Sveučilišni interdisciplinirani specijalistički studij

Otvoren natječaj za upis na specijalistički studij Ekoinženjerstvo

Sveučilište u Zagrebu

Centar za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu raspisao je Natječaj za upis na sveučilišni interdisciplinirani specijalistički studij Ekoinženjerstvo. Školarina po semestru iznosi 8000 kuna, a prijaviti se možete do 31. kolovoza.

Centar za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu raspisao je Natječaj za upis na sveučilišni interdisciplinarni specijalistički studij Ekoinženjerstvo u akademskoj 2019/2020. godini. Predviđeno trajanje studija jest jedna do dvije godine, a po završetku studija stječe se akademsko zvanje Sveučilišni/Sveučilišna specijalist/specijalistica ekoinženjerstva.

Ekoinženjerstvo bavi se zaštitom ljudi od utjecaja faktora štetnih za okoliš, zaštitom lokalnog i globalnog okoliša od potencijalno štetnih utjecaja različitih čovjekovih aktivnosti te unapređenjem kvalitete okoliša radi zdravlja ljudi.

Pravo na upis na studij imaju pristupnici koji su završili diplomski studij ili četverogodišnji dodiplomski studij iz tehničkog i biotehničkog područja. Uz to, pravo na upis imaju i pristupnici koji su u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu završili sveučilišni studij iz nekog drugog područja, pri čemu se od kandidata može tražiti polaganje razlikovnih ispita.

Prijavi je potrebno priložiti ispunjen prijavni obrazac, ovjerenu presliku diplome, prijepis ocjena, životopis te potvrdu o poznavanju jednog svjetskog jezika. Prijave koje nisu u skladu s uputama ili su nepotpune neće se uzimati u obzir. Školarina po semestru iznosi 8000 kuna, a za pristupnike koji upisuju razlikovne kolegije troškovi školarine uvećavaju se za 4000 kuna.

Rok za podnošenje prijava je 31. kolovoza, a više informacija o procesu prijave i samom studiju možete pronaći ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

Ured

Jačanje civilnog društva

U tijeku natječaj za dodjelu prostora udrugama

Do 28. svibnja traju prijave na natječaj kojim Grad Zagreb dodjeljuje gradske prostore na korištenje neprofitnim udrugama i drugim organizacijama civilnog društva.

društvene mreže1

Simpozij „Mediji na drukčiji način”

Stručnjaci otkrivaju kako izgleda komunikologija u praksi

Na temu komunikologije u praksi održat će se 10. simpozij pod nazivom „Mediji na drukčiji način”. Zakazan je za 3. svibnja.

Stipendije

Izašao natječaj za stipendiranje branitelja i djece branitelja

Braniteljske stipendije za studente umanjene za 1000 kuna

Stipendija je namijenjena srednjoškolcima, redovnim studentima sveučilišta i veleučilišta te studentima na poslijediplomskim studijima.

https://pixabay.com/en/computer-laptop-technology-office-3368242/

Flat Pyramid

Prilika za 3D grafičare: Svojim radovima zaradite jednokratnu stipendiju od 1000 dolara

Natječaj je kontinuiran, a 3D model mjeseca ulazi u konkurenciju za stipendiju koja se dodjeljuje svaka tri mjeseca.

Rotary Club Zagreb-Sesvete stipendija

Natječaj za stipendije

Rotary klub Zagreb-Sesvete dodjeljuje četiri stipendije u mjesečnom iznosu od tisuću kuna

Četiri studenta gradske četvrti Sesvete koji ispunjavaju tražene uvjete dobit će mjesečne stipendije u iznosu od tisuću kuna. Stipendije će dodjeljivati Rotary klub Zagreb-Sesvete nakon objave rezultata natječaja koji je otvoren do 3. prosinca 2018.