Audicija za studente

Postani radijski voditelj ili tonac na radiju „X-ica"

Radijski eter

Zanimljiva prilika stiže studentima iz Pule! Studentski radio „X-ica“ u suradnji s HRT-om Pula 22. veljače organizira audiciju za voditelje, glazbene urednike i glazbene tehničare.

Ima studenata koji slušajući radio zamišljaju sebe u eteru ispred mikrofona. Ima i onih koji požele da svi ljudi u gradu slušaju glazbu koju oni odaberu. Studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli pruža se prilika da ostvare takve snove.

Studentski radio X-ica objavio je natječaj za voditelje, glazbene urednike i glazbene tehničare. Zainteresirani mogu pristupiti audiciji koja će se održati 22. veljače 2018. u 15 sati na HRT Radio Pula. Na audiciju je potrebno ponijeti prijavnicu koju je moguće preuzeti na stranici.

Sve što vam je potrebno za prijavu jest ugodan glas, kreativnost i volja za radijskim poslom. Još jedno iskustvo popunit će vaš životopis, a posao je i idealna prilika da rođacima pošaljete pozdrave.

Komentari na članak

Vezani članci

Odbojkaški turnir PU

Održan prvi Novogodišnji odbojkaški turnir Sveučilišta u Puli

Odbojkaški turnir Sveučilišta Jurja Dobrile

Na prvom takvom turniru sudjelovale su četiri mješovite (muško/ženske) ekipe.

Audicija TV Student

Postanite televizijska faca

Televizija Student sutra održava audiciju za voditelje

U srijedu 16. travnja u 14 sati održat će se audicija za voditelje na Televiziji Student.

Fakultet političkih znanosti

Sukob urednika Indexa i studenata

Zaratili Matija Babić i Fakultet političkih znanosti

Do sukoba je došlo kad je Babić na svom Facebook profilu objavio kako nije bio u mogućnosti održati audiciju za mlade novinare na Fakultetu političkih znanosti jer ga je vodstvo fakulteta tražilo da im plati ako misli to učiniti.

Audicija

Audicija za Dramsku sekciju KSET-a

Ljubitelji kazališta, požurite u KSET!

Ako znate pjevati, plesati, recitirati ili jednostavno svijetu želite pokazati bilo koji drugi dugo skrivani talent, sve što trebate napraviti je pojaviti se na audiciji i u minimalno 3 minute na pozornici predstaviti svoje umijeće.

Otpleši gdje poželiš

FA Zagreb-Markovac poziva na audiciju

Otpleši gdje poželiš!

Ulijenili ste se ove zime? Želite se družiti s mladim talentiranim i upornim ljudima,a usto volite i putovati? Priključite se jednom od najboljih amaterskih folklornih ansambala!