LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odgoj mladih talenata

Otvorene prijave za Inin natječaj NajMentor/ica

U suradnji sa studentima, INA i ove godine odaje priznanja najboljim profesorima. Prijave na natječaj otvorene su do 25. studenog.

U suradnji sa studentima, INA i ove godine odaje priznanja najboljim profesorima. Prijave na natječaj otvorene su do 25. studenog.

INA je 26. listopada pokrenula šesti po redu natječaj NajMentor/ica. U sklopu natječaja studenti imaju priliku nominirati profesora ili profesoricu iz srednje škole koji su u njima potaknuli želju za učenjem i napredovanjem te usadili ljubav prema prirodnim znanostima.

Mentore je moguće nominirati u područjima matematike, fizike i kemije, a pozvani da se uključe u natječaj putem nominacija svojih profesora studenti su tehničkih i tehnoloških fakulteta, prirodoslovnih fakulteta i fakulteta geo-znanosti. Po završetku natječaja najboljem profesoru u svakoj od kategorija uručiti će se plaketa i novčana nagrada, dok će student koji ponudi najkreativniji razlog za nominaciju osvojiti tablet.

INA je ovaj projekt pokrenula s ciljem naglašavanja važnosti mentorskog rada u odgoju mladih talenata, a dosadašnji natječaji postigli su veoma dobar odaziv među studentima.

Kompanija poziva studente da svoje nominacije podnesu do 25. studenog putem obrasca za nominaciju. Dodatne informacije o projektu mogu se pronaći na Ininoj internetskoj stranici.

FOTO: FACEBOOK