LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Poslušajte savjete za uspjeh poznatog glazbenika i teskstopisca Tončija Huljića

U četvrtak, 21. travnja održava se novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ". U goste stiže dobro poznati hrvatski tekstopisac, skladatelj glazbenik i producent.

U četvrtak, 21. travnja održava se novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ". U goste stiže dobro poznati hrvatski tekstopisac, skladatelj glazbenik i producent.

Projekt Debatnog kluba EFZG-a Uhvati me za riječ osmišljen je kao ciklus predavanja koji će u periodu od 3. do 5. mjeseca četvrtkom navečer na Ekonomskom fakultetu nastojati premijerno u Republici Hrvatskoj organizirati predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju.

Na četvrto predavanje dolazi poznati hrvatski tekstopisac, skladatelj, glazbenik i producent Tonči Huljić. Krajem 70-ih godina osnovao je poznatu grupu Magazin. U 90-im godinama počeo se baviti klasikom i otkrio je jednog od najboljih svjetskih pijanista Maksima Mrvicu. Bio je vlasnik Croatia Recordsa i okušao se u producentskim vodama na televizijskim ekranima. Prošle godine bio je jedan od članova žirija prvog regionalnog talent showa X Factor Adria.

Takva praksa već je uobičajena na prestižnijim svjetskim sveučilištima kao što su Cambridge, Harvard, Stanford. Cilj predavanja je da govornici prenesu svoja iskustva i motiviraju studente kako bi oni samo krenuli na put k uspjehu. Partner na projektu je Hrvatska udruga mladih (HUM).

Do sada je na projektu nastupalo troje govornika: glumac Saša Buneta, poduzetnik i investitor Nenad Bakić i trener svih trenera  Miroslav Ćiro Blažević, koji su svaki na svoj način prenijeli vlastitu životnu priču i probali motivirati studente za velike stvari.

Predavanja su koncipirana kao 45-minutno izlaganje govornika, gdje govornici predstavljaju sebe i približavaju studentima svoje obrazovanje, početke, trenutak u kojem su došli do ideje koja im je promijenila život, te ono što je studentima najzanimljivije - prepreke koje su ih dočekale na tom putu i kako su ih prebrodili. Nakon izlaganja studenti imaju priliku ravnopravno diskutirati s govornicima.

Predavanje će se održati u četvrtak, 21. travnja 2016. godine, u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 18 sati. Više informacija možete pronaći na poveznici.

FOTO: FACEBOOK