LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet organizacije i informatike

Posljednji dan prijave za 10. FOI Core

Iskoristite priliku i vaša znanja i ideje kako biste sudjelovali u rješavanju poslovnih slučaja uz vrijedne nagrade i iskustva.

Iskoristite priliku i vaša znanja i ideje kako biste sudjelovali u rješavanju poslovnih slučaja uz vrijedne nagrade i iskustva.

FOI Core je case study natjecanje koje će se održati na Fakultetu organizacije i informatike. Cilj natjecanja je da studenti rješavajući zadani poslovni zadatak pokažu svoja znanja i ideje, te da se povežu s poslodavcima i postanu potencijalni suradnici ili zaposlenici predstavnika poslovnih zadataka i na kraju osvoje vrijedne nagrade.

Važno je naglasiti da se prijaviti mogu svi redovni i izvanredni studenti preddiplomskih i diplomskih studija, neovisno o fakultetu na koji su upisani. Sudjelovati mogu kao pojedinci ili u timu do najviše tri člana.

FOI CORE: Timeline natjecanja

Ovogodišnji predstavnici i njihovi poslovni slučajevi su:

  1. ecx.io - IT poslovni slučaj
  2. Podravka - Marketing/Business poslovni slučaj
  3. NTH - IT poslovni slučaj

Natjecanje je podijeljeno u dvije faze, nakon odrađene prve faze, studenti trebaju surađivati i na osnovu feedbacka od poduzeća implementirati poboljšanja i ideje u drugu, tj. završnu fazu natjecanja. Sveukupni fond nagrada ove godine je 15 000 kn i dijeli se na prva 3 mjesta, što bi značilo:

  1. mjesto -> 2 600 KN
  2. mjesto -> 1 400 KN
  3. mjesto ->  1 000 KN

Osim novčanih nagrada, sudionike očekuju i druge vrijedne nagrade sponzora natjecanja. Prijaviti se možete do 2. travnja putem forme na poveznici, a tijek natjecanja i važne informacije pratite preko službene Facebook stranice. Studenti koji žele mogu predati svoj životopis koji će biti proslijeđen poslodavcima ovih triju poduzeća neovisno o plasmanu. Životopis i ostala pitanja možete slati na foicore@outlook.com.

FOTO: WIKIPEDIA