LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konstituirajuća sjednica

Planovi novog predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku

Plan je Jakše Ćebe u mandatu predsjednika poboljšati komunikaciju sa studentima i uključiti ih da zajedno djeluju kako bi poboljšali kvalitetu studiranja.

Plan je Jakše Ćebe u mandatu predsjednika poboljšati komunikaciju sa studentima i uključiti ih da zajedno djeluju kako bi poboljšali kvalitetu studiranja.

Održana je konstituirajuća sjednica Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku. Predstavnik diplomskih studija Odjela za ekonomiju Jakša Ćebo izabran je za novog predsjednika Zbora.

– Kandidirao sam se jer smatram da se promjene mogu događati na najnižim razinama i da studenti trebaju biti aktivni nositelji tih promjena. – rekao je.

Osim predsjednika izabrane su i ostale funkcije u Studentskom zboru. Zamjenik predsjednika je Amar Omerčahić, predstavnik preddiplomskih studija Odjela za ekonomiju. Za studentskog pravobranitelja izabran je Blaž Bulum, dok će tajnik biti Rafael Barkiđija. Antun Bošković izglasan je kao član Predsjedništva.

Ćebo je istaknuo kako mu je cilj poboljšati komunikaciju sa studentima i uključiti studente da zajedno djeluju i tako poboljšaju kvalitetu studiranja.

– Plan mi je prvenstveno poboljšati komunikaciju sa studentima i organizirati javnu tribinu u sklopu info-dana studentskih projekata, gdje bi studenti mogli saznati informacije iz prve ruke općenito o Studentskom zboru kao i o Natječaju za studentske projekte koji se raspisuje svake godine Na taj način želim ih uključiti da zajedno djelujemo kako bi poboljšali kvalitetu studiranja. – rekao je.

Prva radna sjednica održat će se 18. prosinca 2017, donijet će se novi statut, proračun, te plan aktivnosti za mandat u 2018. godini.

FOTO: FACEBOOK/STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU