Centar za ženske studije

Otvorene prijave za studentski rad na temu ženske i rodne problematike

laptop

Odlična prilika za sve studente koji su kreativni, britki i imaju dovoljno znanja o ženskoj i rodnoj problematici.

Kreativnost, čvrsti stav, znanje i pismenost. Ako se pronalaziš u ova četiri pojma, onda je ovaj natječaj upravo za tebe! Naime, i ove godine svoje studentske radove možete prijaviti na Natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike koji organizira Centar za ženske studije.

Natječaj je otvoren do 1. listopada 2017. godine, a pravila su sljedeća:

  • pravo natjecanja za Nagradu imaju sve studentice i studenti preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija hrvatskih sveučilišta, svih znanstvenih i umjetničkih područja,
  • na Natječaj studentice i studenti prijavljuju radove nastale u akademskoj godini 2016/2017. koje su kao sastavni dio studentskih obveza pozitivno ocijenili njihovi nastavnici/e, odnosno mentori/ce na njihovim matičnim fakultetima,
  • za Nagradu se prijavljuje znanstveni, stručni ili umjetnički rad koji je nastao u pisanom ili izvedbenom obliku, uključujući seminarski ili završni rad; ako je riječ o radu u izvedbenom obliku, prijava na Natječaj mora sadržavati osvrt autora/ice rada od najmanje 5 kartica u pisanom obliku uz dostavljenu prateću dokumentaciju,
  • rad koji se prijavljuje za Nagradu mora imati najmanje 15 kartica,
  • rad koji se prijavljuje za Nagradu treba se tematski baviti ženskom ili rodnom problematikom, pokazati adekvatno znanje o sadržajima vezanima uz temu, odgovarajućoj metodologiji i poznavanje stručne literature,
  • za Nagradu se može prijaviti rad nastao kao rezultat rada jedne/jednog, a najviše tri studentice/studenta u suautorstvu, koji nije objavljen ili javno izveden.

Više informacija o postupku prijave nalazi se na poveznici. Centar za ženske studije na svojim će mrežnim stranicama u studenom 2017. objaviti odluku o dodjeli Nagrade.

Komentari na članak

Vezani članci

Pravni fakultet u Zagrebu

Razvijanje pravničkih vještina

Pravnikova stručna praksa po deseti put povezuje studente s odvjetničkim uredima

Pravnikova stručna praksa svake godine uspješno povezuje studente prava s vrhunskim odvjetničkim uredima i drugim poslodavcima. Prijave za istu podnose se zaključno sa 17. ožujka.

Pisanje

Časopis Ka/Os

Studenti komparativne književnosti traže mlade pjesnike i prozaike

Natječaj za objavu studentskih umjetničkih tekstova časopisa Ka/Os otvoren je do kraja zimskog semestra akademske godine 2016/2017.

Božićna radionica u Udruzi Cinaz

Udruga CINAZ

Na kreativnoj božićnoj radionici izradite prigodne poklone za vaše najmilije

U Udruzi CINAZ naučite izraditi božićne ukrase i dekor za vaš dom uz recikliranje i korištenje prirodnih materijala. Radionica je besplatna i svi materijali su osigurani, na vama je samo da dođete!

Plaža

Učenje stranih jezika

Povoljan tečaj engleskog za turizam u Klubu mladih Split

Klub mladih Split nudi priliku da izvježbate svoj engleski s fokusom na turizam. Prijave za pohađanje predavanja traju do 9. travnja.

Foto dani mladih

Foto dani mladih

Fotografi, pripremite se za profesionalnu karijeru na velikom regionalnom događaju

Prijave za sudjelovanje na šestom izdanju Foto dana mladih traju. Ispunite prijavnicu i pošaljite fotografije do 20. lipnja.