Ekonomski fakultet i Europska komisija pozivaju

Poslušajte predavanje o izazovima u EU

Zgrada

Ludolf Van Hasselt, predstavnik Glavne uprave za komunikacije u Europskoj komisiji, održat će predavanje o izazovima najveće europske integracije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. S obzirom na njegovo bogato iskustvo, pozivaju se studenti da se pridruže, 4. veljače u 11h.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj pozivaju vas na predavanje g. Ludolfa Van Hasselta, voditelja Odjela za prioritetne mjere i političko izvještavanje Glavne uprave za komunikacije u Komisiji.

Predavanje pod nazivom Izazovi u Europskoj uniji održat će se u četvrtak 4. veljače 2016. u 11 sati, u Kongresnoj dvorani na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Gospodin Ludolf Van Hasselt voditelj je Predstavništva Europske komisije u Haagu, u Nizozemskoj od 2006. godine Iskustvo je stekao kao stalni predstavnik Nizozemske u Međunarodnoj organizaciji za civilno zrakoplovstvo, a radio je i u nizozemskom Ministarstvu prometa te u UNHCR-u, organizaciji Ujedinjenih naroda za izbjeglice. Također je bio i voditelj Odjela za politiku zračnog prijevoza u okviru Opće uprave za transport i energiju Europske komisije.

S obzirom na njegovo bogato iskustvo, šteta je propustiti ovo predavanje. Broj mjesta je ograničen pa se što prije prijavite putem linka.

Komentari na članak

Vezani članci

Darko Rundek

„Dani hrvatskog filma“

Darko Rundek o filmskoj glazbi na ADU-u; prijave za sudjelovanje u tijeku

Do 10. lipnja traju prijave za ekskluzivni „masterclass“ jednog od naših najnagrađivanijih glazbenika i filmskih skladatelja koji potpisuje filmsku glazbu u petnaestak različitih produkcija.

Alkohol

Predavanje Crvenog križa

Tuširanje, prisilno povraćanje i kava mogu dodatno ugroziti osobu pod utjecajem alkohola

– Uobičajeni je ritual noćnih izlazaka još izraženiji u blagdansko vrijeme, no rijetki su oni koji znaju pružiti pomoć prijatelju u pijanom stanju. – ističu stručnjaci Gradskog društva Crvenog križa.

Prijava za posao

Predavanje Vladimira Benića

Steknite vještine potrebne za zapošljavanje nakon fakulteta

Vladimir Benić održat će predavanje 24. siječna 2018. u Studentskom centru u Zagrebu na kojemu će se baviti jednom od popularnijih tema među studentima, a to je mogućnost zapošljavanja na trenutnom tržištu rada.

Mladi ljudi

Europska unija i mladi

Otvorene prijave za trening Utjecaj savjeta mladih na oblikovanje EU politika kroz Dijalog Europske unije s mladima

Za sve članove savjeta mladih na lokalnoj ili regionalnoj razini otvoren je natječaj za trening kojemu je cilj upoznati mlade s Dijalogom EU-a s mladima. Sudionicima će biti financirani prijevoz, hrana i smještaj.

Uvođenje eura, panelisti

Panel rasprava

Ekonomski fakultet u Rijeci suočio se s izazovima uvođenja eura u RH

– Sam čin uvođenja eura uvijek je bio, a bit će i u našem slučaju, obilježen značajnim skokom u inflaciji i smanjenjem kupovne moći građana, s time da najviše skaču cijene usluga. – naglasio je prof. dr. sc. Saša Žiković s Ekonomskog fakulteta.