LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Karijera bez granica

Otvorena 18. Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Na ovogodišnjoj Smotri sudjeluje čak 110 izlagača. Svaki fakultet ima osiguran izložbeni prostor, kao i udruge koje promoviraju studiranje u inozemstvu.

Na ovogodišnjoj Smotri sudjeluje čak 110 izlagača. Svaki fakultet ima osiguran izložbeni prostor, kao i udruge koje promoviraju studiranje u inozemstvu.

 Danas u 10:00 sati svečano je otvorena 18. Smotra Sveučilišta u Zagrebu pod nazivom „Karijera bez granica“. Ovogodišnja Smotra posvećena je plesu i inim umjetnostima vezanima uz ples, s obzirom da se prvi put na Akademiji dramskih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu održava preddiplomski studij Baletne pedagogije i Suvremenog plesa. Tom su prigodom otvaranju prisustvovale studentice studija suvremenog plesa sa svojom plesnom točkom. Etno kazališna glumačka skupina „Mokre gljive“ sa Hrvatskih studija je u programu otvaranja izvela „Balade Petrice Kerempuha“, predstavu koja je nagrađena rektorovom nagradom. Studentsko kulturno-umjetničko društvo „Ivan Goran Kovačić“ zaključilo je ceremoniju otvorenja Smotre izvedbom folklorne točke.

Otvaranje Smotre uz Mokre Gljive
 
Otvaranje Smotre uz Mokre Gljive, FOTO: Elizabeta Papeš
 

 U Šatoru su u 12:00 sati počela predstavljanja sastavnica umjetničkog i društvenog područja, kao i samog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Osim predstavljanja pojedinih fakulteta, organizirane su raznorazne radionice i prezentacije s ciljem informiranja budućih i sadašnjih studenata o njihovim pravima, mogućnostima i odabirima. 

Na ovogodišnjoj Smotri sudjeluje čak 110 izlagača. Svaki fakultet ima osiguran izložbeni prostor, kao i udruge koje promoviraju studiranje u inozemstvu. Budući studenti su zadovoljni programom te ističu kako je ovo odlična prigoda da se upoznaju sa svime što Sveučilište u Zagrebu nudi. Inače, program Smotre se može pratiti preko live streama na televiziji Student.

Predstavljanje studentskih publikacija
 
Predstavljanje studentskih publikacija, FOTO: Elizabeta Papeš
 

Smotra je 15. studenoga (petak) otvorena od 9:00 do 18:30 sati, a 16. studenog (subota) od 9:00 do 15:00 sati. Sve druge informacije možete saznati na službenim web stranicama Smotre.

FOTO: ELIZABETA PAPEŠ/STUDENTSKI.HR