održan prvi Novogodišnji odbojkaški turnir Sveučilišta u Puli

Odbojkaški turnir Sveučilišta Jurja Dobrile

Na prvom takvom turniru sudjelovale su četiri mješovite (muško/ženske) ekipe.

Mažoretkinje na Karibima

Budi i ti dio uspješnog tima!

Zagrebačke mažoretkinje održavaju audicije

U dvorani Zagrebačkih mažoretkinja u Palmotićevoj 30 održat će se audicije za nove članice Zagrebačkih mažoretkinja. Zagrebačke mažoretkinje nižu uspjeh za uspjehom, a sve to zahvaljujući izvrsnoj spremnosti i motiviranim članicama kojih ima čak više od 600.