LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volontirajte u uredu Tonina Picule

Postani pripravnik u Europskom parlamentu

Oduvijek ste željeli znati što zbilja rade europarlamentarci? Prilika da se uključite u rad jednog od njih nudi se upravo ovih dana!

Oduvijek ste željeli znati što zbilja rade europarlamentarci? Prilika da se uključite u rad jednog od njih nudi se upravo ovih dana!

Još dva dana otvoren je natječaj za pripravnika u uredu zastupnika u Europskom parlamentu, Tonina Picule. Na stranici poticaji.info stoji kako zagrebački ured zastupnika traži troje pripravnika za šestomjesečni neplaćeni staž na pola radnog vremena. Praksa započinje 16. veljače ove godine

Pripravnici će imati mogućnost sudjelovati u pripremi raznovrsnih projekata na području energetike, regionalnog i ruralnog razvoja. Osim toga, u pozivu stoji kako je ovo izvrsna prilika za usavršavanje i stjecanje novih znanja.

Kako bi zadovoljili uvijete, kandidati moraju biti studenti/ce viših godina, aktivni u civilnom ili političkom sektoru društva. Poželjno je određeno znanje o Europskoj uniji, visoka razina komunikativnosti te poznavanje stranih jezika, poput engleskog (tečno) i francuskog.

Šanse za dobivanjem ove šestomjesečne prakse imaju kandidati koji do 30. siječnja pošalju dvije stranice životopisa i motivacijsko pismo dužine do jedne stranice, oboje na engleskom jeziku. Adresa na koju se trebaju poslati traženi dokumenti je office.picula@gmail.com uz oznaku Želim doprinijeti_vaše ime i prezime.

Dodatne se informacije mogu naći na stranicama toninopicula.com.

FOTO: STUDENTSKI.HR