Audicija za studente

Postani radijski voditelj ili tonac na radiju „X-ica"

Radijski eter

Zanimljiva prilika stiže studentima iz Pule! Studentski radio „X-ica“ u suradnji s HRT-om Pula 22. veljače organizira audiciju za voditelje, glazbene urednike i glazbene tehničare.

Ima studenata koji slušajući radio zamišljaju sebe u eteru ispred mikrofona. Ima i onih koji požele da svi ljudi u gradu slušaju glazbu koju oni odaberu. Studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli pruža se prilika da ostvare takve snove.

Studentski radio X-ica objavio je natječaj za voditelje, glazbene urednike i glazbene tehničare. Zainteresirani mogu pristupiti audiciji koja će se održati 22. veljače 2018. u 15 sati na HRT Radio Pula. Na audiciju je potrebno ponijeti prijavnicu koju je moguće preuzeti na stranici.

Sve što vam je potrebno za prijavu jest ugodan glas, kreativnost i volja za radijskim poslom. Još jedno iskustvo popunit će vaš životopis, a posao je i idealna prilika da rođacima pošaljete pozdrave.

Komentari na članak

Vezani članci

Mažoretkinje na Karibima

Budi i ti dio uspješnog tima!

Zagrebačke mažoretkinje održavaju audicije

U dvorani Zagrebačkih mažoretkinja u Palmotićevoj 30 održat će se audicije za nove članice Zagrebačkih mažoretkinja. Zagrebačke mažoretkinje nižu uspjeh za uspjehom, a sve to zahvaljujući izvrsnoj spremnosti i motiviranim članicama kojih ima čak više od 600.

Mažoretkinje nastupaju

Pridruži se ambasadoricama Zagreba

Audicija za nove članice Zagrebačkih mažoretkinja!

Dobra rekreacija, odlično društvo, sjajno iskustvo. Zašto ne bi probala biti Zagrebačka mažoretkinja?

Mažoretkinje nastupaju

Povratak u Zagreb s tri zlatne medalje

Zagrebačke mažoretkinje obranile titulu europskih prvakinja!

Među čak 170 formacija i neformacija s preko 1600 mažoretkinja, Zagrebačke mažoretkinje ponovno su dokazale svoju izvrsnost osvojivši europsko zlato u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj skupini. Europsko prvenstvo mažoretkinja održavalo se od 27. do 30. kolovoza 2015. u francuskom gradu Albiju.

Triatlon – plivanje

Dan talenata u triatlonu

Velika sportska „audicija“ nadarene djece i mladih za predstojeće Olimpijske igre

Hrvatski triatlon savez provodi projekt Dan talenata u triatlonu kako bi se talentirani budući sportaši počeli pripremati za natjecanja i usavršavati svoja znanja i vještine u atraktivnom triatlonskom sportu.

tv

Traži se muški voditelj emisije za mlade

Audicija za voditelja emisije „Zajedno u mladosti”

Emisija „Zajedno u mladosti” ili „ZUM” brendirana je emisija Laudato televizije koja će se po zamišljenom programu emitirati jednom tjedno.