Sveučilište u Zagrebu

Otvoren natječaj za upis na poslijediplomski specijalistički studij „Priprema i provedba EU projekata”

Isto

Na studij se mogu upisati studenti sa završenim četverogodišnjim dodiplomskim studijem ili magisterijem, a školarina za oba semestra iznosi 26 tisuća kuna. Rok je za prijavu 1. listopada.

Centar za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za upis na sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij Priprema i provedba EU projekata u akademskoj godini 2018/2019. Studij u partnerstvu provode Pravni, Ekonomski, Građevinski i Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te Institut za razvoj i međunarodne odnose iz Zagreba. Nakon završenog studija, student će steći naziv sveučilišni specijalist/-ica za EU projekte. Studij traje dva semestra čime se stječe 60 ECTS bodova, a školarina za oba semestra iznosi 26 tisuća kuna, uz moguće plaćanje u ratama.

Uvjeti za upis na studij su sljedeći:

  • diploma sveučilišnoga četverogodišnjeg dodiplomskog studija ili diploma magistra struke
  • aktivno znanje engleskoga jezika
  • ispunjen prijavni obrazac
  • životopis s opisom stručne i znanstvene aktivnosti te listom radova, ako postoji
  • ovjerena preslika diplome ili rješenja o priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije za studente koji su studirali u inozemstvu
  • motivacijsko pismo i preslika osobne iskaznice za studente s potpomognutih područja Republike Hrvatske koji žele primati stipendiju.

Rok je za prijavu 1. listopada, a ista se, uz potrebnu dokumentaciju, šalje na adresu: Sveučilište u Zagrebu – Pravni fakultet (s naznakom za: PDSS Priprema i provedba EU projekata), Trg Republike Hrvatske 14, 10000 Zagreb. Za dodatne su informacije dostupni kontakt telefon 01/4895803 te e-mail adresa: kpizeta@pravo.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Natječaj FAK 2016

Natječaj za najbolju recenziju Matej Lovrić

Gledajte, pišite i idite besplatno u kino cijele godine

Bogat nagradni fond omogućili su glavni sponzori, a pobjednika će odabrati žiri u čijem su sastavu filmski kritičar Slobodne Dalmacije Marko Njegić, televizijska kritičarka Tportala Zrinka Pavlić, redateljica i scenaristica Sonja Tarokić, književnik i profesor Franjo Janeš te glavni urednik web-portala Serijala Krešimir Vinšćak.

AIESEC Split članovi

AIESEC Split

Prouči prilike koje ti AIESEC pruža u nadolazećem periodu

Studentske prakse, učenje jezika, volontersko iskustvo i druge aktivnosti najveće svjetske studentske organizacije.

Slikarstvo

Natječaj suvremene umjetnosti

YICCA: Prilika umjetnicima za izlazak na međunarodno tržište neovisno o njihovom formalnom obrazovanju

Na natječaj YICCA do 25. rujna prijaviti se mogu svi umjetnici, neovisno o njihovu formalnom obrazovanju, te se na taj način izboriti za umrežavanje s brojnim drugim umjetnicima, izlaganje u Galeriji Prsten i vrijedne nagrade.

Savski nasip

Stanovi u državnom vlasništvu

Ukoliko tražite stan za najam u Zagrebu, provjerite ovaj natječaj!

Objavljen je natječaj za najam stanova u državnom vlasništvu po povoljnoj početnoj cijeni od svega 15 kuna po kvadratu.

Nikola Tesla

Natječaj namijenjen pojedincima i organizacijama

Još nekoliko dana traju prijave za nagradu Nikole Tesle

Pokažite svoje znanje iz fizike, opće znanje o Nikoli Tesli te ostalim projektima iz područja proširenog Teslinog djelovanja i osvojite vrijedne nagrade.