LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar za mlade grada Zagreba

Photo Quest, informiranje o EU-u, besplatno kupanje u bazenu – dio su programa koji CZM priprema za Dan mladih

Centar za mlade grada Zagreba pripremio je cjelodnevni program s nizom besplatnih edukativnih i zabavnih aktivnosti, a osim u samom prostoru Centra, bit će brčkanja i na bazenima Šalata.

Centar za mlade grada Zagreba pripremio je cjelodnevni program s nizom besplatnih edukativnih i zabavnih aktivnosti, a osim u samom prostoru Centra, bit će brčkanja i na bazenima Šalata.

Međunarodni dan mladih svake se godine obilježava 12. kolovoza. Centar za mlade grada Zagreba svim mladima i osobama koje rade s mladima tim povodom nudi cjelodnevni besplatni program i bogat sadržaj. 

U 9 sati počinje dvodnevni trening za ambasadore Dijaloga Europske unije s mladima, kao doprinos konzultacijama koje provodi Nacionalna radna skupina za Dijalog Europske unije s mladima. Organizira ga Udruga Zamisli kroz Regionalni info centar za mlade Zagreb u suradnji sa Savjetom mladih Vlade Republike Hrvatske.

Slijedi Photo Quest – Upoznaj Zagreb. Preuzmi fotozadatke u Centru i zaputi se u avanturu drugačijeg upoznavanja grada. Kad ispuniš sve zadatke, preuzimaš vaučer za besplatno popodnevno kupanje na Šalati. Start je u 10 sati.

U 11 sati Savjet mladih Grada Zagreba u prostoru Centra predstavlja javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Mladi gradonačelnik Grada Zagreba 2019. Cilj je ovog javnog poziva promicanje i popularizacija aktivne participacije mladih u društvu te simboličko vrednovanje dosadašnjih aktivnosti mladih na području Grada Zagreba te uvesti novi koncept nagrade mladim osobama između 15 i 30 godina za dosadašnja postignuća u radu s mladima te idejna rješenja novih projekata za mlade u Gradu Zagrebu.

Postavlja se i interaktivna instalacija EU za mlade. Tijekom cijelog dana u Centru se možete informirati o tome što EU omogućuje mladima, a možete se aktivno uključiti vlastitim prijedlozima i komentarima.

S bazenima Šalata dogovoreno je besplatno kupanje za sve mlade u terminu od 13:30 do 18:00. Za ovo ljetno osvježenje potrebno je u Centru preuzeti vaučer.

Za kraj se sprema glazbena poslastica u Centru – karaoke s početkom u 20 sati. Dovedi ekipu i pokaži im što znaš!

FOTO: CENTAR ZA MLADE GRADA ZAGREBA