Dvodnevna edukacija

Otputujte s "PRaznika na Bernaysu" s besplatnom školarinom

PRaznici na Bernaysu 2016.

– Ovo je prilika svim sudionicima da steknu nova prijateljstva i otkriju kako je to studirati na najvećem studiju komunikacija u Hrvatskoj. – rekao je mr. sc. Zdeslav Milas, prodekan Bernaysa.

Treću godinu zaredom Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment organizira događaj PRaznici na Bernaysu namijenjen maturantima i studentima završnih godina preddiplomskih studija. Održat će se 19. i 20. travnja. Tijekom dvodnevne edukacije o jednom od deset najatraktivnijih zanimanja današnjice, polaznici imaju mogućnost osvojiti jednogodišnju školarinu te vrijedne popuste za jedan od Bernaysovih studijskih programa.

Ovaj edukativni projekt osmišljen je s ciljem upoznavanja jedne od najdinamičnijih profesija koja iz godine u godinu privlači mlade i ambiciozne ljude diljem svijeta. Kako bi upoznali svijet komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću, polaznici će slušajući predavanja te sudjelujući u interaktivnim radionicama dobiti odgovore na pitanja kako se gradi odnos s medijima, što se krije iza kreativnih online kampanja te kako glasi priča o uspjehu nekih od najvećih evenata i festivala u Hrvatskoj i inozemstvu. Bernaysovim predavačima i iskusnim stručnjacima pridružit će se studentica i dobitnica dekanove nagrade Renata Sopek koja će polaznicima dodatno približiti svijet medija.

– Nije tajna da neki studenti već na prvoj godini studija shvate kako odabrani studijski programi ne ispunjavaju njihova očekivanja. Organizacijom PRaznika omogućili smo svim njihovim polaznicima da, upoznavanjem jednog dijela svoje buduće profesije, donesu najvažniju odluku u životu i odaberu pravi studij. Osim toga, ovo je prilika svim sudionicima da steknu nova prijateljstva i otkriju kako je to studirati na najvećem studiju komunikacija u Hrvatskoj. – rekao je mr. sc. Zdeslav Milas, prodekan Bernaysa.

Sudjelovanjem u besplatnoj edukaciji najbolji polaznik ili polaznica ima priliku osvojiti jednogodišnju školarinu, dok će ostali sudionici otputovati s PRaznika na Bernaysu s vrijednim popustima na školarinu. Prijave traju do 17. travnja u ponoć, potrebno je samo poslati osobne podatke na e-mail adresu praznici@bernays.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

https://static.pexels.com/photos/6469/red-hands-woman-creative.jpg

Književni natječaj Klimatska fikcija

Zelenu akciju i Booksu zanima vaša vizija klimatske budućnosti

Ako vas zanimaju ekologija i klimatske promjene, volite pisati i imate razvijenu maštu te volite razmišljati o budućnosti naše planete, prijavite se na Književni natječaj za klimatsku fikciju do 22. siječnja.

Govornička akademija Demosten

Komunikacijske vještine

Govornička akademija Demosten otvara vrata novim polaznicima

– Jako je važno znati komunicirati. Dobra komunikacija ključ je uspjeha, kako u poslu tako i u osobnom životu. Sve što govorimo i ne govorimo vrsta je komunikacije, bez komunikacije ne postoji ništa. – poručuje novinarka Ana Ramljak.

Project Management Awards

Upravljanje projektima

„Project Management Awards“ traži mlade hrvatske predstavnike u Kazahstanu

Uz promociju izvrsnosti i kompetencija sudionika, natjecanje „Project Management Awards“ pruža sudionicima priliku za procjenu vlastitih sposobnosti. Prijavi se!

HAZU

Natječaj Zaklade HAZU-a 2017.

HAZU nagrađuje studente, gimnazijalce, mlade izdavače i književnike

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti pripremila je više od milijun i petsto tisuća kuna sredstava kojima će potpomoći najbolje mlade izdavače, književnike, studente i gimnazijalce u 2017. godini. Natječaj je otvoren do 15. veljače.

Razgovor za posao

Poslovni izazovi

InnovMatch u izgradnji inteligentnog poslovanja

– Ako je vaš veliki san riješiti jedan od najznačajnijih poslovnih izazova današnjice, pridružite nam se u zajedničkoj izgradnji inteligentne budućnosti. – ističe Simon Kaluža.