Ekonomski fakultet i Europska komisija pozivaju

Poslušajte predavanje o izazovima u EU

Zgrada

Ludolf Van Hasselt, predstavnik Glavne uprave za komunikacije u Europskoj komisiji, održat će predavanje o izazovima najveće europske integracije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. S obzirom na njegovo bogato iskustvo, pozivaju se studenti da se pridruže, 4. veljače u 11h.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj pozivaju vas na predavanje g. Ludolfa Van Hasselta, voditelja Odjela za prioritetne mjere i političko izvještavanje Glavne uprave za komunikacije u Komisiji.

Predavanje pod nazivom Izazovi u Europskoj uniji održat će se u četvrtak 4. veljače 2016. u 11 sati, u Kongresnoj dvorani na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Gospodin Ludolf Van Hasselt voditelj je Predstavništva Europske komisije u Haagu, u Nizozemskoj od 2006. godine Iskustvo je stekao kao stalni predstavnik Nizozemske u Međunarodnoj organizaciji za civilno zrakoplovstvo, a radio je i u nizozemskom Ministarstvu prometa te u UNHCR-u, organizaciji Ujedinjenih naroda za izbjeglice. Također je bio i voditelj Odjela za politiku zračnog prijevoza u okviru Opće uprave za transport i energiju Europske komisije.

S obzirom na njegovo bogato iskustvo, šteta je propustiti ovo predavanje. Broj mjesta je ograničen pa se što prije prijavite putem linka.

Komentari na članak

Vezani članci

desk

Ususret predavanjima

5 predmeta koje svaki student treba imati

Pripremite se za novu akademsku godinu uz pet neophodnih predmeta za jednostavniji studentski život. O kojima se točno radi, provjerite u članku.

Na faksu volontiraj

„Na faksu volontiraj“

Saznajte zašto treba volontirati tijekom studiranja

Zašto volontiraju ili su volontirali tijekom studiranja, gdje su volontirali i što su od toga dobili, studentima će ispričati gošće tribine: Lidija Piskač, Deni Milišić, Marija Marušić i Matea Bešlić.

Saznajte kako doći do globalnog tržišta i milijunskih investicija

Motivacijsko predavanje u sklopu App Start Contesta

Kako do globalnog tržišta i milijunskih investicija

– Na predavanju ćemo proći tijek razvojnog ciklusa projekta od ideje do trenutne pozicije s kupcima u preko 150 zemalja. Očekujem interaktivno predavanje s puno pitanja, a tematski ćemo pokriti istraživanje tržišta, izradu MVP proizvoda za tržište, pronalazak investitora, pronalazak pravih ljudi za tim i skaliranje na vanjska tržišta. – izjavio je Matija Žulj, CEO Agrivija

Kockanje

Mladi i ovisnost

Splićani imaju priliku saznati sve o kockanju i tendenciji studenata prema ovoj ovisnosti

Splitski Centar za savjetovanje studenata 5. prosinca organizira predavanje o danas često zaobilaznoj temi kockanja i mladih.

Prijava za posao

„Warm-up” Psihozija

Karijerno usmjeravanje za sve zainteresirane!

U novo izdanje Psihozija koje će se održati ovog svibnja na zagrebačkom Filozofskom fakultetu zainteresirane će posjetitelje uvesti Vladimir Benić, osnivač Career Centra, govoreći o svim elementima zapošljavanja.