Centar za ženske studije

Otvorene prijave za studentski rad na temu ženske i rodne problematike

laptop

Odlična prilika za sve studente koji su kreativni, britki i imaju dovoljno znanja o ženskoj i rodnoj problematici.

Kreativnost, čvrsti stav, znanje i pismenost. Ako se pronalaziš u ova četiri pojma, onda je ovaj natječaj upravo za tebe! Naime, i ove godine svoje studentske radove možete prijaviti na Natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike koji organizira Centar za ženske studije.

Natječaj je otvoren do 1. listopada 2017. godine, a pravila su sljedeća:

  • pravo natjecanja za Nagradu imaju sve studentice i studenti preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija hrvatskih sveučilišta, svih znanstvenih i umjetničkih područja,
  • na Natječaj studentice i studenti prijavljuju radove nastale u akademskoj godini 2016/2017. koje su kao sastavni dio studentskih obveza pozitivno ocijenili njihovi nastavnici/e, odnosno mentori/ce na njihovim matičnim fakultetima,
  • za Nagradu se prijavljuje znanstveni, stručni ili umjetnički rad koji je nastao u pisanom ili izvedbenom obliku, uključujući seminarski ili završni rad; ako je riječ o radu u izvedbenom obliku, prijava na Natječaj mora sadržavati osvrt autora/ice rada od najmanje 5 kartica u pisanom obliku uz dostavljenu prateću dokumentaciju,
  • rad koji se prijavljuje za Nagradu mora imati najmanje 15 kartica,
  • rad koji se prijavljuje za Nagradu treba se tematski baviti ženskom ili rodnom problematikom, pokazati adekvatno znanje o sadržajima vezanima uz temu, odgovarajućoj metodologiji i poznavanje stručne literature,
  • za Nagradu se može prijaviti rad nastao kao rezultat rada jedne/jednog, a najviše tri studentice/studenta u suautorstvu, koji nije objavljen ili javno izveden.

Više informacija o postupku prijave nalazi se na poveznici. Centar za ženske studije na svojim će mrežnim stranicama u studenom 2017. objaviti odluku o dodjeli Nagrade.

Komentari na članak

Vezani članci

V.B.Z.-ov natječaj 2015.

Nagradni natječaj V.B.Z.-a i TISAK Medije

Natječaj za najbolji neobjavljeni roman na hrvatskom jeziku

Sjajna prilika za nove pisce u postanku, pošaljite svoj roman i možda baš vi osvojite nagradu od sto tisuća kuna!

Tijesan mi bijaše vijek, a velebna bješe mi duša

Natječaj za sudjelovanje

DSP "Lucius" bavi se entuzijastima kroz povijest na novom interdisciplinarnom simpoziju

U tijeku su prijave za četvrti simpozij Društva studenata povijesti "Ivan Lučić - Lucius" nadahnut stihom "Tijesan mi bijaše vijek, a velebna bješe mi duša." Bit će zanimljivo vidjeti kako studenti razmišljaju o bezvremenskoj lepezi pojedinaca.

Klub mladih Split

Natječaj za volontere

Ostvari svoje sanjarske ideje volontiranjem u Klubu mladih Split

Klub mladih Split traži nove članove. Prijave su otvorene do 23. listopada.

Varaždin – Stari grad

Studentski centar Varaždin

Raspisan natječaj za smještaj u varaždinskom domu i smještaj kod privatnih poslodavaca

Studenti se natječu za: 811 mjesta SC-a Varaždin, 60 subvencija za student smještene kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, 20 subvencija za privatni smještaj u Koprivnici i Križevcima te 30 u Bjelovaru. Prijave se šalju poštom do 27. srpnja 2018.

Kugle i staza

Kuglanje za zagrebačke studente

Otvorene prijave za natjecanje u kuglanju

Zagrebački sveučilišni sportski savez otvorio je prijave za studentsko natjecanje u kuglanju koje će se održati početkom travnja.