Sveučilište u Zagrebu

Otvoren natječaj za upis na poslijediplomski specijalistički studij „Priprema i provedba EU projekata”

Isto

Na studij se mogu upisati studenti sa završenim četverogodišnjim dodiplomskim studijem ili magisterijem, a školarina za oba semestra iznosi 26 tisuća kuna. Rok je za prijavu 1. listopada.

Centar za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za upis na sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij Priprema i provedba EU projekata u akademskoj godini 2018/2019. Studij u partnerstvu provode Pravni, Ekonomski, Građevinski i Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te Institut za razvoj i međunarodne odnose iz Zagreba. Nakon završenog studija, student će steći naziv sveučilišni specijalist/-ica za EU projekte. Studij traje dva semestra čime se stječe 60 ECTS bodova, a školarina za oba semestra iznosi 26 tisuća kuna, uz moguće plaćanje u ratama.

Uvjeti za upis na studij su sljedeći:

  • diploma sveučilišnoga četverogodišnjeg dodiplomskog studija ili diploma magistra struke
  • aktivno znanje engleskoga jezika
  • ispunjen prijavni obrazac
  • životopis s opisom stručne i znanstvene aktivnosti te listom radova, ako postoji
  • ovjerena preslika diplome ili rješenja o priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije za studente koji su studirali u inozemstvu
  • motivacijsko pismo i preslika osobne iskaznice za studente s potpomognutih područja Republike Hrvatske koji žele primati stipendiju.

Rok je za prijavu 1. listopada, a ista se, uz potrebnu dokumentaciju, šalje na adresu: Sveučilište u Zagrebu – Pravni fakultet (s naznakom za: PDSS Priprema i provedba EU projekata), Trg Republike Hrvatske 14, 10000 Zagreb. Za dodatne su informacije dostupni kontakt telefon 01/4895803 te e-mail adresa: kpizeta@pravo.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Papergirl Zadar

Zadarski art projekt

Prijavite svoj rad na „Papergirl Zadar” i širite pozitivu među ljudima!

Zadarski art projekt „Papergirl”, po uzoru na američke dostavljače novina „Paperboys”, umjesto dnevnih novina dijeliti će umjetničke radove svojih sugrađana.

Požar

Natječaj

TVZ dodjeljuje stipendije vatrogascima

– Ove godine odlučili smo dodijeliti šest stipendija našim vatrogascima te im se tako zahvaliti i iskazati svoje poštovanje. – istaknula je dekanica TVZ-a.

Promocija

Hrvatski studentski zbor

HSZ raspisao natječaje za izbor povjerenika za medije i koordinatora studentskih pravobranitelja

Hrvatski studentski zbor raspisao je natječaj za dostavu kandidatura za izbor povjerenika za medije Skupštine Hrvatskog studentskog zbora te za izbor koordinatora studentskih pravobranitelja. Rok za dostavu potrebne dokumentacije za oba natječaja je 1. veljače 2017. godine.

Dokumentarac 'Francuska priča – Sjeverna Dalmacija“ - naslovna

Klub mladih KLOOZ Zadar

Projekcija filma „Francuska priča - Sjeverna Dalmacija”

Pogledajte putopisni dokumentarac o povijesnim vezama između Francuske i Hrvatske još od Karla Velikog.

Fotografijaaaa

ESN Hrvatska i Agencija za mobilnost i programe EU

Raspisan fotonatječaj na temu najboljih Erasmus trenutaka

Erasmus+ nije ti nepoznat pojam, ali nije ni fotografija? Želiš biti #instafamous?