LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Otvara se App Start Contest; studenti mogu započeti s formiranjem timova

Od svečanog otvorenja App Start Contesta zakazanog za 16. siječnja započinju prijave studentskih timova od dva do pet natjecatelja koji će se nadmetati u izradi aplikacija.

Od svečanog otvorenja App Start Contesta zakazanog za 16. siječnja započinju prijave studentskih timova od dva do pet natjecatelja koji će se nadmetati u izradi aplikacija.

Najveće studentsko natjecanje u izradi mobilnih i web aplikacija App Start Contest svečano se otvara 16. siječnja 2019. u 16:00 u dvorani A-201 Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Pritom će se predstaviti sve potrebne informacije o natjecanju, kao i ovogodišnji partneri: Undabot, Asseco SEE, FIVE, MICROBLINK, Photomath, CoreLine, Bornfight. S otvorenjem počinju prijave za sve zainteresirane studente, a zaprimaju se do 2. veljače 2019. 

Studenti imaju mogućnost prijaviti se u timovima od najmanje dva do najviše pet natjecatelja te time pokazati svoju kreativnost, znanje i ambiciju kako bi osvojili vrijedne nagrade koje su omogućili strateški partneri. Prijavom na natjecanje imaju priliku primijeniti svoje znanje za razvoj mobilnih i web aplikacija, upotpuniti ga sudjelovanjem na radionicama kao i radom s mentorima kako bi što uspješnije realizirali svoju ideju. Mnogobrojni su sudionici prošlih izdanja pronašli svoje prvo zaposlenje ili praksu u nekom od partnerskih poduzeća, investitora za svoj startup ili upoznali druge nadarene studente s kojima danas vode uspješne tvrtke.

App Start Contest održava se 12. godinu zaredom, a njegov je glavni cilj potaknuti studente da naprave sljedeći korak i pretvore dobre ideje u vrijedne aplikacije. Za više informacija o natjecanju posjetite službenu web ili Facebook stranicu.

 

FOTO: PIXABAY