LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konferencija HUM-a i Ekonomske klinike

Posjetite MeetUp – „Žene u poduzetništvu“

U organizaciji HUM-a – Hrvatske udruge mladih, i Ekonomske klinike održava se MeetUp na temu „Žene u poduzetništvu“. MeetUp je otvoren za javnost i svi zainteresirani mogu sudjelovati.

U organizaciji HUM-a – Hrvatske udruge mladih, i Ekonomske klinike održava se MeetUp na temu „Žene u poduzetništvu“. MeetUp je otvoren za javnost i svi zainteresirani mogu sudjelovati.

U organizaciji HUM-a, tj. Hrvatske udruge mladih, i Ekonomske klinike u petak, 27. studenog održava se MeetUp na temu „Žene u poduzetništvu“.

Osnovni cilj ovog poslovnog druženja je približiti svijet poduzetništva mladima, pri tome stavljajući naglasak na žene i njihovu uspješnost u poduzetničkim vodama. Sam Meetup zamišljen je kao poslovno druženje koje uključuje panel-diskusiju, u kojoj će sudjelovati poznate hrvatske poduzetnice.

Svoje poslovne izazove i uspjehe predstavit će: Kristina Ercegović, vlasnica tvrtke Zaokret i projekta Business cafe koji okuplja male poduzetnike, Ljiljana Pišpek Mlinarić, vlasnica obrta „Friško s placa“, Elizabeta Novaković koja je osmislila prvi akademski rokovnik Acro planer, Valentina Salaj Ćetković, vlasnica tvrtke za financijsko, investicijsko i porezno savjetovanje, Elizabeta Planinić, vlasnica Čuvara sjećanja, prvog servisa za održavanje grobova koji pokriva cijelu Hrvatsku te turističke agencije Putuj bolje, i Diana Gluhak, nutricionistica i blogerica.

Uvodnu riječ održat će Rea Rančić i Suzana Crepulja, a moderatica će biti poznata komičarka i kolumnistica Andrea Andrassy.

Svi posjetitelji eventa imaju priliku uključiti se u diskusije, razmjeniti mišljenja, a nakon formalnog dijela, uz kavicu nastaviti druženje s poznatim poduzetnicama.

Početak događanja je u 18 sati, u Peperminutu (Ilica 24), a sve detalje o samom događaju možete saznati na njihovoj Facebook stranici.

FOTO: FACEBOOK.COM