Studentski centar Zagreb

Počinje sanitarno-tehnička kontrola studentskog doma; evo za kada je planirana

Lašćina

Povjerenstvo za sanitarnu kontrolu pregledavat će sobe i zajedničke prostorije u periodu od 9 do 14 sati, sve do idućeg petka.

Studentski centar Zagreb postavio je obavijest u Studentskom domu Lašćina o provođenju sanitarno-tehničke kontrole njegovih prostorija. Planirana je za vremenski period od utorka, 19. studenog, do petka, 29. studenog od 9 do 14 sati. 

Kontrolu, kako stoji u obavijesti, obavlja Povjerenstvo za sanitarnu kontrolu u skladu s člancima 18, 19. i 20. Domskog reda studentskih domova. Pregledavaju se sobe i sve zajedničke prostorije. 

Komentari na članak

Vezani članci

Izgubljeni klasik američke nezavisne kinematografije u MM centru

Projekcija filma "The Whole Shootin' Match"

Izgubljeni klasik američke nezavisne kinematografije u MM centru

U okviru programa "Kratke slike" u zagrebačkom MM centru prikazuje se izgubljeni klasik američke nezavisne kinematografije. Film "The Whole Shootin' Match" je crno-bijela tragikomična balada o dvojici sanjara s margine društva.

https://www.pexels.com/photo/ask-blackboard-chalk-board-chalkboard-356079/

SD „Lašćina”

U menzi se priprema prvi kviz znanja

– Raznovrsnim pitanjima potrudili smo se zadovoljiti potrebe svih – od sporta i pop kulture preko znanosti, povijesti i geografije do show businessa i brojnih drugih sfera života. – poručili su organizatori.

FFZG pročelje

Filozofski fakultet u Zagrebu

U tijeku prijave za simpozij Udruženja studenata filozofije „Kontrola? Sloboda? Subjekt?”

Cjelokupna kultura počiva na suzdržavanju i usmjeravanju što upućuje na ambivalentnu prirodu pojma kontrole, a time zahtijeva i propitivanje njezine samorazumljivosti.

Koncert

Koncerti u Studentskom centru

Zaokružen lineup 6. Sveučilišne brucošijade; ni ova neće proći bez sastava koji studenti obožavaju!

– Premda sam sad već na diplomskom studiju, ni ovu Brucošijadu zasigurno neću propustiti. A Kuzma & Shaka Zulu dodatno me zovu – znala sam da ni ovo izdanje neće proći bez njih, pa postali su zaštitno lice događaja. – istaknula je studentica Josipa.

SCZG izvana

Sastanak SC-a i Studentskog zbora

Studentski centar predao Zboru financijska izvješća

Studentski zbor proučit će kroz narednih sedam dana dokumentacju koju su dobili te nakon toga nastaviti razgovore sa Studentskim centrom.