Audicija za studente

Postani radijski voditelj ili tonac na radiju „X-ica"

Radijski eter

Zanimljiva prilika stiže studentima iz Pule! Studentski radio „X-ica“ u suradnji s HRT-om Pula 22. veljače organizira audiciju za voditelje, glazbene urednike i glazbene tehničare.

Ima studenata koji slušajući radio zamišljaju sebe u eteru ispred mikrofona. Ima i onih koji požele da svi ljudi u gradu slušaju glazbu koju oni odaberu. Studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli pruža se prilika da ostvare takve snove.

Studentski radio X-ica objavio je natječaj za voditelje, glazbene urednike i glazbene tehničare. Zainteresirani mogu pristupiti audiciji koja će se održati 22. veljače 2018. u 15 sati na HRT Radio Pula. Na audiciju je potrebno ponijeti prijavnicu koju je moguće preuzeti na stranici.

Sve što vam je potrebno za prijavu jest ugodan glas, kreativnost i volja za radijskim poslom. Još jedno iskustvo popunit će vaš životopis, a posao je i idealna prilika da rođacima pošaljete pozdrave.

Komentari na članak

Vezani članci

Mažoretkinje nastupaju

Pridruži se ambasadoricama Zagreba

Audicija za nove članice Zagrebačkih mažoretkinja!

Dobra rekreacija, odlično društvo, sjajno iskustvo. Zašto ne bi probala biti Zagrebačka mažoretkinja?

Akademski zbor IGK

Audicija

Akademski zbor Ivan Goran Kovačić poziva na audiciju: Dođi u zbor koji pjeva s Bocellijem!

Imate lijep glas i gajite veliku ljubav prema pjevanju? Ovogodišnja audicija zbora Ivan Goran Kovačić pravo je mjesto za vas! Prijavite se i postanite dio probranog umjetničkog društva koje nastupa s najvećima.

IGK u HAZU

Velika audicija za nove članove

Akademski zbor IGK nudi studentima dašak zvjezdanog glamura pod svjetlima pozornice

Nastupi sa svjetskim solistima, na humanitarnim spektaklima i na svečanoj inauguraciji predsjednice obilježili su djelovanje Akademskoh zbora IGK. Kroz instituciju su prošla imena poput Arsena Dedića i Vice Vukova, a sada baš vi možete biti dio nje.

Dan Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Dan Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Najmlađe Sveučilište u Hrvatskoj proslavilo osam godina postojanja

Jučer, 16. travnja 2014. godine, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli proslavilo je osam godina postojanja. Sveučilište svoj dan slavi na dan rođenja biskupa Juraja Dobrile na čiji je rođendan osnovano i po kojemu nosi ime.

Sinj

Klapsko pjevanje

Studentska klapa Cetina traži muške glasove

Novoosnovana studentska muška klapa traži pjevače, njegovatelje autohtonog glazbenog izričaja. Prijave traju do 13. travnja.