Poslovni program

PGLF Croatia uključuje studente u globalnu mrežu vođa budućnosti

Riva

Želite li steći znanja iz područja "leadershipa", inovacija i poduzetništva i uživati na obroncima splitskoga Marjana, prijavite se na petodnevni seminar Preparing Global Leaders Foruma do 31. siječnja.

Preparing Global Leaders Forum ove je godine po prvi puta pripremio petodnevni intenzivni business program – PGLF Croatia. Održat će se od 20. do 25. ožujka 2017. na Mediteranskom institutu za istraživanje života (MedILS) smještenome na prekrasnoj lokaciji na samim obroncima Marjana u Splitu.

Preparing Global Leaders Forum (PGLF) je obrazovna organizacija čiji je cilj intenzivnim seminarima i radionicama diljem svijeta promijeniti paradigmu vodstva. Ovaj međunarodni obrazovni networking program namijenjen je top studentima završnih godina studija, kao i mladim profesionalcima iz cijeloga svijeta, kojima se kroz predavanja i radionice nastoje prenijeti specifična znanja i aktualne informacije potrebne za efikasno vođenje u današnjem globaliziranom svijetu.

Dizajniran za 35 visokokvalificiranih mladih budućih vođa, između 25 i 35 godina. iz različitih poslovnih područja, PGLF Croatia će se fokusirati na vodstvo, inovacije i kreativnost, globalnu ekonomiju i korporativno poduzetništvo. Tijekom petodnevnoga programa polaznici će uz predavanja imati priliku rješavati poslovne slučajeve, sudjelovati na brojnim radionicama kao i na panelima posebno osmišljenim za poticanje poduzetničkoga i inovativnoga načina razmišljanja.

Program se odvija pod vodstvom dr. Sam Potolicchia, osnivača PGLF-a te profesora i voditelja Globalnih studija na sveučilištu Georgetown, koji je 2012. godine proglašen jednim od najboljih profesora u Americi prema Princeton Reviewu. Predavanja i radionice uz njega će održati svjetski poznati predavači: Matt Spence (Stanford) i Branden Thornhill – Miller (Oxford), no polaznike očekuju i brojni gosti predavači te popratna iznenađenja.

Želite li steći aktualna i praktična znanja iz područja leadershipa, inovacija i poduzetništva, pritom se dobro zabaviti uz sadržaje iznenađenja te uživati u prekrasnome okruženju jedne od najljepših mediteranskih lokacija, prijavite se do 31. siječnja i postanite dio rastuće globalne mreže koja povezuje vođe budućnosti. Više o programu i prijavama možete saznati na poveznici, a mogućnosti za partnere dostupne su upitom na e-mail adresu organizatora: croatia@pglf.org.

Komentari na članak

Vezani članci

Rektorat pročelje

Sveučilište u Zagrebu

Predstavljanje Programa postakademskoga samozapošljavanja na Sveučilištu u Zagrebu

Riječ je o potpuno novom i inovativnom pristupu u stvaranju, selektiranju i praćenju mladih poduzetnika, koji započinje već upisom studenata na fakultet.

Naslovna

Povezivanje studenata s poslodavcima

Prvo zagrebačko izdanje projekta „Career Booster" rezultiralo velikim odazivom

U sklopu prvog dana Career Boostera Zagreb predavanja su održali Eli Novaković (Acro), Adnan Mehmedović Medo (Fresh Island), Kristina Ercegović (Business Cafe) i Ana Šimunović (Ciceron komunikacije), a predstavljena su i dva izrazito zanimljiva poslovna slučaja – Acro i fresh Island.

https://static.pexels.com/photos/6469/red-hands-woman-creative.jpg

Književni natječaj Klimatska fikcija

Zelenu akciju i Booksu zanima vaša vizija klimatske budućnosti

Ako vas zanimaju ekologija i klimatske promjene, volite pisati i imate razvijenu maštu te volite razmišljati o budućnosti naše planete, prijavite se na Književni natječaj za klimatsku fikciju do 22. siječnja.

Sveučilište u Splitu

Natječaj za stipendije

Sveučilište u Splitu raspisalo natječaj za dodjelu 125 stipendija

Raspisan je natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Splitu u ak. god. 2015/2016. Prijave traju do 15. siječnja, a dva tjedna kasnije bit će objavljeno 125 studenata koji će primati po 800 kuna mjesečno.

Regrutacija

AIESEC Hrvatska

AIESEC prima nove članove, uključite se u najveću studentsku organizaciju

Udruga trenutno organizira regrutaciju novih članova i traži mlade i ambiciozne studente koji žele aktivno sudjelovati u rješavanju problema na globalnoj razini.