LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbog Građevinskog fakulteta u Rijeci

Sudionicima ovogodišnje Građevinijade u Bugarskoj opravdani izostanci s predavanja

Za sudjelovanje u novom izdanju Građevinijade studenti geodezije i građevine riječkog Sveučilišta prijaviti se mogu do 10. travnja, na što će potrošiti samo 165 eura. A posebnim će ih pravilima i fakultet dodatno potaknuti na odlazak.

Za sudjelovanje u novom izdanju Građevinijade studenti geodezije i građevine riječkog Sveučilišta prijaviti se mogu do 10. travnja, na što će potrošiti samo 165 eura. A posebnim će ih pravilima i fakultet dodatno potaknuti na odlazak.

Studentski zbog Građevinskog fakulteta u Rijeci otvorio je prijave za studente građevine i geodezije Sveučilišta u Rijeci na 45. Građevinijadu koja će se održati od 2. do 7. svibnja u Bugarskoj na obali Crnog mora, u odmaralištu Sunny Beach. Riječ je o manifestaciji koja okuplja više od 1000 studenata s dvadeset i tri fakulteta čiji je cilj ostvariti što bolji rezultat u nizu sportskih i edukativnih natjecanja.

Članica Studentskog zbora Građevinskog fakulteta u Rijeci Lidija Simičić pozvala je sve zainteresirane studente na prijavu i istaknula:

– Ovo će biti peta godina zaredom da kao studenti Građevinskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci sudjelujemo na Građevinijadi. Do sada se možemo ponosit mnogim rezultatima s Građevinijada koji nam daju poticaj da se svake godine trudimo biti što bolji i brojniji. godine 2013. osvojili smo 3. mjesto u ukupnom plasmanu, 2014. godine 4. mjesto u ukupnom plasmanu, a 2015. godine 5. mjesto u ukupnom plasmanu i 1. mjesto u znanju. Ipak, najbolje rezultate ostvarili smo 2016. godine kada smo iz šest od sedam kvizova znanja osvojili jedno od prva tri mjesta. –

Ako želite sudjelovati na ovoj manifestaciji, prijaviti se možete sve do 10. travnja. Cijena je puta do Bugarske i natrag 165 eura, a u cijenu je uključeno noćenje pet dana, za vrijeme trajanja Građevinijade, u obliku punog pansiona, što znači da su doručak, ručak i večera osigurani. Između ostaloga dobit ćete i putno osiguranje, majicu te narukvice za zabave za noćni život. Prijavljujete se ispunjavanjem prijavnice te uplaćivanjem akontacije od 100 eura, a preostali se iznos uplaćuje na dan polaska. Detalje o vremenima prijava možete pronaći na Facebook eventu

Ako još uvijek niste sigurni je li Građevinijada pravi odabir za vas, imamo nekoliko informacija koje će vas možda nagovoriti da odmah pohitate ispuniti prijavnicu. Naime, tijekom tjedna održavanja manifestacije izostanci na nastavi bit će vam opravdani te će vam biti omogućeno dodatno pisanje kolokvija ako ih propustite. Nadalje, za putovanje u Bugarsku ne trebate putovnicu, nego samo osobnu iskaznicu što je veliko olakšanje i još veća ušteda. Posljednja, ali ništa manje bitna, jest činjenica da se manifestacija održava u mjesecu svibnju što u prijevodu znači puno, puno, puno sunca i (Crnog) mora. 

FOTO: FACEBOOK / STUDENTSKI ZBOR GRAĐEVINSKOG FAKULTETA U RIJECI