LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Posjetite Dan nastavnih baza i osigurajte si stručnu praksu te zaposlenje

Studenti će imati priliku upoznati se s mnogobrojnim suradnicima i partnerima Sveučilišta te saznati više o studentskoj praksi i zapošljavanju u struci.

Studenti će imati priliku upoznati se s mnogobrojnim suradnicima i partnerima Sveučilišta te saznati više o studentskoj praksi i zapošljavanju u struci.

Dan nastavnih baza Sveučilišta u Splitu održat će se u ponedjeljak, 29. travnja, na Ekonomskom fakultetu. U atriju Fakulteta od 10 do 14 sati bit će predstavljeni mnogi suradnici i partneri gospodarstvenici Sveučilišta. Bit će prisutni i mentori iz nastavnih baza koji će sa studentima podijeliti svoje znanje, iskustvo i vještine kako bi im olakšali povezivanje teorijskog znanja s praksom.

Studentima se ovom prilikom nudi mogućnost pronalaska studentske prakse, povezivanje s poslodavcima i još mnogo toga jer stručna praksa u nastavnoj bazi daje studentima šansu kasnijeg zaposlenja. Ustanove, tvrtke i udruge koji će sudjelovati su: Hotel Le Meridien Lav, Hotel Cornaro, Hotel Radisson Blu Resort Split, Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce, tvrtka Tommy, AD Plastik, AD Brodovi, Adriatic.hr, Špica sustavi d.o.o, Kristalna ideja d.o.o, Knauf d.o.o, Sveučilište u Splitu, Erasmus program te Studentski zbor Sveučilišta u Splitu.

Tvrtke AD Plastik d.d, Špica sustavi d.o.o. i Knauf d.o.o održat će prezentacije o temi poduzetništva u dvorani D6 od 12 do 14 sati. Svečanost Dana nastavnih baza, prilikom koje će se dodijeliti nagrade najboljim nastavnim bazama i studentima koji su se iskazali tijekom stručne prakse, održat će se u 11 sati u velikom amfiteatru Ekonomskog fakulteta.

FOTO: FACEBOOK