Poslovni program

PGLF Croatia uključuje studente u globalnu mrežu vođa budućnosti

Riva

Želite li steći znanja iz područja "leadershipa", inovacija i poduzetništva i uživati na obroncima splitskoga Marjana, prijavite se na petodnevni seminar Preparing Global Leaders Foruma do 31. siječnja.

Preparing Global Leaders Forum ove je godine po prvi puta pripremio petodnevni intenzivni business program – PGLF Croatia. Održat će se od 20. do 25. ožujka 2017. na Mediteranskom institutu za istraživanje života (MedILS) smještenome na prekrasnoj lokaciji na samim obroncima Marjana u Splitu.

Preparing Global Leaders Forum (PGLF) je obrazovna organizacija čiji je cilj intenzivnim seminarima i radionicama diljem svijeta promijeniti paradigmu vodstva. Ovaj međunarodni obrazovni networking program namijenjen je top studentima završnih godina studija, kao i mladim profesionalcima iz cijeloga svijeta, kojima se kroz predavanja i radionice nastoje prenijeti specifična znanja i aktualne informacije potrebne za efikasno vođenje u današnjem globaliziranom svijetu.

Dizajniran za 35 visokokvalificiranih mladih budućih vođa, između 25 i 35 godina. iz različitih poslovnih područja, PGLF Croatia će se fokusirati na vodstvo, inovacije i kreativnost, globalnu ekonomiju i korporativno poduzetništvo. Tijekom petodnevnoga programa polaznici će uz predavanja imati priliku rješavati poslovne slučajeve, sudjelovati na brojnim radionicama kao i na panelima posebno osmišljenim za poticanje poduzetničkoga i inovativnoga načina razmišljanja.

Program se odvija pod vodstvom dr. Sam Potolicchia, osnivača PGLF-a te profesora i voditelja Globalnih studija na sveučilištu Georgetown, koji je 2012. godine proglašen jednim od najboljih profesora u Americi prema Princeton Reviewu. Predavanja i radionice uz njega će održati svjetski poznati predavači: Matt Spence (Stanford) i Branden Thornhill – Miller (Oxford), no polaznike očekuju i brojni gosti predavači te popratna iznenađenja.

Želite li steći aktualna i praktična znanja iz područja leadershipa, inovacija i poduzetništva, pritom se dobro zabaviti uz sadržaje iznenađenja te uživati u prekrasnome okruženju jedne od najljepših mediteranskih lokacija, prijavite se do 31. siječnja i postanite dio rastuće globalne mreže koja povezuje vođe budućnosti. Više o programu i prijavama možete saznati na poveznici, a mogućnosti za partnere dostupne su upitom na e-mail adresu organizatora: croatia@pglf.org.

Komentari na članak

Vezani članci

Izvor: Pixabay, Student

Festival u Rijeci

Formiranje radnih grupa za organizaciju „Student Day Festivala"

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci poziva sve zainteresirane studente na sudjelovanje u organizaciji najvećeg studentskog festivala – „Student Day Festivala" koji će se održati osmu godinu zaredom. Prijave se zaprimaju do 6. veljače.

Uštopavanje lopte

Futsal turnir u Megatonu

Mali nogomet za velike ciljeve

Župa sv. Marko Križevčanin organizira dvodnevni malonogometni turnir na zagrebačkom Črnomercu.

RCS

Start-Up Udruga

Najavljeno 3. izdanje natjecanja Regional Case Study

Ovogodišnji nagradni fond iznosi 25.000 kuna, a u natjecanju mogu sudjelovati studenti svih Sveučilišta i visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj i mlade osobe do 30 godina s VSŠ i VSS.

film

Petodnevna radionica „ZFF-a”

Besplatno sudjelujte na radionici „Moj prvi scenarij” uz profesionalno mentorstvo

„Zagreb Film Festival” poziva mlade scenariste da se do 10. srpnja 2018. prijave na radionicu „Moj prvi scenarij”, koja će se održati tijekom ovogodišnjeg „Festivala”. Na radionicu će biti primljeno šestero polaznika koji će uz stručno vodstvo usavršiti svoje scenarije za debitantski dugometražni film.

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

RIT Croatia nudi financijsku pomoć tijekom studiranja

Osim financijskih potpora koje se dodjeljuju na temelju uspjeha i financijskih potreba kandidata, RIT Croatia nudi i stipendije za upise na prvu godinu studija.