Studentska prehrana

Početak rada menzi u Zagrebu i Splitu nakon uskršnjih blagdana

Tjestenina u umaku

Donosimo obavijesti studentskih centara u Zagrebu i Splitu o radnom vremenu menzi u tim gradovima u narednim danima.

Tijekom uskršnjih blagdana studentske menze imaju izmijenjeno radno vrijeme. Donosimo vam promjene u Zagrebu i Splitu.

U Zagrebu tijekom uskršnjih blagdana dežurni restoran je u Studentskom domu Stjepan Radić, koji radi sve dane osim na Uskrs, 1. travnja. Restorani Laščina, Kampus Borongaj te Express u Savskoj 25 prestali su raditi zaključno s večerom u četvrtak, 29. ožujka, a zatvoreni su do utorka, 3. travnja.

Restorani u Studentskom domu Cvjetno naselje i Savska prestali su raditi u petak, 30. ožujka, zaključno s ručkom i zatvoreni su također do 3. travnja. Ostali restorani na fakultetima prilagođavaju se radu fakulteta. Od 3. travnja, kao što je već spomenuto, rade svi restorani SC-a Zagreb. 

U Splitu restorani i kantine Studentskog centra svoj rad za predstojeće blagdane uskladili su s radom fakulteta tako da nisu radili subotu, a neće ni nedjelju i ponedjeljak. Svi objekti studentske prehrane ponovno počinju s radom u utorak, 3. travnja. 

Komentari na članak

Vezani članci

Susret mladih grada Splita u mjesecu zaljubljenih – parovi

Hrvatsko Nadzemlje Split

VIDEO: Održan susret mladih grada Splita u mjesecu zaljubljenih

Nadzemlje je ovaj mjesec obogatilo susret s čak četiri filma u kojima su se između ostaloga dotaknuli ljubavnih očekivanja koja gaje mladi parovi, ali i „surove realnosti“ koja je vrlo simpatično prikazana te je izavala „val“ smijeha.

Menza Index

I dalje bez uporabne dozvole

Vrata splitske menze Index još uvijek zatvorena

Unatoč obećanjima iz prosinca prošle godine o otvaranju odmah nakon Nove godine, splitska studentska menza i teretana i dalje nisu otvorene za studente. Problem je u tome što nema uporabne dozvole.

Lea Brezar

Kulturna instalacija

Lea Brezar Zagrebu poklanja odu poeziji

Afirmativne pjesme autorice Lee Brezar ponovno se nalaze na City light plakatima u Zagrebu od 8. do 22. lipnja.

Leap Summit 2016

Leap Summit Zagreb 2016.

Na zadnjem danu Leap Summita govornici motivirali mlade da mijenjaju svijet

Na zadnjem danu Leap Summita moglo se čuti mnoštvo motivacijskih poruka, korisnih savjeta i informacija za sve koji žele osnovati svoj "startup".

Naslovna

Europske sveučilišne igre

Zagreb i Rijeka uspješno prošli još jednu provjeru prije dolaska 5000 studenata sportaša

Peteročlana delegacija, u čijem su sastavu bili predstavnici izvršnog odbora EUSA-e Aitor Canibe Sanchez, Kemal Tamer, Arie Rosenzweig te glavni tajnik Matjaž Pečovnik i sportski direktor Patrik Peroša, izrazila je zadovoljstvo zatečenim stanjem provedenih i započetih radova u sklopu pripreme Igara te su zajednički ocijenili kako čitava organizacija teče prema planovima.