Poslovni program

PGLF Croatia uključuje studente u globalnu mrežu vođa budućnosti

Riva

Želite li steći znanja iz područja "leadershipa", inovacija i poduzetništva i uživati na obroncima splitskoga Marjana, prijavite se na petodnevni seminar Preparing Global Leaders Foruma do 31. siječnja.

Preparing Global Leaders Forum ove je godine po prvi puta pripremio petodnevni intenzivni business program – PGLF Croatia. Održat će se od 20. do 25. ožujka 2017. na Mediteranskom institutu za istraživanje života (MedILS) smještenome na prekrasnoj lokaciji na samim obroncima Marjana u Splitu.

Preparing Global Leaders Forum (PGLF) je obrazovna organizacija čiji je cilj intenzivnim seminarima i radionicama diljem svijeta promijeniti paradigmu vodstva. Ovaj međunarodni obrazovni networking program namijenjen je top studentima završnih godina studija, kao i mladim profesionalcima iz cijeloga svijeta, kojima se kroz predavanja i radionice nastoje prenijeti specifična znanja i aktualne informacije potrebne za efikasno vođenje u današnjem globaliziranom svijetu.

Dizajniran za 35 visokokvalificiranih mladih budućih vođa, između 25 i 35 godina. iz različitih poslovnih područja, PGLF Croatia će se fokusirati na vodstvo, inovacije i kreativnost, globalnu ekonomiju i korporativno poduzetništvo. Tijekom petodnevnoga programa polaznici će uz predavanja imati priliku rješavati poslovne slučajeve, sudjelovati na brojnim radionicama kao i na panelima posebno osmišljenim za poticanje poduzetničkoga i inovativnoga načina razmišljanja.

Program se odvija pod vodstvom dr. Sam Potolicchia, osnivača PGLF-a te profesora i voditelja Globalnih studija na sveučilištu Georgetown, koji je 2012. godine proglašen jednim od najboljih profesora u Americi prema Princeton Reviewu. Predavanja i radionice uz njega će održati svjetski poznati predavači: Matt Spence (Stanford) i Branden Thornhill – Miller (Oxford), no polaznike očekuju i brojni gosti predavači te popratna iznenađenja.

Želite li steći aktualna i praktična znanja iz područja leadershipa, inovacija i poduzetništva, pritom se dobro zabaviti uz sadržaje iznenađenja te uživati u prekrasnome okruženju jedne od najljepših mediteranskih lokacija, prijavite se do 31. siječnja i postanite dio rastuće globalne mreže koja povezuje vođe budućnosti. Više o programu i prijavama možete saznati na poveznici, a mogućnosti za partnere dostupne su upitom na e-mail adresu organizatora: croatia@pglf.org.

Komentari na članak

Vezani članci

SPI Split

Sveučilište u Splitu

Postanite dio Studentskog poduzetničkog inkubatora

Studentski poduzetnički inkubator u Splitu prima nove članove i pruža studentima mogućnost sudjelovanja u programu "Student Business Academy".

SCZG dvorište

Raspodjela u domove

Prijave za smještaj u zagrebačke domove za akademsku godinu 2014./2015. od 30. lipnja

30. lipnja se otvara natječaj za smještaj u studentske domove za akademsku godinu 2014./2015. Natječaj će biti otvoren do 28. srpnja.

Trg bana Josipa Jelačića perspektiva

Impact Hub Zagreb

Prijavi se na ZagrebYouth#challenge i napravi prve poduzetničke korake

Nakon pohađanja kratkih naprednih tečajeva na teme poslovnog razvoja, strategije i komunikacije, timovi će raditi na svojim idejama te ih pripremiti za predstavljanje pred javnošću.

LSPR

Natječaj za stipendije

Osvojite stipendiju Londonske škole za odnose s javnošću

Londonska škola za odnose s javnošću objavila je natječaj za dodjelu triju stipendija. Na natječaj se možete prijaviti do 1. listopada 2016. godine.

Pravo

Studentsko natjecanje

Studenti prava pod budnim okom renomiranih pravnika na novom „Moot Court Croatia”

Do 26. siječnja otvorene su prijave za sudjelovanje na novom izdanju natjecanja „Moot Court Croatia”. Prijaviti se mogu studenti s bilo kojeg pravnog fakulteta u Hrvatskoj, koji pohađaju treću ili višu godinu studija.