Međunarodno studentsko natjecanje

Počele prijave na Project Management Championship, natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva

Poslovni sastanak

Od 23. veljače do 4. ožujka studenti se mogu prijaviti na natjecanje u kojem će se okušati u rješavanju stvarnog poslovnog slučaja i prezentirati svoje znanje pred stručnjacima.

Project Management Championship jedinstveno je natjecanje studenata preddiplomskih i diplomskih studija na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Ove godine okuplja sudionike iz osam različitih zemalja. Odvija se u tri faze, a svaka je od njih eliminacijska.

Prvu fazu čini kvalifikacijski test na računalu. Natjecatelji u timu od tri do četiri člana odgovaraju na 100 pitanja u 100 minuta.

Druga je faza natjecanja nacionalno finale koje će se održati u prostorijama Veleučilišta Baltazar u Zagrebu (Lastovska 23) 7. travnja, a u njemu pet najboljih timova rješava stvarni poslovni slučaj.

Treća je faza međunarodno finale na kojem najbolji timovi iz svake zemlje sudionice natjecanja rješavaju poslovni slučaj. Pobjednički tim ulazi u sljedeći krug, odnosno u međunarodno finale koje se održava u Beogradu od 1. do 3. lipnja.

Prijave na natjecanje otvorene su od 23. veljače do 4. ožujka, a kvalifikacijski test moguće je riješiti od 23. veljače do 11. ožujka. Prijaviti se može na poveznici.

Natjecanje podržava organizacija IPMA (International Project Management Association), a organizira njezin ogranak IPMA Young Crew koji okuplja menadžere do 35 godina.

Ovo je odlična prilika za studente da se upoznaju s rješavanjem stvarnog poslovnog slučaja, iskoriste teorijsko znanje iz područja upravljanja projektima u praksi te to znanje prezentiraju pred stručnjacima iz područja upravljanja projektima.

Sve novosti o natjecanju možete pratiti na webu, Facebooku i Instagramu.

Komentari na članak

Vezani članci

Global Home

AIESEC Global home inicijativa

Dovedi svijet u svoj dom!

Udomi inozemnog studenta koji dolazi na volontersku praksu u Hrvatsku, nauči nešto novo, upoznaj različite kulture i unaprijedi svoje znanje engleskog jezika.

Star film fest

"Star film fest"

Otvaraju se vrata svim filmoljupcima

"Star film fest" ponovno otvara vrata filmoljupcima. Obogaćen raznim aktivnostima, bit će posvećen socijalnoj tematici.

Suradnja EFOS i MAKO

Suradnja EFOS-a s poslovnim subjektima

Najuspješnijim osječkim studentima Marketinga ponuđena prilika za posao u MAKO-u

Studenti druge godine diplomskog studija Marketing, u sklopu kolegija Marketing – strategije, rješavali su poslovni slučaj poduzeća MAKO d.o.o. Najuspješniji timovi u završnici su održali svoje prezentacije te dobili svečana priznanja i nagrade.

Sajam svjetskog obrazovanja

World Education Fair

Prvi Sajam svjetskog obrazovanja u Hrvatskoj posjetilo više od 1500 školaraca i studenata sa svojim obiteljima

Sajam svjetskog obrazovanja mladima pružio korisne informacije o mogućnostima školovanja u elitnim školama zapadne Europe.

PR arena - Banja Luka

Studentska konferencija u Banjoj Luci

Prijavite se na konferenciju o odnosima s javnošću pod nazivom "PR arena"

Ova jedinstvena konferencija studentima pruža nova znanja i poznanstva, a tamo će moći čuti savjete i iskustva vrhunskih domaćih i stranih predavača.