Raspisani natječaji

Otvorene pozicije u Uredima riječkog Studentskog zbora

Ured

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci traži studente koji će svojim idejama doprinijeti studentskom životu u Rijeci, a svi zainteresirani prijaviti se mogu do 11. prosinca.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisao je natječaje za rad u Uredima Studentskog zbora. Otvorena je pozicija voditelja ureda, kao i pozicije članova svih ureda Studentskog zbora; Ureda za IT, Ureda za izdavaštvo i odnose s javnošću, Ureda za međunarodnu suradnju, Ureda za kulturu i zabavu te Ureda za znanost.

Očekuje se da studenti svojim idejama doprinesu kvalitetnijem i boljem studentskom životu u Rijeci, a popis obveza i aktivnosti koje se očekuju u pojedinim Uredima može se preuzeti na poveznici. Obavljene će se aktivnosti studentima upisati u Volontersku knjižicu sukladno Zakonu o volonterstvu NN 58/07 i 22/13.

Svi zainteresirani za pozicije voditelja ureda i članova domskih odbora mogu se prijaviti do 11. prosinca 2017. godine u 23:59 sati, dok su prijave za članove ureda stalno otvorene. Ostale informacije vezane uz prijavu za rad u svakom od Ureda, možete pronaći na stranicama Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. 

Komentari na članak

Vezani članci

Team building; foto: Studentski.hr

Regrutacija volontera

Rekordan broj novih članova u timovima portala Studentski.hr

Netom pred proslavu svog 4. rođendana jedan od najčitanijih portala za mlade, Studentski.hr, otvorio je svoja vrata dosad rekordnom broju mladih volontera. Studenti željni stjecanja prakse i znanja iz svijeta medijske komunikacije prepoznali su portal kao priliku koja će im podebljati životopise te pomoći u ostvarivanju uspješne budućnosti.

Jasna Ožanić

Susret hrvatske katoličke mladeži

Započele prijave za susret u Dubrovniku

Susreti hrvatske katoličke mladeži ove će se godine održati 26. i 27. travnja u Dubrovniku.

Svjetski dan slobode medija

Info zona

Prijavite se na Kulturpunktovu novinarsku radionicu

Tijekom trodnevnog, intenzivnog petosatnog programa polaznici će saznati kako je nastala nezavisna kulturna scena te će praktičnim radom usvojiti znanja o različitim novinarskim formama i tehnikama.

Sveučilišni kampus

Komunikacijske i prezentacijske vještine

Dubrovački Studentski zbor ponovo priprema govorničku školu

– Ponosan sam što Govornička škola „Grgur Ninski“ postaje kontinuiran događaj na Sveučilištu u Dubrovniku. – rekao je Marko Plavčić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku.

Vratolomije u Zoni

Radionica u Klubu Zona

„Jezične vratolomije“ otkrivaju zabavnu stranu pravopisa i leksika

Od 13. listopada u splitskom Klubu Zona održavat će se radionica „Jezične vratolomije". Prijave su u tijeku, a sudjelovanje je besplatno.