Sveučilište u Zagrebu

Otvoren natječaj za upis na poslijediplomski specijalistički studij „Priprema i provedba EU projekata”

Isto

Na studij se mogu upisati studenti sa završenim četverogodišnjim dodiplomskim studijem ili magisterijem, a školarina za oba semestra iznosi 26 tisuća kuna. Rok je za prijavu 1. listopada.

Centar za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za upis na sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij Priprema i provedba EU projekata u akademskoj godini 2018/2019. Studij u partnerstvu provode Pravni, Ekonomski, Građevinski i Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te Institut za razvoj i međunarodne odnose iz Zagreba. Nakon završenog studija, student će steći naziv sveučilišni specijalist/-ica za EU projekte. Studij traje dva semestra čime se stječe 60 ECTS bodova, a školarina za oba semestra iznosi 26 tisuća kuna, uz moguće plaćanje u ratama.

Uvjeti za upis na studij su sljedeći:

  • diploma sveučilišnoga četverogodišnjeg dodiplomskog studija ili diploma magistra struke
  • aktivno znanje engleskoga jezika
  • ispunjen prijavni obrazac
  • životopis s opisom stručne i znanstvene aktivnosti te listom radova, ako postoji
  • ovjerena preslika diplome ili rješenja o priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije za studente koji su studirali u inozemstvu
  • motivacijsko pismo i preslika osobne iskaznice za studente s potpomognutih područja Republike Hrvatske koji žele primati stipendiju.

Rok je za prijavu 1. listopada, a ista se, uz potrebnu dokumentaciju, šalje na adresu: Sveučilište u Zagrebu – Pravni fakultet (s naznakom za: PDSS Priprema i provedba EU projekata), Trg Republike Hrvatske 14, 10000 Zagreb. Za dodatne su informacije dostupni kontakt telefon 01/4895803 te e-mail adresa: kpizeta@pravo.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Australija1

Financijska podrška

Primamljive stipendije za nastavak obrazovanja na australskom sveučilištu

Ako te je oduvijek privlačila ideja studiranja na nekom drugom kontinentu, onda imamo prave vijesti za tebe. Naime, otvoren je natječaj za dodjelu stipendija koje omogućavaju studiranje u dalekoj Australiji.

Hrvatska udruga mladih Vrgorac

Hrvatska Udruga Mladih iz Vrgorca

Predstavljanje projekta "Empower your voice"

Hrvatska Udruga Mladih ugostila je sudionike iz Velike Britanije, Poljske, Bugarske, Rumunjske i Grčke.

Informiranje - pravo mladih

Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Predstavljene besplatne neformalne organizacije i usavršavanja

Pročitajte kako je bilo na još jednom u nizu „Informativnih ponedjeljaka” u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih”.

https://pixabay.com/en/student-typing-keyboard-text-woman-849825/

Radionice u Centru za mlade grada Zagreba

Edukacija pripreme Erasmus+ projekata besplatna za mlade

Članovi udruge Besplatno koji imaju preko 5 godina iskustva s Erasmus+ projektima svoja će znanja i vještine besplatno prenositi mladima na radionicama u Centru za mlade grada Zagreba.

https://pixabay.com/en/graduation-scroll-cap-university-2148715/

Financijska podrška

4 stipendije za postdiplomski studij u Austriji – samo za žene

Dvije će se stipendije dodijeliti ženama lidericama, diplomanticama tehničkog, tehničko-ekonomskog i prirodoslovnog smjera, a dvije onima ekonomskog, pravnog i društvenog usmjerenja. Prijave traju do 31. svibnja.